- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım caanımm gızlarr
Trabzonlu3461
ile ilgili bahar’a mesaj attım.yapacağı dönüşten sizleri de haberdar ederim. İnşallah ceza almayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşyerinde olmasam biliyosun beni :)))MOTİVE OLMAYA GELDİM HALBUKİ HERKES BEN BAĞRINA BASSIN DİYE BEKLEDİM :)
Allah bereket versingünaydınnnn :)
cuma:74.500
bugün:74.200
Fark: -300 gram![]()
Ooooooooooooooo kız bana dediğin liflilerden yeseydin yaaa :))))Düzenledim :)
Bayram öncesi 56,6
Bayram cuma55,6
Bugün56,4
200 gram bile iyi ama sen bildirimsiz izne ayrılmıştınCuma:67,85
pazartesi: 67,65
Fark:-200gr
Neden kilo veremediğimi düşünürken reglimin geciktiğini fark ettim. Galiba olmak üzereyim. Sizce o da şişkinlik yapmış mıdır
@Rzgrece bende eline sağlık demiştimTebrikler kızlar
Senin de eline sağlık canım![]()
Sağol dostum yaa31 agustos
1, 2, 3, 4, 5 ve 6 eylul
SağollllTesekkurler :)
Oleyy 2. Oldum
İlknuru saymayin cunku o kadar spor imkansiz zaten
Aslinda birinciyim
Cascade_ seni de tebrik ederim dostum, 3. Olmussun
![]()
:))))))))
Gelmicem
Tebrikler dostumSagol gardaş
Valla ben bilemem, gelsin tabii gaza, isterim gelmesini
Negzel puan almisim ama
Ck mtlym :)))
:))) olsun@AhSen_2504 canımm eviniz hayırlı uğurlu olsun.Allah bol kazanç nasip etsin inşallah. Minikler de okullu oluyor ya Allah üniversiteden mezuniyetlerini de görmeyi nasip eder inşallah canım.
Aile bütçesine katkı sağlamak için evden birşeyler yapmaya başlamış olmam da çok çok güzel.
Cascade_ kız senin kankan seni sporda çok pis geçmiş , yetmemiş lafları ile üzerinden silindir gibi geçmiş
o lafların altında kalacağına deli gibi spor yap kuzum
![]()
Aaaa ne gibi bi ceza peki? Allah korusunCanım caanımm gızlarrTrabzonlu3461 ile ilgili bahar’a mesaj attım.yapacağı dönüşten sizleri de haberdar ederim. İnşallah ceza almayız
![]()
Aaa tamamCascade_ eski kilomda değilim dönemedim henüz
Ahahaha Ece işin içindeyse no problem istediğin kadar oooo yap![]()
matematik terk
bi yandan eceye ninni spyleyip bi yandan hesap yaparsam sonuc bu
![]()
Kesinlikle yapmıştır canın ki üç güne gayet iyiCuma:67,85
pazartesi: 67,65
Fark:-200gr
Neden kilo veremediğimi düşünürken reglimin geciktiğini fark ettim. Galiba olmak üzereyim. Sizce o da şişkinlik yapmış mıdır
Di mi en azından gidince aklına geliyorAy bende hep tuvallette zıplıyorum kız![]()
Çok Yorgun’um ve akşam Harika cezalar alacağım tüm gün arkadaşlar ile dışarıdaydım
Nie böyle yapıyosunÇok Yorgun’um ve akşam Harika cezalar alacağım tüm gün arkadaşlar ile dışarıdaydımdiyet kırıcı arkadaşlar
O oooolar akşama gelecek banaKanguru_
Ahahahhaha
Gayet güzel canjmBugün yine sürekli acıkıyorum
Şu ana kadar
Kahvaltı 09:30
1 haş yumurta
Zeytin
bol Domates salatalık biber
1 dilim tb ekmek
13:00
Yarım armut
Yarım yeşil elma
1,5 litre tarçınlı limonlu su içtim .
Şu an sadece yemek yemek istiyorum
Veya dayakta istiyo olabilirim aslındaesperenzaa
![]()
Evet elektrikler gitti kaptanım gidince klima atıyor bile bile girdimAfiyet olsun canım ,menün çok güzel.spora da başlanmış çok güzel eksiler gelecek zamanla inanıyorım.
afiyet olsun canım.menün güzel,spora da başlanmış bol bol eksi gelir canım
Afiyet olsun canım.çok yorucu bir gün olmuş. Çektiğin yorgunluklar bol eksi olarak döner inşallah tatlım.
Buz gibi su ile duş mu aldın.dikkat et hasta olma kuzum.
OooooooooooooooÇok Yorgun’um ve akşam Harika cezalar alacağım tüm gün arkadaşlar ile dışarıdaydımdiyet kırıcı arkadaşlar
O oooolar akşama gelecek banaKanguru_
yok ya fazla dovmez en cogu bunla doverAhahahhaha
Kaptan bu akşam beni dövecek![]()
Ama kaptanım yne de eksi şu an Allah a şükürSenin hangi kilonu baz alarak ceza versem onu düşünüyorum kuzım.
Bu cuma yüzden 3’e bölünecek bir de. Çok çalışman ilazım çok.
Sen de tekrar tekrar hoş geldinn bebişimmm.
Maşallah canım.sporun etkisini gösterdi. Bir de sütün artmıştır inşallah tatlım.