- 8 Eylül 2016
- 103.354
- 438.255
- 898
- 36
Börek sarma ve tatlı mı yedinBende tatlımı böreğimi sarmami yedim çay keyfi yapıyorum![]()
spor yapanlardan akşam Bi kaç puan toplarım kendime hemi gızlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Börek sarma ve tatlı mı yedinBende tatlımı böreğimi sarmami yedim çay keyfi yapıyorum![]()
![]()
olsun ya yakinda kis geliyor bu sicaklari cok aricaz sonraIyi gidiyor canım havalar sıcak aksam olsada eve gitsem diye bekliyorum :)))
Bence blöf yapiyosun rakiplerin icin dimiBende tatlımı böreğimi sarmami yedim çay keyfi yapıyorum![]()
![]()
Dogru diyorsun kısı hiç sevmiyorumolsun ya yakinda kis geliyor bu sicaklari cok aricaz sonra![]()
Yok ya yememiştir bence :)Börek sarma ve tatlı mı yedin![]()
Ben iyiyim teşekkürler canım hazırlanıyorum yürüyüşe çıkıcam sen nasilsinHosbuldum nasilsiniz kizlar☺❤
Gecen kis boyu hatirliyosun yaz gelse de yurusem diyodumDogru diyorsun kısı hiç sevmiyorum
Bence yemedi açlıktan serap görüyorBörek sarma ve tatlı mı yedin![]()
Bence yememissindirBende tatlımı böreğimi sarmami yedim çay keyfi yapıyorum![]()
![]()
Oo kolay gelsinBen iyiyim teşekkürler canım hazırlanıyorum yürüyüşe çıkıcam sen nasilsin![]()
Herkes yemediğini düşünüyor bakalım görcez :))Yok ya yememiştir bence :)
Tamam canım bende onu merak etmiştim gecmis olsun dediğimi söylersin konusursanZipzip- kaptanim adanin çok ağrısı varmış yarın gelebilecek takıma
Yaz geldide cok yürüyüş yapmadın kiGecen kis boyu hatirliyosun yaz gelse de yurusem diyodumkis sevilir mi ya
![]()
Bak bu daha mantıklı geldiBence yemedi açlıktan serap görüyor![]()
Kiz nasil yapmadimYaz geldide cok yürüyüş yapmadın ki![]()
Teşekkür ederim sanada kolay gelsin ben çıkıyorum şimdiOo kolay gelsin
Bizim evdede temizlik kosturmacasi var![]()
Aşk olsun kaptanım nasıl yediğimi düşünürsün kızlar beni senden iyi tanıyo yemedim tabiki de spor yapıyorumHerkes yemediğini düşünüyor bakalım görcez :))
Tamam canım bende onu merak etmiştim gecmis olsun dediğimi söylersin konusursan
Yaz geldide cok yürüyüş yapmadın ki
Bak bu daha mantıklı geldi![]()
Helal sana canım. Ne sporlar yaptın bakalım.Aşk olsun kaptanım nasıl yediğimi düşünürsün kızlar beni senden iyi tanıyo yemedim tabiki de spor yapıyorum![]()
Ben cok göremedim nedenki acaba :))Kiz nasil yapmadim
Menu yazmadigim gunler bile 10000 adim atiyodum
Düşünmedim tabiki canımAşk olsun kaptanım nasıl yediğimi düşünürsün kızlar beni senden iyi tanıyo yemedim tabiki de spor yapıyorum![]()
O ara cok yogundum ya menu falan yazamiyodum:))Ben cok göremedim nedenki acaba :))
Anladım :))O ara cok yogundum ya menu falan yazamiyodum:))
Benim rakibem gümbür gümbür geliyorHadi ben spora devam. 180 puan cepte![]()
Ben yeni gelebildim, iyi akşamlar diyeyim canım
Sen kendini yorma rakibem sporda neymiş, börekleri , sarmaları yede enerji alAşk olsun kaptanım nasıl yediğimi düşünürsün kızlar beni senden iyi tanıyo yemedim tabiki de spor yapıyorum![]()