Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bak bi ben yanlis etiketlemiyorum😂😂
Dikkatini cekerim:KK59:

Sagol canim😍
Disliyim dimi:KK70:

Ee rakibem taniyayim seni boy kilo yas medeni durum:KK70: bu ara cok katilim oldu takima yetisemedim:)
31 yasinda evli 10,7 ,1 yaşında 3 çocuğum var boyum 1.58 80 kiloyla başladım şuan 79 kıloyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂 bende seni taniyabilirmiyim🙂

31 yasinda evli 10,7 ,1 yaşında 3 çocuğum var boyum 1.58 80 kiloyla başladım şuan 79 kıloyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂 bende seni taniyabilirmiyim🙂
way Masallah 😍 3 cocuga ragmen 70 li kilolar guzel bence boyuna gore 60-61 kiloya gelsen super olursun 😊
Ben 23 yasinda bekar bi bayanim☺️Boy 1.62 kilo 63 ama 75 ile diyete basladim😂😂😂duba gibi olmustum o ara yaaa
Bi opucukle kurtulamazssssinnnnn :cry: :p:p:KK62:

Saka maka 9 aydır tanısıyoruz zaman cabuk geciyor 😊
Evet yaa 22 yasindaydim 23 oldum😂😂😂
Iyi ki tanidim seni iyi ki geldim bu takima😍😍sen olmasan belki baska bi takimda olurdum o ara ikimizden baska kimse yazmiyodu takima:) ne gunlerdi

Evet yaa 22 yasindaydim 23 oldum😂😂😂
Iyi ki tanidim seni iyi ki geldim bu takima😍😍sen olmasan belki baska bi takimda olurdum o ara ikimizden baska kimse yazmiyodu takima:) ne gunlerdi
Yaslandık bir yıl gecti bende o zaman 29 derdim 😂
Iyiki gelmissin canım iyiki tanımısım 😍
Takımı 2 kişilerden ne hale getirdik canım büyük basarı sagladık bence 😊

Ne reçeli yapacaksın bakalım 😊
İncir reçeli yapacağım, ben hiç sevmem reçeli eşim için yapıyorum

Yarış yüzünden değil canımin sıkkın olması. Sizler gelemden önce de aynı şeyleri yaşadım ben. Resmen vücudum direniyor bana. Sebebi ne bilmiyorum ama tartı canımı sıkıp motivasyonumu düşürüyor. Görüntü benim açımdan çok değişmiş gibi görünmüyor bakalım ne olacak.
Bir diyetisyene git istersen canım, moralini bozma o direnç kırılıyor mutlaka

altin onemli :))) bencede sakla canim :))) pili bitmistir onun 😜
kolay gelsin canim umarim cok kisa surede halledersin
:))) yazarken cok kolay degil mi hemen motive oluyoraun umarim uygulamada da boyle pozitif oluruz kuzu :))tartilmadim inan ki cesaret edemedim yok yok benim ki belli iyi supriz olmaz :))ama cumaya kadar toparlayacagim insallah canim cumaya kadar da tartilma yasagi koydum kendime moral bozuklugu yasamayayim diyekolay gelsin abla bende annem sayesinde bir kac kavanoz kompostoluk yaptim yoksa ben cok yapamiyorum kislik hazirligi:)))
Bende fazla birşey yapmıyorum canım , biraz turşu yaptım bugünde incir reçeli yaparım yeter ,eşim için yapıyorum birde misafir gelince hazır iyi oluyor

herkes öyle diyor bakalım bizi neler bekliyor , bir ane olarak endişlerim şuan , tuvalete nasıl gidecek ya büyük çocuklar ezer mi ? benim kızım yürümez koşar önce ben ben ben diyen çocuk bakalım neler yaşıyacağız :KK51::KK51:
Aynı korkuları ben de çok yaşadım canım. Acayip paniklemistim. Şükür geçti o zamanlar. Şimdi ikiye gidecek. İnşallah sizinki de kolayca geçip gider.

Yarış yüzünden değil canımin sıkkın olması. Sizler gelemden önce de aynı şeyleri yaşadım ben. Resmen vücudum direniyor bana. Sebebi ne bilmiyorum ama tartı canımı sıkıp motivasyonumu düşürüyor. Görüntü benim açımdan çok değişmiş gibi görünmüyor bakalım ne olacak.
Canım , sende benim gibi çok spor yapıyorsun spor kasları çok agırlaştırıyor o yüzden tartida fazla oynama olmuyor...

Back
X