• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aklıma soktunuz selvi boylum al yazmalımı izledim şimdi:))
bediş (böyle dememde mahsur yoktur umarım) Allah yardımcın olsun valla ya

yuh pınar
millet bana yi diyo sen yime....
hayin pınar....
biz tabe börekler çörekler kurabiyeleri tepsiynen götürmüoz bizim kaçamağımız anca 3-4 kraker
hııhhhhhhh
:delphin:

fatuuu belden aşağı furma :oklava:kızım faul yapma :oklava:kötükedihüsogebertçem bak seni gelmeyeyim oraya......kötükedihüso:jeyyar:kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:

bende yazayım menumu

sabah 3 5 kasık tarhana corba

öglen 1 kase pattis püre

akşam 2 3 kasık yulaf süt

gene cok agrıyo bu yaa off

bedişim kaç gündür tadın tuzuun yok.kıyamam bensana gönder kız ağrıların yarısını ben çekerim canım benim.....kaydirigubbakcemile3:1hug:

kızlar doktorun cevabı

ilacı bir kerelik alıp yaşadığınız sıkıntıları ilaca bağlamayın
ya kullanmaya devam edin sıkıntılar devam ediyorsa ilaçtan bilin...
ya da kullanmaya ara verin sıkıntılar geçiyorsa ilaçtan bilin.........
delikafaduldendelikafadulden:1shok::1shok::roflol::roflol:

bu günküler:
sabah:
1 dilim kız. ekmek,peynir az tereyağ
öğlen:
2 sucuk 2 lokma ekmek
ikindi:
1 tabak kısır
akşam:1 tabak kıymalı yoğurtlu makarna
şimdi 2 portakal yedim,az sonra jimnastiğe gidicem......

kızlar doktorun cevabı

daha ne desin kız ..........:roflol::roflol:olayı bütünüyle açıklamış işte .... sen çürüksen ilaç ne edsin .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu günküler:
sabah:
öğlen:
2 sucuk 2 lokma ekmek
ikindi:
1 tabak kısır
süper gidiyosun pınar vallaha nerdenmi biliyorum artık listeli liste veriyosun da ondan .....sengözlerimebaksanab bilinki liste vermeyenler . yiyyorrrrrrrrrrr.....:mymeka:

aebenim herkesede verilecek bir cevabın var maşallah:nazar: aman altta kalma eksikte kalma emii :roflol:

pınarya avatar resmine bayıldım:sm_cool: nerden buluyosunuz bu resimleri anlamıyorumki anacım:1hug:

süper gidiyosun pınar vallaha nerdenmi biliyorum artık listeli liste veriyosun da ondan .....sengözlerimebaksanab bilinki liste vermeyenler . yiyyorrrrrrrrrrr.....:mymeka:

evet kendmden bliyom bn yiyince takıma ble uğramıyom......

daha ne desin kız ..........olayı bütünüyle açıklamış işte .... sen çürüksen ilaç ne edsin .....

ehü ehüü......
suç benm mi yani........
gıcık noolcak.......:mymeka:

ehü ehüü......
suç benm mi yani........
beeennnceeeeeee sennnnnn herüfüne nazzzz yapıyosunnnnnn delikafadulden:jeyyar: dermişimmmmmmmm......:roflol:sırnaşık şey

aebenim herkesede verilecek bir cevabın var maşallah:nazar: aman altta kalma eksikte kalma emii :roflol:

pınarya avatar resmine bayıldım:sm_cool: nerden buluyosunuz bu resimleri anlamıyorumki anacım:1hug:
:roflol: evet eşimde öyle diyo sırnaşık şeyherzaman verecekbi cevabın var diyo . aman altta kalma eksik kalma sen avukat olmalıymışın diyo ... :1ninca:kötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:( hakikat bendende olurmuş ha iyi savunurum ama inandıgımı ..):1ninca:

iyi geceler benim uyku geldi valla . erkenden yatayım bari ....

ben geldim uyumadan uğrayayım dedim 1 saate yakın yürüdüm hıhh kaydirigubbakcemile3
yaptım sporumu yarında plaaateeess yapıcamm gıızlaarr

millet ben şimdi yarım saat koşu bandınıda yürüdüm 2.5 km yürümüşüm 77 kalori gitimiş koşu bandım öölye dio
şimdi de azıcık mekik çekicem
kafa hala düzelmedi
oyüzden yapamıom...

