• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aebenım kroma baktım Şımde benımde arada tutuyor tatlı krızım ama benım ÇoĞu zamanlar aÇlık krızım tutuyor mıĞdem kazınır hep bende alsam mı acaba karar veremedım.

bende varım hihoyyyt
tebrikler aebencim 64 olmuşsun
darısı başımıza inşallah
haftasonu çok salmıştım kendimi ama bugün toparladım artık neyseki haftasonu kilo bile vermişim 250 gr da olsa

yumukum izmirin havasına da güven yok sabah çok güzeldi şimdi değişmeye başladı yine
artık bitse yağmurlar,hava ısınsa da yürüyüş yapsak
soğuk havada biraz bile yürüsem başım ağrımaya,gözlerimin üzeri sızlamaya başlıyor

nazli_gulec, aeben+, asi_bulut+, Dora+, else+, ozgekrd+, pin@rim, referans+, yumukum+ OOO MAŞALLAH BUGÜN PEK KALABALIK BURALAR SÜPER AMA

Aebenİm kroma baktım Şİmde benİmde arada tutuyor tatlı krİzİm ama benİm ÇoĞu zamanlar aÇlık krİzİm tutuyor mİĞdem kazınır hep bende alsam mı acaba karar veremedİm.

bende hep içimin ezildiğini hissediyorum
özellikle yemekten sonra tatlı yeme isteği oluyor ekmek yemediğim zamanlarda

günaydın millet
sabah
maydonoz kürü
yarım saat sonra 1 bardak portakal suyu ve tost şimdilikkkk
nasıl senin tererist kıs .. örümcegede binmiş biraz duruyodur onda . benim bebeler severdi biraz üstünden giderlerde .. at yürütecin içine ....:emir_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

selam 6. takımın güzel bayanları bugün yürüyüş yapmak için süper bi gün izmir açık yağmursuz hayret kaydirigubbakcemile3 nasılsınız hanımlar ben süperim kahvaltımı yaptım geldim bide erken kalkabilsem tam süper olacak tabi bi çoğunuz çalışıyor ister istemez erken kalkıyosunuz yada çocuğu sabahçı olanlar öyle,e benim kızım öğlenci yataktan çıkasım yok hiç, oh sıcacık, öyle doğalgaza neyinde yeni yeni geçiyo izmir daha bizlerde yok kömür sobası yanıyo zor geliyo valla erken kalkmak :tomato:
sabah yediklerimi kısaca yaziim;
2 dilim çok tahıllı ekmek
haşlanmış yumurta
peynir
3 yeşil zeytin
biraz roka ve maydonoz
şekersiz çay...

şu kromla ilgili yazdıklarınıza baktım sanırım benimde ihtiyacım yok,diyete başadığımdan beri hiç tatlı krizine girmedim regl dönemlerimde bile CADIARZU ilginç ki ben tatlıyı çok severim,ve hiç şeker kullanmıyorum yediklerimin içinde varmı acaba?
gerçi geçen gün bi kaşıkçık un helvası yedim ama o bile fazla gelmişti,birde ben şekersiz ve tuzsuz yemeye başladığımdan beri başka birinde mecbur kalıp yemek yersem acayip derece tuzlu yada tatlı hissediyorum sanırım damak tadım çok alıştı,neyse çok konuştum ben galibadelikafadulden
yediklerin ayarlıyodur belki yumukum ben kendimi bildim bileli tatlı manyagıyımdir ....-tatlicadiarzu-

yumukum izmirin havasına da güven yok sabah çok güzeldi şimdi değişmeye başladı yine
artık bitse yağmurlar,hava ısınsa da yürüyüş yapsak
soğuk havada biraz bile yürüsem başım ağrımaya,gözlerimin üzeri sızlamaya başlıyor

kaydirigubbakcemile3evet canım haklısın heran değişir izmir bu bende soğukta yürümeyi sevmiyorum izmirin ayazı meşhur hemen baş ağrısı yapıyo sadece soğuk olsa o kadar olmaz canım her güzelin bi kusuru oluyo malesefkaydirigubbakcemile3

bende hep içimin ezildiğini hissediyorum
özellikle yemekten sonra tatlı yeme isteği oluyor ekmek yemediğim zamanlarda
evet evet bendede oluyodu nazlı else çok acıkıp karın guruldaması tavsiye ediyorum kızlar size ..... dedigim gibi ilaç degil zaten gıda takviyesi .....şutarafagitti düzgün kullanıldıgı muddetçe hayat boyu bile kullanıla bilir ki . ben kıromu okudugum diyet kitaplarındada görüyorum ve tavsiye ediyolar .. özellikle kilo duraklamalarında ....sengözlerimebaksanab

