Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canım önemli birseyin yoktur inşallah
sagol canim bu kis diyodum ya dizim agriyo diye kontrole gittim tekrar . Fizik tedaviye gidecem 15 gun:)İnsallah iyi gelir
Buralardayim rakibem sabah pilatesimi yaptim kahvaltımı yaptimm şimdi temizlik yapıyorum :KK76:
ooo rakibem disliymis baya :halay:
Geçmiş olsun canim şimdi farkettim hastanede oldugunu Yonahime Yonahime
sagol canim dizimden rahatsizim fizik tedaviye basliyacam:)
Geçmiş olsun gönlümün rakibesi, ne durumdasın?
Sagol rakibelerim ennn guzeliiii😍😍
Dizimi kontrole gittim sabah sporuda aradan cikmis oldu😊

Kızlar geçen hafta izinliyim bugün tekrar ise başladım 8.30 17 00 arası calisiyorum o yüzden gündüz çok aktif olamayabilirim. Mezzuniyetim ingilizce öğretmenliği benzer bi iş yapıyorum aslında ama mesai saatleri var

Is yerine yemek getirmiştim bozulmuş

O yüzden
1 seftali
1 hunnap
Yeşil biber yedim

Türk kahvesi içtim

Sabah da kahvaltıyı iyi yapmıştım o yüzden su an iyiyim 19.00 gibi de akşam.yemegi yerim
Hava cok sıcak bugün canım bozulması normal, aksamları yazarsın sıkıntı değil canım 😊

sagol canim bu kis diyodum ya dizim agriyo diye kontrole gittim tekrar . Fizik tedaviye gidecem 15 gun:)İnsallah iyi gelir
ooo rakibem disliymis baya :halay:
sagol canim dizimden rahatsizim fizik tedaviye basliyacam:)

Sagol rakibelerim ennn guzeliiii😍😍
Dizimi kontrole gittim sabah sporuda aradan cikmis oldu😊
Gecmis olsun iyi gelir inşallah canım

Hatırlıyorum hep sen 1. olurdun maşallah

Ah sorma canım çok işim oluyor , kışın bir an önce yaz gelse diye bekliyorum, yaz gelincede işler bitmiyor

Allah şifa versin canım
yine d3vam edicem bugün temizlik ve yürüyüş yaptim baya yoruldum artık yarina inşallah

Bazen rakamlara takılmamak lazım evt yarisiyoruz rakamlar önemli ama bence tartidaki rakamdansa aynada gördüğün sen daha önemli vücudun fazla kas yapmıştır regl yaklasiyordur vücudun su tutmuştur vs vs birsuru sebep olabilir ..
Aynadaki sen ne söylüyor önemli olan o :KK68:
Yarış yüzünden değil canımin sıkkın olması. Sizler gelemden önce de aynı şeyleri yaşadım ben. Resmen vücudum direniyor bana. Sebebi ne bilmiyorum ama tartı canımı sıkıp motivasyonumu düşürüyor. Görüntü benim açımdan çok değişmiş gibi görünmüyor bakalım ne olacak.

Rakamlar değil aynada nasıl göründüğün önemli, sıkma canını. 65 olan halim gayet fit güzel duruyordu ama ben rakama takıldım hep illa 5 ler gelsin falan, sonra yoruldum bıktım diyetten, sonuç keşke kıymet bilseydim diyorum
Teşekkür ederim canım ben de çok takıldım bu aralar rakamlara. İnşallah toparlarim kendimi.

Yarış yüzünden değil canımin sıkkın olması. Sizler gelemden önce de aynı şeyleri yaşadım ben. Resmen vücudum direniyor bana. Sebebi ne bilmiyorum ama tartı canımı sıkıp motivasyonumu düşürüyor. Görüntü benim açımdan çok değişmiş gibi görünmüyor bakalım ne olacak.
Vücudu şaşırtmak lazım sanırım bi diyetisyenden destekmi alsan acaba o direnci nasıl kiracaklari onlar bilirler

dun misafir vardi unutmusum simdi paylascam canim:) sabahta erkenden hastane isleri derken kaldi 😁

İyiyim canim daha vermem gereken 8 kilo var😂sen nasilsin hosgeldin yeniden☺Eski ekip toplanıyoruz 😁
bende iyiyim canım temizlik yaptim yoruldum baya bittim resmen ya

07:00 4 susamlı çubuk + 1 sade nescafe
10:00 3 taze incir
14:00 1 tabaktan az tereyağlı makarna+üzerine 2 yk tulum peyniri + domates salatalık söğüş
17:00 4 çatal karpuz+ 2 ceviz
18:00 sonrası şekersiz çay+ sade kahve

