Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım, bugün benimde çok başım ağrıdı, migren var galiba bendede

Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın
Bu arada yeni gelen herkes tekrar hosgelmis takima😍😍😍😍😍 sizlerle tanisip konusmak isterim kizlar ne kadar tatli biri oldugumu görürsünüz 😂😂
Neyse veririz Allahın izniyle :KK5:

Kesinlikle göstermiyordun çok şaşırdım şu an 😂

Ben de göstermiyorum dimi 🤣

Seni zaten ben bi elime geçirirsem:sinirli:
Hoşgeldin canım aramıza. Kaptan yardimcisiyim (bunu da ilk kez yazıyorum tuhaf geldi 😂) 35 yaşındayım, evliyim 7 yaşında oğlum var. Akademisyenim. Aydın'da yaşıyorum. Sen ne öğretmenisin.

Hosbulduk kizlar çok teşekkür ederim..branş ingilizce canım:)
Bugün o zaman başlangıç oluyor benim tartiya cikayim bildirim yapayım.

30.ağutos yesa başlangıç = 55.2 (2 haftalık deneme süresinde)

Zipzip- Zipzip- neden hiç benim kilomda kimse gelmiyo ya kendimi çok yalnız hissediyorum benim gibi iki tane daha olsa yeter bu takıma bizim takımın mezun zamanı gelmiş hepsi benden çok cok çok zayıf moralim bozuluyor :KK70: :KK70:
E ben varım ya 70 lerde az mıyım 😁
63 ü beğenmiyordum, Allah belamı verdi 😂

İlk de 16 kilo aldım 58 le hamile kalmıştım
İkinci de 9 kilo aldım 68 le kalmıştım :)
Ya bende hamilelikte kilo almam hatta veririm iştah sıfır oluyo bende lohusaligimda zoe geciyo bildigin kilo veriyorum lohusalık bitince bana bisey oluyo resmen acısını çıkarıyorum

Ya bende hamilelikte kilo almam hatta veririm iştah sıfır oluyo bende lohusaligimda zoe geciyo bildigin kilo veriyorum lohusalık bitince bana bisey oluyo resmen acısını çıkarıyorum
Emzirirken almıyorum ben neyse ki, hatta ilk üç ay güzel kilo veriyorum yememe rağmen, sağlıklı beslensem o dönem epey kilo veririm aslında ama bende emzirirken gözüm dönüyor 🙃

Bu arada yeni gelen herkes tekrar hosgelmis takima😍😍😍😍😍 sizlerle tanisip konusmak isterim kizlar ne kadar tatli biri oldugumu görürsünüz 😂😂
Hemen tanışalım o zman ben de 3 yıldır cuma takimlarindayim ama mezun olamadım tam yaklaştım derkene bebek düşündük geri hoop başa sardım ama bu sefer mezun olmam lazım :)
He hehhhh sen eskisin zaten:KK70::KK70: benim gozum yenilerde :KK53: :KK53::KK70:
:KK48:
BEn bu günü de çöpe attım 🤦‍♀️😫
Yarına Allah kerim
Bu gün beraber sıfır kacamakla devam edelim ben de dün yine öküz gibi yedim
Hoşgeldin canım, inşallah sende hedefine ulaşırsın, Allah şifa versin
Hoş buldum 😍 amin inşallah
Asil biz tembeliz tembellikten çok konuşuyoruz😃

Elinize saglik canim eve tam yerlesemedin o zaman ilk geldiginde bu kadar vaktini aldigina gore
Hadi bakalim sabah tartilmayi unutma canim duruma gore konusuruZ listeye aliriZ

Hosgeldin canim yeniden😊

Mezun etcem sen bir takima gelsen:KK12:

Ne yedin ki
Tekrar hoş buldum kaptanım :KK36:
Günaydın desem daha gün aymadı 😊 eşimi işe gönderdim ben geriye yatar 👋 11de görüşürüz 😘
Günaydınlar :KK36:
Günaydın hanımlar 🤗😘
Güünaydıın :KK36:
Günaydınlar :KK36:
E ben varım ya 70 lerde az mıyım 😁
63 ü beğenmiyordum, Allah belamı verdi 😂
:KK48: zamanında ben de 60i begenmiyordum benim de verdi 🤣

IMG_20190830_073954.webp iki hafta önce 68dim nasıl becerdiysem bu hale gelmişim odemdir diye düşünüyorum bu gün sıkı bir start veriyorum 😎
Eşim de spora başladı artık misafirlerim de pazar gidecek daha kaçamak yok dengeleme yapabilirsem belki azck yerim ama gün içinde fazla kaçarsa aslaa 😢

Eki Görüntüle 2302872 iki hafta önce 68dim nasıl becerdiysem bu hale gelmişim odemdir diye düşünüyorum bu gün sıkı bir start veriyorum 😎
Eşim de spora başladı artık misafirlerim de pazar gidecek daha kaçamak yok dengeleme yapabilirsem belki azck yerim ama gün içinde fazla kaçarsa aslaa 😢
Hep beraber yeniden hedefe ulaşıcaz 😁

Back
X