Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canım Allah rahatlık versin. allaha emanet ol öpüyorumKizceler hepinize iyi geceler diliyorum Allah rahatlık versin sabah görüşmek üzre hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun![]()
Allah razı olsun canımRabbim sifa versin kizinada
Değerlerin düşük yine iğne verir muhtemelenTahlillerim çıkmış b12 248 dvitaminim 17 bende iğne kullandım doktor ömür boyu dedi 5ay sonra bıraktım
Yaa hep öyle diyorlar böyle duyunca üzülüyorum kızım nekadar stres yapmış demekki kardeşiniBenim yaşadığım stresi kim yaşamış bacı benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu günüme bin şükür diyorum
Günaydın cnmGünaydın
Düşündüğün için tesekkurleraa tamam o zaman kız dedim vitaminsizlikten hasta olacak![]()
Şeker yükleme testinde belli oluyor benim bildiğim , belirtileri yemekten 2 saat sonra halsizlik titreme oluyor ,aşırı tatlı yeme isteği oluyorBenimde insulin direnci 9.9 açlık şekerim 97 tokluk şekerim 93 şimdi bende direnç varmi yokmu bilgin varmi canım
Bende de vitiligo var, yeni mi başladı sendeDün başka cildiye doktoruna gitmiştim vitiligo için randevum vardı kuzum tahlil verdim cuma günü sonuçları göstericem ona göre tedaviye başlıycaz
Bir şeye çok üzülmüşsündürBenim 1gunde ortaya çıktı yoktu vitiligo dedi doktor şok oldum
Çok geçmiş olsunİyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hizinizasabah eğer erken kalkabilirsem hem okuyacağım
Ben 3 yıl önce kemik tumorunden ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama tomografi de yeni bir tümör göremedik şükür ama raporu bekleyiyoruz şimdi.. aynı yerin tekrar bu kadar büyümesi normal değil dedi doktorum bakalım inşallah güzel haberler gelir inşallah artk yoruldum korkmaktan belirsizlikten![]()
Geçmiş olsun, Allah korkutuğunuza uğratmasınİyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hizinizasabah eğer erken kalkabilirsem hem okuyacağım
Ben 3 yıl önce kemik tumorunden ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama tomografi de yeni bir tümör göremedik şükür ama raporu bekleyiyoruz şimdi.. aynı yerin tekrar bu kadar büyümesi normal değil dedi doktorum bakalım inşallah güzel haberler gelir inşallah artk yoruldum korkmaktan belirsizlikten![]()