Su:2 litreyi geçiyor, daha içiyorum

Spor toplam puan : 405
1 saat tempolu yürüyüş : 150
1,5 saat kadar temizlik : 30
40 dk kondisyon bisiklet: 120
35 dk step-2 : 105
ya su makarnayi bile dengeliyosun ya ne diyim😳 saygi duyuyorum sana😍
Harika bi spor var ayrica :KK9:
Sabah kahvaltım saat 11.30
2küp şeker kadar kaşar
2küp şeker kadar beyaz peynir
2dilim domates
2dilim salatalık
1tahta kaşık menemen
1dilim tam tahıllı ekmek
2bardak şekersiz çay

Ara öğün saat 15.00
1fincan sütlü Nescafe

Akşam yemeği saat 19.30
1kepce mercimek çorbası
2 küçük yemek kaşığı tavuklu pilav
1tahta kaşık közlenmiş patlıcan salatası

1.5litre su
60dk tempolu yürüyüş =150puan
menu super dengeli olmus canim sporda guzel ama suyu artir bence:) vucut susuz kalmis
Menüm
Sabah 11.45-12.00
1 haşlanmış yumurta
Karışık omlet (bir kaç çatal )
Domates marul 2 yaprak, ceviz 1 adet
Kahvaltılık sos (3-4 çatal )
2 dilim kepek ekmeği

Akşam : 18:00
2 tavuk pirzola
Tandır ekmeği
Közlenmiş patlıcan biber salatası 4-5 yk

Su 1.5 lt spor yok
@Anka @suspushanimcim
ekmek ne kadardi acepp😊 su cok az canim 2 lt icmeye calis:)
1 Eylül menü
13.30 kahvaltı
Çeyrek ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kaşık çingen salatası, 2 kaşık az yağda kavrulmuş küp patates, 3-4 dilim sucuklu yumurta. (kahvaltıyı eşim hazırlamış hiçbir şeyi geri cevirmedim, daha önce küstürmüştüm yemedigim için 😂)

19.30 akşam
1 orta boy fırında çipura, 2 kaşık domatesli kuru soğan salatası, 350 ml acılı şalgam.

Su 3 lt
Spor
Jillian level 1 30 dakika 180 puan
Fat burning cardio workout 30 dakika 180 puan
Leslie boosted fitness walk 30 dakika 150 puan

Toplam 510 puan

Zipzip- Zipzip- canım boosted 5 puan oldu diye böyle hesapladim. Eğer 5 kabulse dünkü puanımi, 4 kabulse bugünkü puanımi değiştireceğiz. Kesin karar belli olunca bakarız.
enisteyi geri cevirmedigin iyi olmus😂bak ne saglikli ve çeşitli bi kahvalti yapmissin😊menu dengeli canim:)
1 Eylül menü
10:00 1 şeftali
11:30 1 kase bol yeşillikli yumurta salatası, 1 dilim peynir yarım dilim ekmek salatalık
15:30 1 pors olacak şekilde erik şeftali 1 bardak süt
20:30 2 dilim peynirli börek, 4 çiğ köfte- yeşillik, yarım dilim pasta
22:00 1 soda
Su 3.5 litre
Spor leslie2 mile, bolca ev işi :) 30 puan diyelim arada dinlendigim zamanlar cok oldu :KK70:, 30 squat :)
@Negohatun Zipzip- Zipzip-
dogum gunu diye bisey demesem mi acaba😂ama yinede borek 1 tane olsa daha iyi olurdu gibii:))
Bugünkü menüm;

Sabah 10:00 kahvaltı

1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 küçük şekersiz çay
2 küçük dilim peynir
1 adet ince dilim kızarmış patates
3 küçük üçgen dilim karpuz

12:00 ara şekeresiz türk kahvesi + 2 adet kuş lokumu

14:30 8-10 adet çubuk kraker

17:00 akşam yemeği
1 kase yoğurt
1 urfa dürüm

22:00 1 fincan kiraz saplı form çay

2 lt su
11500 adım (7,7 km tempolu yürüyüş)
spor cok iyi canim dürum biraz fazla ama cumaya kadar halledersin sen:)
Bugun ki menüm
Sabah 9.30'da
1 dilim ekmek
2 çatal helva 🙄

Öğlen 13:00
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı lor peyniri

Ara öğün
1 bardak zencefil cayi

Akşam 16:00
Bir tabak yumurtalı ıspanak
Bir kase yoğurt

Su 2 lt (uyuyana kadar olur)

Spor♡1 saat yürüyüş sabah yaptim
(3 saat de ev temizliği)

Uyumadan önce zencefil cayi icerim iki bardak
Helva disinda guzel canim:))

dun misafir vardi unutmusum simdi paylascam canim:) sabahta erkenden hastane isleri derken kaldi 😁

İyiyim canim daha vermem gereken 8 kilo var😂sen nasilsin hosgeldin yeniden☺Eski ekip toplanıyoruz 😁
Az kalmış ama verirsin cnm ha gayret Bnde bu ayin 14 de düğün var ve abimin çocuklarının mevlidi var (sünnet yaptırdığı için)bari aldiklarimi vereyim de kıyafetler olsun

Back
X