- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
openim çok sık acıkıyosan canın tatlıyı çok çekiyosa benim gibi yemek arkasına tatlısız duramıyosan ....sengözlerimebaksanabhmmm şimdi okudum yazdığını peki bunun bizde az olduğunu nasıl anlıyoruz ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
openim çok sık acıkıyosan canın tatlıyı çok çekiyosa benim gibi yemek arkasına tatlısız duramıyosan ....sengözlerimebaksanabhmmm şimdi okudum yazdığını peki bunun bizde az olduğunu nasıl anlıyoruz ...
elma kıron degilki canım normal kron benım kullandıgım ya ben bunu daha önce çok niyetlenmiştim iyiki almışım . 3 haftaya yaklaşıyo . ve bende gerçekten işe yarıyo çok mutluyum çok 65 zincirlerini kırdım çok şükür ....vede mehmet özün kitabı çok şey örretti bana bu ikisi birleşince demekki vucudun bu eksikligi varmiş ben boşa kürek çekiyomuşum aylardır ....:1shok:
refim solgar satan eczaneden aldım ben . içinde 90 tane var . ilk 15 gün günde 2 tane 15 günden sonra günde 1 tane içiyosun ve 1 sişe 2. 5 ay gidiyo bu yöntemle ve 31 tl uygun yani . fatu netten oldı .... onda işe yaracagını tahminediyorum ardaki aburcuburunu kesacegini tahmn ediyorum ..... tabi düzgün kullanırsa ...kaydirigubbakcemileNormal krom derken kaça aldın eczaneden mi aldın kaç adet kaç paraaaa meraklı reffffffffffffffffffffffffffffffffff :) Bende şu alerji doktoruna gidip geldikten sonra balki alabilirimmmmmmmmmmmmm. Tedaviye göre yani...
hiç benü tebrik eden yok
bilsewydim pasta yerdim yawwwwww
saggol kadisŞenizhafta sonlarına dikkat canım ye sevdigin şeylerden ama . zehir miktardadır ..bunu untma öz diyoki 1 dilim pasta kilo aldırmaz . ama arkasından gelen 2 . dilimle hem o dilim hem 1 dilim aldırır a.smerhaba kızlar nasılsınız
ben mezuinum ama sizlere bakmadan gecemiyorum
mezun olunca bu maraton bitmiyo onu diyeyim hep dikkat tam dikkat
hafta sonu kaçırmışım hopp klar geldi ben hopp kları vermeye çalışıyorum şimdi
ama çok değil ve gidiyolar çok şükür
aebencim bir bakayım sana dedim demek krom etkesini göstermeye başladı çok sevindim canım
devam etmesi dileğiyle
maniak ...lülülülülülühiç benü tebrik eden yok
bilsewydim pasta yerdim yawwwwww
evet platese kaçmiştim geldim ... fatu kıs sen busafer mezun olacaksın ...:lepi: kartininler spor yapmalar hemde tayt falan giymeler .spor yaparken .kaydirigubbakcemile3.. ama sana bi önerim var önce o kilo çizelgeni düzelt 48 kilo neymış 58 bari yap makul olsun .....:1rolleyes:sağol nazlım...
ben aeben cadusunu kastettiydim
ama plateste galiba
:roflol::roflol::roflol:yok ders yapıyodur ....Hayal gelmedi halaaa??? Yoksa haciz memurları bilgisayarını mı aldıııı ???????????
darısı senin 60 görmene doram .....aebenime kocamannn tebrikler kaydirigubbakcemile5Şeniz
![]()