• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anam siz delimisiniz divanemisiniz sabah sabah 10 sayfa yapmısınız beee

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız deyom bende ne iş diye,
aeben sen beni güldürdün bu mesajla Allahta seni güldürsün :roflol::roflol::roflol:,

aeben fatuyla yarışmak sorun değil o istesin yeter bana uyar 1 hafta sona devrederim sana bunları sen icaplarına bakarsın yarıştırmak benden onları gebertmek senden okiş :roflol:,

asim geldiiiiiş celladın bende başla topukların totoşa vura vura kaçmaya :roflol::roflol::roflol:...

tamam kıs ... sen bunları kamçıla ben gerekirse döverim özellikle fatunun eti senın kemigi bizim .....:roflol::roflol:

abuvvvvv 9 kişiytiz günaydınnnnn 79 kiloyum malesefff elvan zıplattın beniiii ödüm koptooo telefon kulagımın altında kalmışşş
alış artık hergün kaldırıcam ......:roflol::roflol::1ninca:

anam siz delimisiniz divanemisiniz sabah sabah 10 sayfa yapmısınız beee

günaydın biz erkenciyiz:))
bugün senide erken kaldırmışlar kıyamamkaydirigubbakcemile3
gece çok geç mi yatıyosun?bütün gün nasıl uyuyosun şaşıyorum:1shok:
ben pazar günü bile 9 olmadan uyanıyorum 9da kalkıyorum yataktan

naslım eferim kıs bu hafat korkcam senden ganımca he ne dersin :)))),
ya erken kalmayı huy edin bi yatınca şişiyo insan kendinede gelemiyo kalkınca beee:),
ben hafta sonu bile en geç 8 de kalkıyorum yaw...

Hayalcimm sen bu hafta kaç kilosun kızzzzzzzzzzzzzzzzz:1hug:

uykuçu tısbayım benn gunduz uyumayı gece oturmayı seviyem neyse gecti bu devran telefonu dagıtem size caldırın anasını satım sabahları (olmadı kapatır uyurum) aebenn hatta platesde yaparım hayal ne ögleni baya baya sabahın köründen anladıgım 10 11 dir benım içinn

Fatunuz canım senın kıloyu kaÇ yazıcam. Sende sÖylersen lıstemız tamam

yaaa belayı ben sizden mi buldum yaaaaaaaaa

adamı hasta etmeyin yaaaaaaaa
bakın gider datlu yerüm haaa

bu arada kızlar stajyerliğim kalktı asil memur oldum
ehü eühüü

uykuçu tısbayım benn gunduz uyumayı gece oturmayı seviyem neyse gecti bu devran telefonu dagıtem size caldırın anasını satım sabahları (olmadı kapatır uyurum) aebenn hatta platesde yaparım hayal ne ögleni baya baya sabahın köründen anladıgım 10 11 dir benım içinn

sen telefonu ver ben 7:30da ararım senikaydirigubbakcemile3

fatu hayırlı olsun bebük hadi çok dinlendin bunu şerefine en kötü 1,5 at bu hafta hade,
belayıda benden buldun bu hafta...

Kızlar ya benım Çok kÖtÜ mıĞdem bulanmaya baŞladı. Sabah mısır gevreĞı yedım ondan mı oldu acaba.

anaaaa bir telefon çaldı 2 sayfa olmuş :bbo:

fatumm hadi gözün aydın. devlete kapak attın tamamdır delikafadulden darısı özge ve bizlerin başına :1closedeyes:

nazlıcım mısır gevreği bulantı yaparmı ki :sm_confused:

Back
X