• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tebrikler 75te mezuniyetten vazgeçtin yani
bu azimle 70te olur inşallah
erken uyanıyon maşallah artık

evt canım çoktan vazgectim 75 ten gecen sene hayaldi ama benım için 70 olayım 65 e bile çekerim benım için diyet sorun olmuyo dedigin gibi uyku düzeni sorun birde spor uykuyu ve sporu ihmal etmessem olur inş. neden olmasın sen neler yapıyosun bugün pazar temizlik günüdür şimdi benımde evi toparlamam lazım yarın diş çektirecem ya halletmem lazım bugün -tatlicadiarzu-

evt canım çoktan vazgectim 75 ten gecen sene hayaldi ama benım için 70 olayım 65 e bile çekerim benım için diyet sorun olmuyo dedigin gibi uyku düzeni sorun birde spor uykuyu ve sporu ihmal etmessem olur inş. neden olmasın sen neler yapıyosun bugün pazar temizlik günüdür şimdi benımde evi toparlamam lazım yarın diş çektirecem ya halletmem lazım bugün -tatlicadiarzu-

bugün temizlik günüm ama hiç keyfim yok bugün
midem çok fena.
biraz salonu ve mutfağı süpürüp silsem yetçek ama tembellik yapıyorum hala

bugün temizlik günüm ama hiç keyfim yok bugün
midem çok fena.
biraz salonu ve mutfağı süpürüp silsem yetçek ama tembellik yapıyorum hala

bulantın varsa nane cayı iç canım hemen gecirir agrıysa tahin varsa o cok iyi geliyo yap tembellik amannn 1 gunun var zaten ondada yorulma gecen mesajlara daldım ole kocacın ögrenciymiş nasıl üzüldüm ya bende yasadım eşim hem okul hem iş delirmeye az kalmıştı benım ama geciyo o gunler ya A llatan calııyosun yoksa çok daha sıkıcı olurdu inan hayırlısıyla biter inş.

bulantın varsa nane cayı iç canım hemen gecirir agrıysa tahin varsa o cok iyi geliyo yap tembellik amannn 1 gunun var zaten ondada yorulma gecen mesajlara daldım ole kocacın ögrenciymiş nasıl üzüldüm ya bende yasadım eşim hem okul hem iş delirmeye az kalmıştı benım ama geciyo o gunler ya A llatan calııyosun yoksa çok daha sıkıcı olurdu inan hayırlısıyla biter inş.

bulantı var ya kafamçokkarıştı
inşallah Allah'ın izniyle geçicek bu günler
şuan bile eşim işte gelde sıkılma

bulantı var ya kafamçokkarıştı
inşallah Allah'ın izniyle geçicek bu günler
şuan bile eşim işte gelde sıkılma

nane üzerine sıcak su ekle beklet süz iç Allahın izniyle gecer inş. bi dene

anlıyorum canım seni benımkıde hem örgun ögrenımdı hemde muhasebede calışıyordu derse katıldıgı saatler için patron ya gece ya hafta sonu çalıştırırdı :S kötü günlerdi diploma gelsin iş olur rahat ederiz dedik olmadı hoppp ordan 6 ay egitim az görüşüyoruz die hayıflanırken 6 ay ayrılık nasipp bu işler inş. siz hiç iş sıkıntısı çekmezsiniz hayırlı ekmek kapıları acsın Rabbim inş. 6 yıl olduk evleneli herseye engel oldu bu okul iş askerlik daha yeni bitecek bakalım bişiy çıkmassa biraz sabır evlilik bunları atlatabilmeyle sınanıyo bizde demekki başka sorunlar olmasın yeterki dahada baglanacaksınız ilerde anlarsın başkalarının yarattıgı yaşadıgı sorunlar size çok komik gelecek şimdi yaşamak zor ama artıları çok olacak hayatınızda

iyi pazarlar kızlar .. bengeldim ..

bu sbah sıkıbi kavaltı yapıp altın parka mobilya fuarına gittik bize yatak odası lazım . ama fuar koltuk takımlarıyla dolu . neyse geldik .
eşimide girosuna yolcu ettim . sagsaglim gider gelir inşalllah ....

sizlerde ne var ne yok ....

