Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hemde ne yorgunluk.... Bir kaç memuru azarladım, neredeyse adamın biriyle de kapıştım, zor bela attım kendimi dışarı nefes almak için. Haklıydım tabi azarlarken yoksa yapmazdım, gergin olmasam yine yapmazdım da işte tutamadım artık kendimi. Prenses o an aklıma sen geldin, bir de sigarayı bırakınca böyle gerilir miyiz ki dedim :cry: Kilomu bile yanlış yazmışım bakıyorum görmüyorum kafa meşgul...Sen yaptın yemek işi düzene girecek gibi mi? Kilona bir bakayım
Itiraf ediyorum kilomu yazmadim:))) ama fazlayim biliyorum hissediyorum vucudumda ama bugun eski duzenime dondum canim simdiye kadar hebuz fire vermedim:))) yok canim bizler melek kalpli insanlariz durduk yere bizim canimizi sikmazlarsa bizde kendimizi bozmayiz:)))) sigarasiz da biz bas ederiz kanimca kuzum :)))

Ben de 1. sınıfa başlayınca servise verdik okul baya uzaktı. 1 hafta boyunca servise kapıdan bindirirdim koşa koşa servisten önce okula varır gizli gizli gözetlerdim nasıl iniyor sınıfını bulacak mı diye😂 akşam da çıkışta koşa koşa okula gider gizli gizli bakardım servise nasıl biniyor karıştırır mı diye😂😂 sonra da koşa koşa servisten önce eve gelirdim 😂😂
Bir an gözümün önüne geldi o halin çok yaşa sen hiç güleceğim yoktu ya😂❤️

Benim şekersiz 1 de takıldı yine😂 diyetisyen regl olup bitene kadar 2 kare çikolata verdi. Şekersizi bırakayım en iyisi. Zaten yakında aşure de gelmeye başlar😂
Bende eşime dedim bu sene aşure yapmasam olmazmi :KK70: diyoki kendin diyet yapıyorsun bizi niye asureden mahrum bırakıyorsun dedim ask olsun komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen peygamberin ümmetisin hiç sana yakisiyomu ben yemeden senin nasıl boğazından geçecek :KK70::KK70:

Kızlar uyku eğitimiyle ilgili kitaba başladım. Onu okuyup plan yapıp eğitime başlayacağım. Çok aktif olamam bu hafta kusura bakmayın lütfen. Ama gerçekten uykusuzluktan başım çok ağrıyor. Ekrana bakmak zorluyor:KK43:
TM kuzum ben senin yerinede konuşurum ama yinede özletme kendini Allah yardımcın olsun 😘

Itiraf ediyorum kilomu yazmadim:))) ama fazlayim biliyorum hissediyorum vucudumda ama bugun eski duzenime dondum canim simdiye kadar hebuz fire vermedim:))) yok canim bizler melek kalpli insanlariz durduk yere bizim canimizi sikmazlarsa bizde kendimizi bozmayiz:)))) sigarasiz da biz bas ederiz kanimca kuzum :)))
Prensess çok pozitif hislere kapıldım şuan yazını okuyunca :)))))
Aferin canım, yazmadığın gibi tartılmadında he :D Kız korkma bazen bende şişik hissediyorum aldım mı ne yaptım diyorum, surat asarak gözüm kapalı tartıya çıkıyorum gözümün ucuyla bakıyorum şok oluyorum, aksine düşük çıkıyor :))))))

86.8 dim :KK43: ama ödemimde var bakalim cumaya belli olur ak koyun kara koyun :)
Cogu ödemdir o zaman cumaya görürüz :))
Kızlar uyku eğitimiyle ilgili kitaba başladım. Onu okuyup plan yapıp eğitime başlayacağım. Çok aktif olamam bu hafta kusura bakmayın lütfen. Ama gerçekten uykusuzluktan başım çok ağrıyor. Ekrana bakmak zorluyor:KK43:
Allah kolaylık versin canım ❤

Cuma gününü şimdiden bir hayecanlz bekliyorum kizlar spor konusunda bana rakip kimse olamaz zaten kaptan bunu iyi bilir olmak isteyen olursada hodri meydan
Hatırlıyorum hep sen 1. olurdun maşallah

Rakibem nasılsın canım. Görüşemiyoruz 😊
Ah sorma canım çok işim oluyor , kışın bir an önce yaz gelse diye bekliyorum, yaz gelincede işler bitmiyor

Kızlar yarın sabah romatolojide randevum var, inşallah sorunsuz geçer kontrollerim. 😊 sağ dizim ara ara fena yokluyor bakalım nereye çıkacak 😅 hastane dönüşü kilo bildirimini yaparım. Herkese Allah rahatlık versin, tartıda bol eksiler görün inşallah ❤
Allah şifa versin canım

Kızlar geçen hafta izinliyim bugün tekrar ise başladım 8.30 17 00 arası calisiyorum o yüzden gündüz çok aktif olamayabilirim. Mezzuniyetim ingilizce öğretmenliği benzer bi iş yapıyorum aslında ama mesai saatleri var

Is yerine yemek getirmiştim bozulmuş

O yüzden
1 seftali
1 hunnap
Yeşil biber yedim

Türk kahvesi içtim

Sabah da kahvaltıyı iyi yapmıştım o yüzden su an iyiyim 19.00 gibi de akşam.yemegi yerim

Back
X