Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Niye öyle düşünüyosunnnn. Ben gecen sene 66yi gördüm ve durdurdum kendimi. Eğer umursamasaydim gercekten fazlaca kilo almis olabilirdim şuan. Ki dikkat ettikten sonra keşfettim burayi ve kilo vermem hizlandi. 60 kiloyla mezun olmuştum. Sonra tüm düzenim değişti. Suan yeniden adapte olmaya kilo vermeye devam etmek istiyorum. Boyuma gore kilom baliketli olacak kadar cok degil mesela. Ama ben zayif olmak istiyorum. Hele birde bebek düşünüyoruz ki 62yle hamileligimin başlaması beni korkutuyo. Yanii kendini motive et boyle düşünme:KK37: enazindan kendini farketmissin, kilo alimin sonu yok ki.
Rabbim gönlüne. Göre versin inş senin için dua edeceğim 😘rabbim isteyen herkese annelige layık olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah ben 100kilodan 93 düşmüştüm gece. Yıl hamile kalmıştım devamı gelmedi gerçi ama kilo önemli evet inş hedef kilona gelince çifte mutluluk yaşarsın canım bende sizlerde daha güzel kilo vereceğime. İnanıyorum Allahin izniyle ❤️❤️❤️❤️

Kız kilosu cokmus aman dikkat et obezliğe dogru gitmesin boyu uzun diye hatırlıyorum ama yinede o kilo fazla 😊

Valla okadar çok yiyo da asla almiyo 125te sabit kaldi adam..aldin kesin diyorum bi cikiyo ayni :KK53: boyle olunca oda rahat rahat yiyo.
Tanistigimizda 95 kilo falandi. Bosuna almadim herhalde. :-)

Valla okadar çok yiyo da asla almiyo 125te sabit kaldi adam..aldin kesin diyorum bi cikiyo ayni :KK53: boyle olunca oda rahat rahat yiyo.
Almaması iyiymiş canım ama sen dikkat et yinede cok asırı yedirme ilerleyen yıllarda zor olur

Rabbim gönlüne. Göre versin inş senin için dua edeceğim 😘rabbim isteyen herkese annelige layık olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah ben 100kilodan 93 düşmüştüm gece. Yıl hamile kalmıştım devamı gelmedi gerçi ama kilo önemli evet inş hedef kilona gelince çifte mutluluk yaşarsın canım bende sizlerde daha güzel kilo vereceğime. İnanıyorum Allahin izniyle ❤❤❤❤

Çok teşekkür ederim. Yeni yeni içimize düştü bebek isteği. Olur mu olmaz mı Allah bilir ama aratmasın inşallah vakti gelince hayırlısıyla istiyorum artık.

Boyun kaç bu arada

Eşimin iki katıymis enişte 😊 eşimde askerden geldi 73 şuan 68 sanki diyeti o yapıyo adam her sofrada 1ekmek yiyo banamisin demiyo ya 😬😬

Almaması iyiymiş canım ama sen dikkat et yinede cok asırı yedirme ilerleyen yıllarda zor olur

Kolay veriyo bide dondugumuzden beri eskisi gibi değiliz. Aksam cok vaktimiz oluyodu ordayken ve yemekten sonra fazlaca aburcubur aliyodu simdi oyle değil oda isteyince verir bakalim belki benimle birlikte yine gaza gelir:KK53:

Çok teşekkür ederim. Yeni yeni içimize düştü bebek isteği. Olur mu olmaz mı Allah bilir ama aratmasın inşallah vakti gelince hayırlısıyla istiyorum artık.

Boyun kaç bu arada
1.61 etim sıkı kilomu belli etmiyorum kimse kiloma inanmıyor o şansım. Var işte 😊

Kolay veriyo bide dondugumuzden beri eskisi gibi değiliz. Aksam cok vaktimiz oluyodu ordayken ve yemekten sonra fazlaca aburcubur aliyodu simdi oyle değil oda isteyince verir bakalim belki benimle birlikte yine gaza gelir:KK53:
Hadi bakalım inşallah zaten listeye girdiğinde senin daha dikkatli olman gerekecek bu durumda eşinde destek olur hem 😊

Evet öyle genetik faktörler var ama bence yeme duzeniylede alakalı verdim ben bunu başardım ama yine doyumsuzca yedim yine geri aldım bunu kendime ben yaptım kimse değil 😢
Olsun başlamak bitirmenin yarısı demişler daha önce yaptın yine yapacaksın. Bu sefer bırakmayacağım seni. 😘

Back
X