Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rabbim sifa versin kizinada
Allah razı olsun canım 😘
Tahlillerim çıkmış b12 248 dvitaminim 17 bende iğne kullandım doktor ömür boyu dedi 5ay sonra bıraktım
Değerlerin düşük yine iğne verir muhtemelen
Benim yaşadığım stresi kim yaşamış bacı benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu günüme bin şükür diyorum
Yaa hep öyle diyorlar böyle duyunca üzülüyorum kızım nekadar stres yapmış demekki kardeşini :olamaz: sende artık bosvermeyi ogrenmelisin ne yaşadın bilmiyorum ama bak sağlık elden gidiyor kendini uzmemeyi ogrenmelisin

Benimde insulin direnci 9.9 açlık şekerim 97 tokluk şekerim 93 şimdi bende direnç varmi yokmu bilgin varmi canım
Şeker yükleme testinde belli oluyor benim bildiğim , belirtileri yemekten 2 saat sonra halsizlik titreme oluyor ,aşırı tatlı yeme isteği oluyor

Screenshot_20190829-091340_Instagram.webp

İyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hiziniza 😀 sabah eğer erken kalkabilirsem hem okuyacağım 😊
Ben 3 yıl önce kemik tumorunden ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama tomografi de yeni bir tümör göremedik şükür ama raporu bekleyiyoruz şimdi.. aynı yerin tekrar bu kadar büyümesi normal değil dedi doktorum bakalım inşallah güzel haberler gelir inşallah artk yoruldum korkmaktan belirsizlikten :KK43:
Çok geçmiş olsun

İyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hiziniza 😀 sabah eğer erken kalkabilirsem hem okuyacağım 😊
Ben 3 yıl önce kemik tumorunden ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama tomografi de yeni bir tümör göremedik şükür ama raporu bekleyiyoruz şimdi.. aynı yerin tekrar bu kadar büyümesi normal değil dedi doktorum bakalım inşallah güzel haberler gelir inşallah artk yoruldum korkmaktan belirsizlikten :KK43:
Geçmiş olsun, Allah korkutuğunuza uğratmasın

Back
X