Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aileden biriydi oda , çok konuşuyordu benim gülmemi bile taklit ediyordu😥😥😥
yaa cook üzüldüm abla bizim evde 2 tane kusumuz var gecen ay kızkardeşim zorla aldirdi simdi bile olseler cok uzulurdum sanirim😣9 yil uzun zaman
Allah Allah yaşlı mı kuşunuz abla, ne yapılır ki hiç anlamadığım şeylerden biri. Geçmiş olsun, üzülme ablacım, birinden bilgi alsanız keşke
Canim zaten bi muhabbet kusunun omru 10-12 yil :/ daha fazla yasamiyorlar ki

Veterinere götüreceğiz bakalım inşallah yaşar, birdaha kuş almam çok vicdan azabı yaşıyorum , onları kafese kapatmak çok kötü ,özgür olmalılar
Çok doğru dedin abla ya gerçekten vicdan azabı. Bende hayvanların kapatılmasına karşıyım çünkü özürlüğü ister istemez kısıtlanıyor :KK43: inşaallah tedavi edebilirler
Kizlar bu kuslar kafes disinda yasayamaz ki dogaya uyum saglayamiyorlar artik sey gibi dusunum akvaryum baliklari nasil denizde oluyosa bunlar da oyle o yonden iciniz rahat olsun ama senin muhabbet kusu olmez İnsallah abla uzuldum gercekten:/
Kizlar herkese hayırlı geceler öpüyorum hepinizi yarın sabah görüşmek üzere Zipzip- Zipzip- kaptanımın sanırım sadece benim rakibim yok hâlâ :KK43:
Benimki de yok ortalarda :/ hmm rakibem nerdesin sen bakayim Canfeb Canfeb 😁

sporda menude cok guzel canim
guzel bir menu daha👍🏻😊
spor harika ama aksam azda olsa yeseydin keske canim:)
aksam yemegin cok iyi😂😂guzel menu ablacim:)
ex rakibemden korkutan bir menu daha😂😂kiz boyle yapma yakıp geciyosun ortaligi😒😂
ideal guzel bir menu

10 tane😂😂
Ben kacamak falan gormuyorum bence guzel bi menu canim
Evet saydım yedim 😂😂herkes birincilik için emek veriyo nefsim için çöpe atarmiyim sizin emeklerinizi :KK68: :sampiyon:

Ex rakibe ha :KK70: Ne yapayım canım 1 haftadır sallamıştım her şeyi şimdi acısını çıkarıyorum, artı bile çıktım ilk defa hesaplayamadım elim ayağıma dolaştı :KK70: Nasıl derece yapacaz ya böylle yapmazsam eski can rakibem ❤
Kiz Walla senin yerin coook ayri ya:D:D bak ilkler unutulmaz diye sen dedin hele bi unut:sopa:
Ahh ahh omrumde bi firsat gecmisti elime gecen hafta neden seni yenmedim :kızgın:simdi boyle kafami duvarlara vururum

Evet saydım yedim 😂😂herkes birincilik için emek veriyo nefsim için çöpe atarmiyim sizin emeklerinizi :KK68: :sampiyon:
Harikasin 😍
Bak ogle attigin mesaja ilk ben dedim kesin blof yapiyo diye yedigini inanmadim yani😂😂degerimi bil

Ben geceleri çocukları uyuttuktan sonra yapıyorum .
Gündüz yürüdüklerimi vs spordan saymiyorum .
Ben emziriyorum 3.5 aylık kızım var .
Sanırım sen de emziriyorsun.
Evt canım bende emziriyorum ama benimki 14 aylık oldu sen şuan yoğun emziriyorsun güzel gider zaten

Evt canım bende emziriyorum ama benimki 14 aylık oldu sen şuan yoğun emziriyorsun güzel gider zaten
Emzirme kalori yaktirir derler ama ben de öyle olmadı.
Yani abi cubur tatlı vs yemedigim halde gitmiyor.
İlla sporla gidiyor çok ilginç ama ilk 2hafta denedim gitmedi.
Sporla inşallah kısa zamanda gider.

İyi geceler kızlar. Bu gün bütün gün evle uğraştım. Yarın da biraz işim var sonra hafta sonu hep spor-diyete konsantre olurum.
@suspushanimcim ve @zeyneppk menümü sabah yazacağım inşallah kızlar çok yoruldum bu gün
İyi geceler.
Kolay gelsin .
Menümu yazdım ama sizleri etiketlemeyi unuttum. zeyneppk zeyneppk

31 Ağustos cumartesi
14.30 kahvaltı
Çeyrek ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kaşık çingen salatası, 2 kaşık yoğurtlu domatesli biber kavurması.

19.30 akşam
5 kaşık kısır, 300 ml ayran, 1 kornişon turşu, bir parça haşlanmış tavuk.

21.00 birkaç çatal kavun.

Su 2 lt
Spor
Cardio videosu (zıpzıp paylaşmıştı adını unuttum) 30 dakika 180 puan
Leslie 30 minute boosted walk (henüz puanı yok) 30 dakika 120 puan (benim önerim 4 puandi)
3000 adım 45 puan

Toplam 345 puan.
Cingen salatasini merak ettim sporun çok güzel menunde ..

Back
X