- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok boş ve tembel bi insanım heralde mirmirmirmir
gün bana dolu dolu yetiyor
çalışıyorum,eve gidip işlerimi hallediyorum ama gece olmak bilmiyor bana
reff senden de çok umutluyum :lepi:
nazlıdan da :lepi:
yumuktan da :lepi:
hayalden de :lepi:
fatudan da :lepi:
anam hepiniz birbirinizden azimlisiniz. bakalım kim kazanacak :hooray:
dünkü menümü yazıyorum aebenimm
sabah aslında yemeyecektim ama kkyı okurken ağzıma 1 etiform atayım dedim metabolizma çalışsın diye. yarım paketi götürmüşümm :bbo:
ara ayran
öğlen 1 parça shnitsel (anında patates vardı. 1 tane attım ağzıma) salatadan da saç çıktı kötükedihüso
ara yoğurt
akşam az tavuk ciğeri + az fırında peynirli yumurtalı pırasa + yoğurt
benim eşim pırasa sevmez normalde. sırf onun için değişik bişey yapayım dedim ve 2. dilimi istedi :lepi:
evde çikolata stoğu var. oğluşa değişik değişik alıyoruz ama o bir tek ülker napoliteni seviyor ve ben o çukulara dokunmuyorummmm :sm_cool:
ben çok boş ve tembel bi insanım heralde mirmirmirmir
gün bana dolu dolu yetiyor
çalışıyorum,eve gidip işlerimi hallediyorum ama gece olmak bilmiyor bana
Senide çocuk olunca görcez şekerim :)))a.s.
ya da biz tembeliz. ben işlerimi yetiştiremiyorum. sen hızlı hızlı hallediyorsun. gerçi benim evdeki mesaim akşam 22:00-22:30 gibi oğluş uyuduktan sonra başlıyor. ne yapabilirim ki o saatten sonra :bbo:
bakmayın böyle dediğime. benim iş dediğim temizlik değil. temziliğe hiç yetişemiyorum. çamaşır yıka, as, topla, katla, yerleştir çok zamanımı alıyor. oğluşun kirlisi hiç bitmiyor ki Çok üzgünüm çoook
ee bir de yemek yap, bulaşıkları topla. temizleri yerleştir :bbo:
off anlatırken yoruldum.
pazar günü halıma çay döktüm. bir de benim halılar maalesef ki açık renk. üzerine polar örtüyorum. altına geçmiş. dün akşam halıları sildim. ama sadece lekeli olan yerleri :tomato: içim rahat bir şekilde gece 1 de uyudum. sabah kalktım kiiiii leke dahada koyulaşmış :1ninca: çok sinir oldum kötükedihüso
Asicim iyiyiymiş senin menüde yoksa sende gizlice bizi sollıycakmısın bu hafta sürpriz yapıp:):bbo:
refe yazdığım gelmedi sinir oldum tekrar yazam,
o kadarını fark ettik cınım ben susukunluğumu hayla koruyorum farkındamısın bilmiyorum son gülen ii güler guzum diyorum...
aebenim herkesede verilecek bir cevabın var maşallahaman altta kalma eksikte kalma emii :roflol:
pınarya avatar resmine bayıldım:sm_cool: nerden buluyosunuz bu resimleri anlamıyorumki anacım:1hug:
günaydın kızlar..sabah hastanedeydik,benim oğlan akşam ateşlendi,sabah hemen götürdüm,soğuk buhar ve rahatlatıcı felan verdiler,sabahtır hastanedeyiz yani...bende de öksürük ve halsizlik var,gidip dinlenicem,akşamda ateşledi,uykumuz bölündü durdu..hepinizi öptüm aeben seninkide bahar dan kırgınlıktır,aman gripal olmasın,kolumu kaldırcak halim yok.....