Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız deyom bende ne iş diye,
aeben sen beni güldürdün bu mesajla Allahta seni güldürsün :roflol::roflol::roflol:,
aeben fatuyla yarışmak sorun değil o istesin yeter bana uyar 1 hafta sona devrederim sana bunları sen icaplarına bakarsın yarıştırmak benden onları gebertmek senden okiş :roflol:,
asim geldiiiiiş celladın bende başla topukların totoşa vura vura kaçmaya :roflol::roflol::roflol:...
alış artık hergün kaldırıcam ......:roflol::roflol::1ninca:abuvvvvv 9 kişiytiz günaydınnnnn 79 kiloyum malesefff elvan zıplattın beniiii ödüm koptooo telefon kulagımın altında kalmışşş
ben çoktan kaldırdım popoyu hayalim geçicem bu hafta hepinizi.
anam siz delimisiniz divanemisiniz sabah sabah 10 sayfa yapmısınız beee
naslım eferim kıs bu hafat korkcam senden ganımca he ne dersin :)))),
ya erken kalmayı huy edin bi yatınca şişiyo insan kendinede gelemiyo kalkınca beee:),
ben hafta sonu bile en geç 8 de kalkıyorum yaw...
yaaa belayı ben sizden mi buldum yaaaaaaaaa
adamı hasta etmeyin yaaaaaaaa
bakın gider datlu yerüm haaa
bu arada kızlar stajyerliğim kalktı asil memur oldum
ehü eühüü
uykuçu tısbayım benn gunduz uyumayı gece oturmayı seviyem neyse gecti bu devran telefonu dagıtem size caldırın anasını satım sabahları (olmadı kapatır uyurum) aebenn hatta platesde yaparım hayal ne ögleni baya baya sabahın köründen anladıgım 10 11 dir benım içinn
79,5 apla,
hayla şişgoyum...