- 12 Nisan 2009
- 8.305
- 29.307
- 1.073
- 43
Takımımı tebrik ediyorum süpersiniz
Gulumse24
birmuhendisanne
kızlar tebrik ediyorum azminiz daim olsun inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o. Sayfayı bilmiyorum sırrım geçirdiğim adet dönemi ve yediklerime dikkat etmem geriside. Zati odemdir bittiGulumse24 canım birinci oldugun için birincilik sırrını persembeye kadar yazman gerekiyor tekrardan tebrik ederim
birmuhendisanne sende ikinci oldun senide tebrik ediyorum canım
Veee takım olarak hepinizi tebrik ediyorum![]()
Ben linkini bırakırım canım yazarsınBen o. Sayfayı bilmiyorum sırrım geçirdiğim adet dönemi ve yediklerime dikkat etmem geriside. Zati odemdir bitti![]()
Olmuyor canım senin yazman gerekiyor :)))Ben siramibirmuhendisanne ye versem. Olmazmi ya hiç sevmiyorum geçen sefer 40takla attım yazana kadar
![]()
![]()
TmmBen linkini bırakırım canım yazarsın![]()
Tebrikler canım 1. OlmuşsunBen o. Sayfayı bilmiyorum sırrım geçirdiğim adet dönemi ve yediklerime dikkat etmem geriside. Zati odemdir bitti![]()
Tesekkur ederiz ablaTakımımız 1. Olmuş yine herkesi tebrik ediyorum maşallah![]()
Tşk ederim canım ben değil hepimiz birinci olduk hepimizin sayesindeTebrikler canım 1. Olmuşsun![]()
![]()
Ben o. Sayfayı bilmiyorum sırrım geçirdiğim adet dönemi ve yediklerime dikkat etmem geriside. Zati odemdir bitti![]()
Güzel yazmıssınBen senin için yazdım
Bir Pazar günü bir elimde cips poşeti bir elimde TV kumandası pijamalarımla TV karşısında yatarken bir mesaj geldi. Baktım da ne göreyim güzeller güzeli canım arkadaşım anka. Bırak o elindekileri ve yarın diyete başla yazmış. Anka der de ben başlamaz mıyım hemen 6. takıma geldim. Bir coşku bir muhabbet herkes çok iyi. Hemen kaynaştım tabii. Ve Pazartesi günü niyet ettim diyerek başladım diyete. Hiç kaçamak yapmadım. Takım arkadaşlarımın sayesinde tabii başta Anka olmak üzere büyük motivasyon yakaladım ve birinciliği kaptım.![]()
![]()
22/08/2019
Sabah 10:00 sucuklu yumurta 2 dilim TB ekmek 1 domates
Öğle 14:00 2 dilim TB ekmek 1 kk peynir ile tost
16:00 hurma ceviz (sayısını yazmamışım)
18:00 12 kaşık barbunya 2 dilim TB ekmek
Su: 2,5 lt
Çat kahve baya içtim gün içinde
Menülerin dengeli olmuş canım23/08/2019
Arkadaşa davetliydim miktarları tam bilmiyorum
Sabah
Domates soslu biber kızartması gibi bişey
1 yufka ekmek
1 yumurta
16:00 1 mısır yarım muz
17:00 1 neskafe 2 lokum
19:00 1 şeftali
Su 2,5 olur
Takım ruhuTşk ederim canım ben değil hepimiz birinci olduk hepimizin sayesinde❤
Çok sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş canım ,sporda gayet güzel, suyuda artırırsan bol bol eksiler görürsün inşallahIyi akşamlar kizlar
Sabah: 2 yumurtadan az yağlı omlet küçük parca beyaz peynir 5 zeytin salatalik domates
Ara: 1 fincan sade türk kahvesi 2 ceviz
Öğlen: 1 kepçe şehriye çorbası az üzüm
Akşam: taze fasulye salata
Su cok icemedim henüz 1 lt anca oldu yeşil çay içtim 1 fincan akşam üstü spor olarakda tabata yaptım yarim saat.
Çok teşekkür ederim cnm, grubumuz olmasaydı başaramazdımTakımımı tebrik ediyorum süpersinizGulumse24
birmuhendisanne kızlar tebrik ediyorum azminiz daim olsun inşallah
![]()
Canım tebrik ediyorum ve bu başarının devamını diliyorumÇok teşekkür ederim cnm, grubumuz olmasaydı başaramazdım![]()
Inşallah inşallah inanın çok istiyorumÇok sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş canım ,sporda gayet güzel, suyuda artırırsan bol bol eksiler görürsün inşallah
Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum çok güzel kilolar verdiniz, hepinizin eline sağlık (neyine sağlık denir acaba)Gulumse24 canım birinci oldugun için birincilik sırrını persembeye kadar yazman gerekiyor tekrardan tebrik ederim
birmuhendisanne sende ikinci oldun senide tebrik ediyorum canım
Veee takım olarak hepinizi tebrik ediyorum![]()
Ben 100.1le başlamıştım 85kiloya geldiğimde beni görenler diğer yarını evdemi bıraktın diyorlardı birde benim etim çok sıkı kilomu belli etmiyorum şuan 85kiloyum dediğimde kimse inanmiyordu yok canım 70ancak varsın diyorlardı aile hekimi bile 100kilo olduğuma inanamadı mümkün değil dedi dedim tartı öyle söylemiyorBugün yine bir arkadaşım çok zayıflamışsın dedi 107 kiloluk halimi biliyorlar 88 kg zayıf geliyor onlara ,oysa daha vermem gereken çok kilo var ve gidecek bu kilolar inşallah
Çok teşekkür ederim cnm, hep birlikte incecik olacağız inşallahCanım tebrik ediyorum ve bu başarının devamını diliyorum![]()