Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beni tanimayanlar icin biraz kendimi tanitayim.
34 yasinda 16 senelik evli yaslari 13,10,5 ve 1 olmak üzere 4 ogul anasiyim ve almanyada yasiyorum. Evde durmayan ev hanimlarindanim :KK70:.Kisaca özet gecicek olursam suan hastanelerde gönüllü manevi destek üzerine bir meslek yapiyorum subatta biticek Allahin izniyle,yani sira bu sene ankara ilahiyat ilitama basvurmustum ve alinmisim Allah izin verirse önlisansimi lisans olarak tamamlayacagim, ilk dönem zor olucak zira ekim kasim gibi tasinma isimiz var,bunun disinda haftalik sohbetlerim ve sosyal faliyetlerim mevcut 😂 görüldügü üzere burda cok fazla aktif olmam mümkün degil ama elimden geldigince buralarda olmaya calisacagim bu tempoda ne kadar diyet yapilirsa artik :deli:
Bin maşallah 10parmaginda 10marifet dedikleri bu olsa gerek 👏👏2cocukla pert bir anneyim çocuk sesine bile tahammülüm yok malesef helal olsun sana bacım yasitiz bu arada çok memnun oldum. Canim ❤️

Beni tanimayanlar icin biraz kendimi tanitayim.
34 yasinda 16 senelik evli yaslari 13,10,5 ve 1 olmak üzere 4 ogul anasiyim ve almanyada yasiyorum. Evde durmayan ev hanimlarindanim :KK70:.Kisaca özet gecicek olursam suan hastanelerde gönüllü manevi destek üzerine bir meslek yapiyorum subatta biticek Allahin izniyle,yani sira bu sene ankara ilahiyat ilitama basvurmustum ve alinmisim Allah izin verirse önlisansimi lisans olarak tamamlayacagim, ilk dönem zor olucak zira ekim kasim gibi tasinma isimiz var,bunun disinda haftalik sohbetlerim ve sosyal faliyetlerim mevcut 😂 görüldügü üzere burda cok fazla aktif olmam mümkün degil ama elimden geldigince buralarda olmaya calisacagim bu tempoda ne kadar diyet yapilirsa artik :deli:
Allah bagıslasın evlatlarını 4 erkek bile baslı basına zor oluyordur senin için ve okulun hayırlı olsun 😊
Gercekten sosyal olarak cok aktifmişssin iyi vakit buluyorsun hem calısıyor hem cocuklar masallah diyorum 😍

Bin maşallah 10parmaginda 10marifet dedikleri bu olsa gerek 👏👏2cocukla pert bir anneyim çocuk sesine bile tahammülüm yok malesef helal olsun sana bacım yasitiz bu arada çok memnun oldum. Canim ❤
Valla cocuk sesini bende kaldiramiyorum artik helede benim 5 yasindaki sipa sürekli bagiran bi cocuk bagirmaya karsi tik olusturdu bende :D
Allah bagıslasın evlatlarını 4 erkek bile baslı basına zor oluyordur senin için ve okulun hayırlı olsun 😊
Gercekten sosyal olarak cok aktifmişssin iyi vakit buluyorsun hem calısıyor hem cocuklar masallah diyorum 😍
Cok sükür canim,ilk 2 oglum büyüdü artik yardimlari dokunuyor artik bana ( sürekli kavga etmelerini saymassak :) ) 5 yasindaki 14.30 a ladar kresde 1 yasindakiylede kafa nere biz ora :D bide ben rahat bi insanim biraz,is kalmis yemek yokmus sallamam :D 8 sene yanliz yasadim bu memlekette onun acisini cikartiyorum haha
He tabiki en büyük alkisi esime hediye ediyorum :D destektir bana sagolsun🤗

Valla cocuk sesini bende kaldiramiyorum artik helede benim 5 yasindaki sipa sürekli bagiran bi cocuk bagirmaya karsi tik olusturdu bende :KK70:

Cok sükür canim,ilk 2 oglum büyüdü artik yardimlari dokunuyor artik bana ( sürekli kavga etmelerini saymassak :) ) 5 yasindaki 14.30 a ladar kresde 1 yasindakiylede kafa nere biz ora :KK70: bide ben rahat bi insanim biraz,is kalmis yemek yokmus sallamam :KK70: 8 sene yanliz yasadim bu memlekette onun acisini cikartiyorum haha
He tabiki en büyük alkisi esime hediye ediyorum :KK70: destektir bana sagolsun🤗
Ne güzel hem eşin hem cocukların cok desteklermis Allah mutlulugunuz daim etsin inşallah

Bu kadar aktif herseye zaman buluyorken kendine de zaman ayırmalısın 😊

Back
X