yediklerin ayarlıyodur belki yumukum ben kendimi bildim bileli tatlı manyagıyımdir ....-tatlicadiarzu-

sanırım haklısın,
ben hiç olmadım hele şerbetli tatlıları hiç sevmem bir tane bile yesem anında kesiyo beni ben daha çok sütlü tatlıları seviyorum ama tek zaafım dondurma bak işte ona hyr diyemem yazın ne halt etcem bilmemdelikafadulden

ben+asi+dora+else+nazlı+özge+ref+yumuk.+aeben......Oooooo bayağı kalabalık olduk bu ne güzellik?
sn şimdi bu isinleri tek tek yazdın allah bilir . kıs kopyalamadiye bi yöntem var 1 tık yeter ....-tatlicadiarzu-:jeyyar:

evet evet bendede oluyodu nazlı else çok acıkıp karın guruldaması tavsiye ediyorum kızlar size ..... dedigim gibi ilaç degil zaten gıda takviyesi .....şutarafagitti düzgün kullanıldıgı muddetçe hayat boyu bile kullanıla bilir ki . ben kıromu okudugum diyet kitaplarındada görüyorum ve tavsiye ediyolar .. özellikle kilo duraklamalarında ....sengözlerimebaksanab

boş kalınca bi okuyayım bende o topiği

sanırım haklısın,
ben hiç olmadım hele şerbetli tatlıları hiç sevmem bir tane bile yesem anında kesiyo beni ben daha çok sütlü tatlıları seviyorum ama tek zaafım dondurma bak işte ona hyr diyemem yazın ne halt etcem bilmemdelikafadulden

dondurma yapmaya başladılar bugün imalatta
dondurmaya benimde aşırı zaafım var,dayanamıyorum ya
2 hafta önce soğuk havada bile yedim eşimle dışarı çıkınca ama 1/2 porsiyon light dondurma
şerbetli tatlı kesinlikle yemem bende,sütlü tatlılarında sadece çikolatalı olanlarını yerim

boş kalınca bi okuyayım bende o topiği

dondurma yapmaya başladılar bugün imalatta
dondurmaya benimde aşırı zaafım var,dayanamıyorum ya
2 hafta önce soğuk havada bile yedim eşimle dışarı çıkınca ama 1/2 porsiyon light dondurma
şerbetli tatlı kesinlikle yemem bende,sütlü tatlılarında sadece çikolatalı olanlarını yerim

şerbetli yiyeceğinize tabiki dondurma yiyin,bişeycik yapmaz 1 kilo mu yiceniz günde 1 kerden hiç bişey olmaz.......kaydirigubbakcemile3

benimkiler öğle yemeğine gelircokacimcoook hepinizi kopyalayıp öpüyorum,aeben tek tek yazma dedi ya :roflol::roflol::roflol:öptüüümmm....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şerbetli yiyeceğinize tabiki dondurma yiyin,bişeycik yapmaz 1 kilo mu yiceniz günde 1 kerden hiç bişey olmaz.......kaydirigubbakcemile3

valla söz konusu dondurma olunca 1 kilo bile yiyebilirim
yazın herakşam eşim gelirken getiriyodu dondurma büyük kase
ertesi gün o gelene kadar ben bitirmiş oluyodum:utangac:

valla söz konusu dondurma olunca 1 kilo bile yiyebilirim
yazın herakşam eşim gelirken getiriyodu dondurma büyük kase
ertesi gün o gelene kadar ben bitirmiş oluyodum:utangac:

yalan değil bende yerim 1 kilo tabii hiç yemedim ama,midem bulansada yerim..sade olacak,maraş olacak...offf of....cokacimcoook

benimkiler öğle yemeğine gelircokacimcoook hepinizi kopyalayıp öpüyorum,aeben tek tek yazma dedi ya :roflol::roflol::roflol:öptüüümmm....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz

kızlar bide tavsiye dikkat ediyorum sabah kavaltısını güçlü yapanlar güzel kilo veriyo .. bakın bu size püf nokta ... sabah karnınızı güzelce doyurun hem gün boyu sizi tok tutar .......cokacimcoook

Back
X