• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba gardaşım ......

ev mamak çöplügü gibi oldu valla . kavaltıyı yapıp çıkmıştık şimdide eşimin üztü başı valızi derken kim toplıycak yav sizde burdasınız gidemiyom ....naniknanik

ya 1 saat takılalım hep birden kalkarız benımde iş var buluşmuşkene oturun surda 1 saat

haa bu arada Allah kavuştursun canımm

bana hopşgeldin yok mu küto....
dişin nası oldu datlum....... daha iyi misin şimdi?????

pınarım sana bişe sorcaktım slim kream le L-carnitine ve krom birlikte alınır mı?
sen bilirsin bu işleri

ben üçünüde kullanmıştım canım geçen sene. bu sene hepsine param yetmiyor maalesef...
ben hepsinden fayda gördüm,krom ilkten acıktırsada sonra iştahı yani tatlı iştahını kesiyor..carnıtıne spordan yarım saat önce içilecek zaten...slim creamide sabah sür misss gibi zayıflarsın..ama bugün ettiğin kahvaltının yarısını haftada 1 kere anca yapacaksın canım....:roflol::roflol::roflol:

yarın gidicem hastaneye fatum agrıyo bazen deli gibi içim dışım agrı kesici oldu

bence 2 sini birden kullanma canım l carnıtın spor yaparken daha fazla yag yakımı için onu spora agırlık verebilecegin zamanlarda kullan

hatta 3 müş sakın olya tek tek kullan takıldıkca kilon bi digerine gecersin ole yap

küto cum o üçünden sadece krem kilo verdiriyor,diğerleri destek canım..yani üçünü beraber rahatlıkla kullanabilir,hepsinin görevi ayrı gülümcüm....kaydirigubbakcemile3

aklıma bi fikir geldi spor yapmayanlara - repmi versek acep nası olurr bazıları için repleri çok kıymatlı

güzelim sağlam bişeyse istediğin kelebek 1 numara bence..ama arstil ve yataşın da sağlam olduğunu biliyorum canım....kaydirigubbakcemile5
pınarım marka önemli degil canım önemli olan benim istedigim model . ben bi markanın madellerini çok seviyorum bula bilirsem ondan almayı düşünüyoruz LAZZONİ NETTEDE var modelleri sitelerde magzası varmış ama önce benimkini bulmam lazınki götüre bileyim ... önce vakit sonra nakit ..laelaelaelaelae

şu et işi gerçekten önemli bizim ta sitelerde bi kasabımız var anlkaranın öbür ucunda eşim otarafa gidince hep ordan alır ama genel alış verişi mokrodan yapıyoruz . umarım onlardada bi katkı yoktur .... elimden geldigi kadar almamaya çalışıyorum ama benim tosun sosis canavarı ..:delphin:

pınarım marka önemli degil canım önemli olan benim istedigim model . ben bi markanın madellerini çok seviyorum bula bilirsem ondan almayı düşünüyoruz LAZZONı NETTEDE var modelleri sitelerde magzası varmış ama önce benimkini bulmam lazınki götüre bileyim ... önce vakit sonra nakit ..laelaelaelaelae

şu et işi gerçekten önemli bizim ta sitelerde bi kasabımız var anlkaranın öbür ucunda eşim otarafa gidince hep ordan alır ama genel alış verişi mokrodan yapıyoruz . umarım onlardada bi katkı yoktur .... elimden geldigi kadar almamaya çalışıyorum ama benim tosun sosis canavarı ..:delphin:

benim kızda sosise bayılıyor yaa ..a

aslında oda yaptırılabiliyormuş kasaba sorucam bakalım....cokacimcoook

hanımı aşağısıda kurtarmaz lazzoni alacak italyan galiba o..5 bin tl. ye alırsın artık..kızım arstilde de çok harika modeller var...

aklıma bi fikir geldi spor yapmayanlara - repmi versek acep nası olurr bazıları için repleri çok kıymatlı
bende artık kilo verene çabalayana fep verecem ...:jeyyar:

fatu yüzsüs istiyo ama benim replerimin içinde 1 tana bile onun repi yok niyeki acep ...sengözlerimebaksanab aldıgım replerim % 80de bizim takımdan degil zaten . hoş ben repleri genelde özel konuşmalar ve yazışmalar için kullanıyorum . :1hug: çok önemi yok benim için . ama fatuya yokkkkkkkk:jeyyar: istemek kolay ama önce vermesini bilene ...:jeyyar:kötükedihüso

kahvaltımı ettim yulaf süt muz dogradım bitane bu akşama sıcak bişiy yapayım kendime ya gunlerdir ocagı bile yakmadım hiç :)) yemek yapmak şöle dursun

benim kızda sosise bayılıyor yaa ..a

aslında oda yaptırılabiliyormuş kasaba sorucam bakalım....cokacimcoook

hanımı aşağısıda kurtarmaz lazzoni alacak italyan galiba o..5 bin tl. ye alırsın artık..kızım arstilde de çok harika modeller var...
neten onada bakayım benim istedigim modeller dolabı çok büyük olcak .. fiyatlart geneldede öyle pınarım az önce baktık fuarada ...benim mobılyalar pek eskimez allah ömür verirse . bu kullandıgım dügünümdeki . 15 senalik hala yeni gibi ama yetmiyo artık küçük geliyo ...fisfisfis

gittim senin lazzonilere daldım..gerçekten çok modern ve güz<el..ben beyaza bayıldım ama gardrobunu göremedim..koltuklardanda siyah ve beyaz harika...tv. ünitesiyle tam benlik..siyah olan....

benim mobilyalarda eskidi gülüm be 14 senelik..ama sabrediyoruz bakalım değişse hepsi değişçek te.... artık allah nasip ederse sünnet yaparken yani 2-3 sene sonra kısmet.....

15 sene olmusunuz haketmişiniz alın tabi benımde yok işe yarar bişiyde tayinci adamız neyime esya olanlarıda köy yapılsın atacam oraya bi koltuk bi halı olsun salon baza deişecek buzdolabi cok eski annemlerden 20 30 yıllık bişiy amannn huzur olsun yuva olsun bunlar teferruat

15 sene olmusunuz haketmişiniz alın tabi benımde yok işe yarar bişiyde tayinci adamız neyime esya olanlarıda köy yapılsın atacam oraya bi koltuk bi halı olsun salon baza deişecek buzdolabi cok eski annemlerden 20 30 yıllık bişiy amannn huzur olsun yuva olsun bunlar teferruat

EVET CANIM ÖNEMLİ OLAN HUZUR..ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH....DERKEN BURAYI YİNE DİETTEN ALAKASIZ NE VARSA DOLDURDUK HAA????delikafadulden

deli pınar
sana rep verdiğim için 20 kişi doldur da gel dio
tanımadığım arkideşlere rep verdim haaa...
haberiniz olaa sizin için pınar hanım
len karular 6 ay sonra herüfümle bi pazar geçiriom etmen nnaann zevkime...

hadi güllerim ben kaçar size doyum olmaz emme yapılacak işler çok pazar ya hertaraf hertarafta..yemek yapıcam akşam için..anca....öptüm canlarım....

deli pınar
sana rep verdiğim için 20 kişi doldur da gel dio
tanımadığım arkideşlere rep verdim haaa...
haberiniz olaa sizin için pınar hanım
len karular 6 ay sonra herüfümle bi pazar geçiriom etmen nnaann zevkime...

eferin akıllı ol işte böyle....:roflol::roflol::roflol:
okudun mu sorduklarını cevapladım canım.....kaydirigubbakcemile5

Back
X