Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gulumse24 Gulumse24 canım birinci oldugun için birincilik sırrını persembeye kadar yazman gerekiyor tekrardan tebrik ederim 😍

birmuhendisanne birmuhendisanne sende ikinci oldun senide tebrik ediyorum canım 😍

Veee takım olarak hepinizi tebrik ediyorum 😍😍
Ben o. Sayfayı bilmiyorum sırrım geçirdiğim adet dönemi ve yediklerime dikkat etmem geriside. Zati odemdir bitti 😂😂

Ben o. Sayfayı bilmiyorum sırrım geçirdiğim adet dönemi ve yediklerime dikkat etmem geriside. Zati odemdir bitti 😂😂

Ben senin için yazdım :D

Bir Pazar günü bir elimde cips poşeti bir elimde TV kumandası pijamalarımla TV karşısında yatarken bir mesaj geldi. Baktım da ne göreyim güzeller güzeli canım arkadaşım anka. Bırak o elindekileri ve yarın diyete başla yazmış. Anka der de ben başlamaz mıyım hemen 6. takıma geldim. Bir coşku bir muhabbet herkes çok iyi. Hemen kaynaştım tabii. Ve Pazartesi günü niyet ettim diyerek başladım diyete. Hiç kaçamak yapmadım. Takım arkadaşlarımın sayesinde tabii başta Anka olmak üzere büyük motivasyon yakaladım ve birinciliği kaptım. :KK70: :KK70:

Ben senin için yazdım :KK70:

Bir Pazar günü bir elimde cips poşeti bir elimde TV kumandası pijamalarımla TV karşısında yatarken bir mesaj geldi. Baktım da ne göreyim güzeller güzeli canım arkadaşım anka. Bırak o elindekileri ve yarın diyete başla yazmış. Anka der de ben başlamaz mıyım hemen 6. takıma geldim. Bir coşku bir muhabbet herkes çok iyi. Hemen kaynaştım tabii. Ve Pazartesi günü niyet ettim diyerek başladım diyete. Hiç kaçamak yapmadım. Takım arkadaşlarımın sayesinde tabii başta Anka olmak üzere büyük motivasyon yakaladım ve birinciliği kaptım. :KK70: :KK70:
Güzel yazmıssın 😂😂

22/08/2019

Sabah 10:00 sucuklu yumurta 2 dilim TB ekmek 1 domates

Öğle 14:00 2 dilim TB ekmek 1 kk peynir ile tost

16:00 hurma ceviz (sayısını yazmamışım)

18:00 12 kaşık barbunya 2 dilim TB ekmek

Su: 2,5 lt

Çat kahve baya içtim gün içinde
23/08/2019

Arkadaşa davetliydim miktarları tam bilmiyorum

Sabah
Domates soslu biber kızartması gibi bişey
1 yufka ekmek
1 yumurta

16:00 1 mısır yarım muz

17:00 1 neskafe 2 lokum

19:00 1 şeftali

Su 2,5 olur
Menülerin dengeli olmuş canım :KK9:

Tşk ederim canım ben değil hepimiz birinci olduk hepimizin sayesinde 😘
Takım ruhu :KK60:

Iyi akşamlar kizlar
Sabah: 2 yumurtadan az yağlı omlet küçük parca beyaz peynir 5 zeytin salatalik domates

Ara: 1 fincan sade türk kahvesi 2 ceviz

Öğlen: 1 kepçe şehriye çorbası az üzüm

Akşam: taze fasulye salata

Su cok icemedim henüz 1 lt anca oldu yeşil çay içtim 1 fincan akşam üstü spor olarakda tabata yaptım yarim saat.
Çok sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş canım ,sporda gayet güzel, suyuda artırırsan bol bol eksiler görürsün inşallah

Gulumse24 Gulumse24 canım birinci oldugun için birincilik sırrını persembeye kadar yazman gerekiyor tekrardan tebrik ederim 😍

birmuhendisanne birmuhendisanne sende ikinci oldun senide tebrik ediyorum canım 😍

Veee takım olarak hepinizi tebrik ediyorum 😍😍
Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum çok güzel kilolar verdiniz, hepinizin eline sağlık (neyine sağlık denir acaba) 😂😂

Bugün yine bir arkadaşım çok zayıflamışsın dedi 107 kiloluk halimi biliyorlar 88 kg zayıf geliyor onlara ,oysa daha vermem gereken çok kilo var ve gidecek bu kilolar inşallah
Ben 100.1le başlamıştım 85kiloya geldiğimde beni görenler diğer yarını evdemi bıraktın diyorlardı birde benim etim çok sıkı kilomu belli etmiyorum şuan 85kiloyum dediğimde kimse inanmiyordu yok canım 70ancak varsın diyorlardı aile hekimi bile 100kilo olduğuma inanamadı mümkün değil dedi dedim tartı öyle söylemiyor :KK70: :KK70:

Back
X