Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aebenİm kroma baktım Şİmde benİmde arada tutuyor tatlı krİzİm ama benİm ÇoĞu zamanlar aÇlık krİzİm tutuyor mİĞdem kazınır hep bende alsam mı acaba karar veremedİm.
nasıl senin tererist kıs .. örümcegede binmiş biraz duruyodur onda . benim bebeler severdi biraz üstünden giderlerde .. at yürütecin içine ....günaydın millet
sabah
maydonoz kürü
yarım saat sonra 1 bardak portakal suyu ve tost şimdilikkkk
yediklerin ayarlıyodur belki yumukum ben kendimi bildim bileli tatlı manyagıyımdir ....-tatlicadiarzu-selam 6. takımın güzel bayanları bugün yürüyüş yapmak için süper bi gün izmir açık yağmursuz hayret kaydirigubbakcemile3 nasılsınız hanımlar ben süperim kahvaltımı yaptım geldim bide erken kalkabilsem tam süper olacak tabi bi çoğunuz çalışıyor ister istemez erken kalkıyosunuz yada çocuğu sabahçı olanlar öyle,e benim kızım öğlenci yataktan çıkasım yok hiç, oh sıcacık, öyle doğalgaza neyinde yeni yeni geçiyo izmir daha bizlerde yok kömür sobası yanıyo zor geliyo valla erken kalkmak :tomato:
sabah yediklerimi kısaca yaziim;
2 dilim çok tahıllı ekmek
haşlanmış yumurta
peynir
3 yeşil zeytin
biraz roka ve maydonoz
şekersiz çay...
şu kromla ilgili yazdıklarınıza baktım sanırım benimde ihtiyacım yok,diyete başadığımdan beri hiç tatlı krizine girmedim regl dönemlerimde bile CADIARZU ilginç ki ben tatlıyı çok severim,ve hiç şeker kullanmıyorum yediklerimin içinde varmı acaba?
gerçi geçen gün bi kaşıkçık un helvası yedim ama o bile fazla gelmişti,birde ben şekersiz ve tuzsuz yemeye başladığımdan beri başka birinde mecbur kalıp yemek yersem acayip derece tuzlu yada tatlı hissediyorum sanırım damak tadım çok alıştı,neyse çok konuştum ben galibadelikafadulden
yumukum izmirin havasına da güven yok sabah çok güzeldi şimdi değişmeye başladı yine
artık bitse yağmurlar,hava ısınsa da yürüyüş yapsak
soğuk havada biraz bile yürüsem başım ağrımaya,gözlerimin üzeri sızlamaya başlıyor
evet evet bendede oluyodu nazlı else çok acıkıp karın guruldaması tavsiye ediyorum kızlar size ..... dedigim gibi ilaç degil zaten gıda takviyesi .....şutarafagitti düzgün kullanıldıgı muddetçe hayat boyu bile kullanıla bilir ki . ben kıromu okudugum diyet kitaplarındada görüyorum ve tavsiye ediyolar .. özellikle kilo duraklamalarında ....sengözlerimebaksanabbende hep içimin ezildiğini hissediyorum
özellikle yemekten sonra tatlı yeme isteği oluyor ekmek yemediğim zamanlarda
yediklerin ayarlıyodur belki yumukum ben kendimi bildim bileli tatlı manyagıyımdir ....-tatlicadiarzu-
sn şimdi bu isinleri tek tek yazdın allah bilir . kıs kopyalamadiye bi yöntem var 1 tık yeter ....-tatlicadiarzu-:jeyyar:ben+asi+dora+else+nazlı+özge+ref+yumuk.+aeben......Oooooo bayağı kalabalık olduk bu ne güzellik?
evet evet bendede oluyodu nazlı else çok acıkıp karın guruldaması tavsiye ediyorum kızlar size ..... dedigim gibi ilaç degil zaten gıda takviyesi .....şutarafagitti düzgün kullanıldıgı muddetçe hayat boyu bile kullanıla bilir ki . ben kıromu okudugum diyet kitaplarındada görüyorum ve tavsiye ediyolar .. özellikle kilo duraklamalarında ....sengözlerimebaksanab
sanırım haklısın,
ben hiç olmadım hele şerbetli tatlıları hiç sevmem bir tane bile yesem anında kesiyo beni ben daha çok sütlü tatlıları seviyorum ama tek zaafım dondurma bak işte ona hyr diyemem yazın ne halt etcem bilmemdelikafadulden
sn şimdi bu isinleri tek tek yazdın allah bilir . kıs kopyalamadiye bi yöntem var 1 tık yeter ....-tatlicadiarzu-:jeyyar:
boş kalınca bi okuyayım bende o topiği
dondurma yapmaya başladılar bugün imalatta
dondurmaya benimde aşırı zaafım var,dayanamıyorum ya
2 hafta önce soğuk havada bile yedim eşimle dışarı çıkınca ama 1/2 porsiyon light dondurma
şerbetli tatlı kesinlikle yemem bende,sütlü tatlılarında sadece çikolatalı olanlarını yerim
canım biliyosunuz artık çok dikkatliyimdir .:1ninca: bide sizleri çok iyi taniyorum ......Şenizaklıma mı geliyor?sende müneccim misin bea?valla tek tek yazdım...kafamçokkarıştı
şerbetli yiyeceğinize tabiki dondurma yiyin,bişeycik yapmaz 1 kilo mu yiceniz günde 1 kerden hiç bişey olmaz.......kaydirigubbakcemile3
canım biliyosunuz artık çok dikkatliyimdir .:1ninca: bide sizleri çok iyi taniyorum ......Şeniz
valla söz konusu dondurma olunca 1 kilo bile yiyebilirim
yazın herakşam eşim gelirken getiriyodu dondurma büyük kase
ertesi gün o gelene kadar ben bitirmiş oluyodum![]()
kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizbenimkiler öğle yemeğine gelircokacimcoook hepinizi kopyalayıp öpüyorum,aeben tek tek yazma dedi ya :roflol::roflol::roflol:öptüüümmm....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3