merhaba arkadaşlar..dün yazdığım yazıyı sadece 6. takımda olmayan arkadaşlar okumuş sanırsam..duyarlı olmanız adına bence 6. takım da okusun lütfen..
azadçım akrep çim sizede teşekkürler canım...valla kasap dışında ucuzda olsa et felan almayın..mümkünse sucuğunuzu kasabınıza kendiniz yaptırın...yabancı marka hamburger,vs. lerden yemeyin...salam sosis jambon tüketmeyin,yaaa bilmediğimiz kimbilir daha ne çok zararlı ve haram şeyleri bize yediriyorlar....

iyi pazarlar kızlar .. bengeldim ..

bu sbah sıkıbi kavaltı yapıp altın parka mobilya fuarına gittik bize yatak odası lazım . ama fuar koltuk takımlarıyla dolu . neyse geldik .
eşimide girosuna yolcu ettim . sagsaglim gider gelir inşalllah ....

sizlerde ne var ne yok ....

güzelim sağlam bişeyse istediğin kelebek 1 numara bence..ama arstil ve yataşın da sağlam olduğunu biliyorum canım....kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar..dün yazdığım yazıyı sadece 6. takımda olmayan arkadaşlar okumuş sanırsam..duyarlı olmanız adına bence 6. takım da okusun lütfen..
azadçım akrep çim sizede teşekkürler canım...valla kasap dışında ucuzda olsa et felan almayın..mümkünse sucuğunuzu kasabınıza kendiniz yaptırın...yabancı marka hamburger,vs. lerden yemeyin...salam sosis jambon tüketmeyin,yaaa bilmediğimiz kimbilir daha ne çok zararlı ve haram şeyleri bize yediriyorlar....

kız okudummm ben yemedigim için içim rahat etkilenmedim :roflol:

kızlar krallara layı kbi pazar kahvaltısı yaptım kızmayın çünkü 6 aydan sonra ilk defa kocamla kahvaltı yaptım
dersaneye gidiodu ingilizce için haftasonu sabahları olmuodu ben de mısır gevreğiyle geçiştiriodum ama bugün ilk defa birlikte bi kahvaltı yaptık......
bir buçuk yağsız kepek ekmeğiyle yapılmış tost yedim....
2 minik sosis bi tae dünden kamıştı mücver (kızarmadan yaptığımı hatırlatayım)
sonra da 2-3 lokma sucuklu yumurta....
ha bi de burda cacık diyorlar koyu yoğurttan içine maydonoz taze kekik flaan koyarak bi meze yapıyorlar kahvaltılık ondan yedim.
tıkabasa doydum
ekmek olarak da... işte orada kaçırıdm galiba 2-3 dlimi buldum ama şiştim resmen.......
ha minik bi bardak da taze portakal suyu içim kociş istedi diye sıkmıştım taze taze de...
işte böleee

bana hopşgeldin yok mu küto....
dişin nası oldu datlum....... daha iyi misin şimdi?????

pınarım sana bişe sorcaktım slim kream le L-carnitine ve krom birlikte alınır mı?
sen bilirsin bu işleri

yarın gidicem hastaneye fatum agrıyo bazen deli gibi içim dışım agrı kesici oldu

bence 2 sini birden kullanma canım l carnıtın spor yaparken daha fazla yag yakımı için onu spora agırlık verebilecegin zamanlarda kullan

hatta 3 müş sakın olya tek tek kullan takıldıkca kilon bi digerine gecersin ole yap

aeben fatu küto merhaba canlarım......
merhaba gardaşım ......

ev mamak çöplügü gibi oldu valla . kavaltıyı yapıp çıkmıştık şimdide eşimin üztü başı valızi derken kim toplıycak yav sizde burdasınız gidemiyom ....naniknanik

öyle konuşmakla olmuyo fatu hanım evelsi gün verdim repimi size ama ben göremedim ne yazıkki....:dilcikar:
kusura bakma fatu sana rep mep yok kızlar bu cadıya kilo vermeden rep falan vermeyin önce kilo sonra fep ...naniknanik:dilcikar: hemde daha ne bedişin repini bile geçmişin daha ne edecen repi ...:sm_confused:

Back
X