- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Geçmiş olsun gönlümün rakibesi, ne durumdasın?En iyisinden yapildi hemde![]()
Rakibem nerde o napiyor@Alvillaa
Canim bu arada hastanedeydim tartilamadim malesef:/ unuttum daha dogrusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun gönlümün rakibesi, ne durumdasın?En iyisinden yapildi hemde![]()
Rakibem nerde o napiyor@Alvillaa
Canim bu arada hastanedeydim tartilamadim malesef:/ unuttum daha dogrusu
Tamam canım şimdi anlaşıldı, hatlar karışmıştı biraz mesajındaBen kendime altın alicam canım şuan tartıya para harcayamam demek istedim![]()
Sana yaklaştımHosbuldum canim,saka yapiyorum ztn sorun yokzaten hatirlanacak kadar uzun kalamadim ki
hastaligi gönderdim cok sükür yine yeniden diyebilirim yeni kilom 87.3
![]()
Ben bile kendi yazdığımı zor okudum çok karışık yazmisim sende haklısın amin diyelimTamam canım şimdi anlaşıldı, hatlar karışmıştı biraz mesajındaAllah arttırsın diyelim :)))
Itiraf ediyorum kilomu yazmadim:))) ama fazlayim biliyorum hissediyorum vucudumda ama bugun eski duzenime dondum canim simdiye kadar hebuz fire vermedim:))) yok canim bizler melek kalpli insanlariz durduk yere bizim canimizi sikmazlarsa bizde kendimizi bozmayiz:)))) sigarasiz da biz bas ederiz kanimca kuzum :)))Hemde ne yorgunluk.... Bir kaç memuru azarladım, neredeyse adamın biriyle de kapıştım, zor bela attım kendimi dışarı nefes almak için. Haklıydım tabi azarlarken yoksa yapmazdım, gergin olmasam yine yapmazdım da işte tutamadım artık kendimi. Prenses o an aklıma sen geldin, bir de sigarayı bırakınca böyle gerilir miyiz ki dedimKilomu bile yanlış yazmışım bakıyorum görmüyorum kafa meşgul...Sen yaptın yemek işi düzene girecek gibi mi? Kilona bir bakayım
Bir an gözümün önüne geldi o halin çok yaşa sen hiç güleceğim yoktu yaBen de 1. sınıfa başlayınca servise verdik okul baya uzaktı. 1 hafta boyunca servise kapıdan bindirirdim koşa koşa servisten önce okula varır gizli gizli gözetlerdim nasıl iniyor sınıfını bulacak mı diyeakşam da çıkışta koşa koşa okula gider gizli gizli bakardım servise nasıl biniyor karıştırır mı diye
sonra da koşa koşa servisten önce eve gelirdim
![]()
Allah Allah, kazayla enerji içeceği mi karıştı sütüne :))) Oyuncu birde deseneYok hasta değil.
Hatta keyifli gülüyor ha bire.
Bende eşime dedim bu sene aşure yapmasam olmazmiBenim şekersiz 1 de takıldı yinediyetisyen regl olup bitene kadar 2 kare çikolata verdi. Şekersizi bırakayım en iyisi. Zaten yakında aşure de gelmeye başlar
![]()
TM kuzum ben senin yerinede konuşurum ama yinede özletme kendini Allah yardımcın olsunKızlar uyku eğitimiyle ilgili kitaba başladım. Onu okuyup plan yapıp eğitime başlayacağım. Çok aktif olamam bu hafta kusura bakmayın lütfen. Ama gerçekten uykusuzluktan başım çok ağrıyor. Ekrana bakmak zorluyor![]()
Prensess çok pozitif hislere kapıldım şuan yazını okuyunca :)))))Itiraf ediyorum kilomu yazmadim:))) ama fazlayim biliyorum hissediyorum vucudumda ama bugun eski duzenime dondum canim simdiye kadar hebuz fire vermedim:))) yok canim bizler melek kalpli insanlariz durduk yere bizim canimizi sikmazlarsa bizde kendimizi bozmayiz:)))) sigarasiz da biz bas ederiz kanimca kuzum :)))
En sevdiğim halleyy Olsada yesek dermisimBenim 4-5 gün gitti, işte o son günde 6 tane halley yedimNormalde hiç yemiyordum. Bıraktım şimdi şekersizi vs böyle hiç yemiyorum :)))))
Cogu ödemdir o zaman cumaya görürüz :))86.8 dimama ödemimde var bakalim cumaya belli olur ak koyun kara koyun :)
Allah kolaylık versin canım ❤Kızlar uyku eğitimiyle ilgili kitaba başladım. Onu okuyup plan yapıp eğitime başlayacağım. Çok aktif olamam bu hafta kusura bakmayın lütfen. Ama gerçekten uykusuzluktan başım çok ağrıyor. Ekrana bakmak zorluyor![]()
Iyi günler ablacım kolay gelsinİyi günler herkese, ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah takımda yeni arkadaşlarda olunca, bende ufak tefek kışlık hazırlıyorum reçel yapacağım birazdan
Hatırlıyorum hep sen 1. olurdun maşallahCuma gününü şimdiden bir hayecanlz bekliyorum kizlar spor konusunda bana rakip kimse olamaz zaten kaptan bunu iyi bilir olmak isteyen olursada hodri meydan
Ah sorma canım çok işim oluyor , kışın bir an önce yaz gelse diye bekliyorum, yaz gelincede işler bitmiyorRakibem nasılsın canım. Görüşemiyoruz❤
Allah şifa versin canımKızlar yarın sabah romatolojide randevum var, inşallah sorunsuz geçer kontrollerim.sağ dizim ara ara fena yokluyor bakalım nereye çıkacak
hastane dönüşü kilo bildirimini yaparım. Herkese Allah rahatlık versin, tartıda bol eksiler görün inşallah ❤
Sağol canım ,ben bugün tartı günümüz olduğunu unuttum kahvaltı sonrası farkettim,yarın tartılıp yazarımIyi günler ablacım kolay gelsin![]()
Ne reçeli yapacaksın bakalımİyi günler herkese, ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah takımda yeni arkadaşlarda olunca, bende ufak tefek kışlık hazırlıyorum reçel yapacağım birazdan
Tamam ablacım sıkıntı değilSağol canım ,ben bugün tartı günümüz olduğunu unuttum kahvaltı sonrası farkettim,yarın tartılıp yazarım
Tartı kafayı yemediyse odemdir o hiç telaslanma canım.Kiraz sapı çayı veya yeşil çay iç...atarsın hafta içinde...Benim ya tartı kafayı yedi yada pili bitiyo 96.5ciktim 95.5dim cuma günü![]()