kızım bi iyi ol yapoarsın ne halt edecekcen be sende vur dedinmi öldütüyon ortan yokmu senın yaaa

aklıma soktunuz selvi boylum al yazmalımı izledim şimdi:))
bediş (böyle dememde mahsur yoktur umarım) Allah yardımcın olsun valla ya

saol canım Allah razı olsun yok mahsur falan diyebulursunuzzz sen iyi oldunmu bakayım

fatuuu belden aşağı furma :oklava:kızım faul yapma :oklava:kötükedihüsogebertçem bak seni gelmeyeyim oraya......kötükedihüso:jeyyar:kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:

taaaa vana gidecegine bana gel kız 1 adımcık yer surasıı

bedişim kaç gündür tadın tuzuun yok.kıyamam bensana gönder kız ağrıların yarısını ben çekerim canım benim.....kaydirigubbakcemile3:1hug:

ben saga kıyabilirmiyim hiççç canlarım benımm köntötürünüz bol olsun inş. hepinizin benneyaptımki

kızlar doktorun cevabı

arızamıymış bu doktor beee tekerleme gibi
bu günküler:
sabah:
öğlen:
2 sucuk 2 lokma ekmek
ikindi:
1 tabak kısır

süpersinnnnkaydirigubbakcemile5

daha ne desin kız ..........:roflol::roflol:olayı bütünüyle açıklamış işte .... sen çürüksen ilaç ne edsin .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben anlamadım acıklamayı bendemi var tuhaflık

bu bir gercektirrrrr

evet çünki çok yiyince utanıyoruz yazmaya:utangac:.....a.s.

buda bir gercektir

ben stepperime ve hareketlerime gidiyom öptüüümmmm...yine uğrarımmm....

yürübe kim tutar seniiii:lepi:

ehü ehüü......
suç benm mi yani........

bidaha ayrı kalmak istemiyoz ona göreeekaydirigubbakcemile

beeennnceeeeeee sennnnnn herüfüne nazzzz yapıyosunnnnnn delikafadulden:jeyyar: dermişimmmmmmmm......:roflol:sırnaşık şey

aebenımın hisleri kabarmış gene evt evt dogru olabilir insafsız enişte fatumdan etler tatlılar istiyo buda hastayım ayagına evt evt olabilirrrr:delphin:

kütoo geçmiş olsun bacım
neden o kadar çok kanıyor ki. pamukla (kedi olan değil kaydirigubbakcemile3) baskı uygulasana. belki geçer
delikafadulden:roflol::roflol:
asim çok hoştun yaaaaasırnaşık şey

amann anne demeyin banaya dün aradım kapalıydı aramısın dedi aradı şimdi benden gittikten sonra ilkkez nese diş çektirdim kötüyüm bitanesi kanal olcak anlatıyom ne dese begenirsiniz tamam kızım tamam kızım köntürüm bitiyooo kapatıom çattt dıt dıt dıt gıcık yaaaa
kütom sen ona deseydinki ben sana kontör atarım dur derdimi bir dinle. ama pek bişi değişmezmişti anca duvara konuşmuş gibi olacakmıştın baksanakötükedihüso

amin kızlar sağolun hep içime kapanık bir çocukluk geçirdim. nişanlım sayesnde biraz açıldım. inanın ben bunları annemle hiç konuşamıyorum. iyi varsınız kızlar. iyiki 6. takıma alnınmışım. hepinize çok teşekkür ediyorum.
bizde seni iiyiki buraya almışız canım benim:lepi:
burda vivadan sonra ilk benim eskilerden. yani anlayacağınız kazık çaktımdelikafadulden
çok yakındada ilk çıkacakta ben olaydım dermişimmmmyerimseniben

günaydın kızlar.
dünkü menüm benim pek hoş değildi açıkcası.
fazla kaçamak yapmasamda menü hoş olmadığı için içimde bir pişmanlık oluştu.:kızgın:
günlerdir ilk kez pişman oluşumda güzeldi .
hatta kendim kimseye belirtmeden ağladım.
kızım geldi gitti bişimi oldu diye sordu.
diyemedimki yediklerimden sonra oldu diye:jeyyar:buda bana büyük ders oldu.
artık menülerimi dikkatli seçeceğim.:1closedeyes:
pişmanlık gerçekten sıkıntı imiş.
içim öyle bir daraldıki deli gönül otur hıçkıra hıçkıra bir ağla dedi.
:a015:
galiba birazda ağlamak için bahanemi arıyordum bilmiyorumki
spor yapamıyorumya buda bende hep bir eksiklik oluyor.
hatta diyorumki yarım saat daha önce kalkayım bişiler yapayım ama hep sözde kalıyor. buda içime dert oluyor anlayacağınız. tabi allah başka dert vermesinde o da ayrı bir mesele:a015:
kusura bakmayın içimi dökmem lazımdısenağlama çok uzattım

Back
X