Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bide kış temizliği başlayacak ayyy bitmiyor işler 😔😔 benim kafa kış temizliğinde 29 ekimde bitirmiş olurum halılarıda serer kışa merhaba derim... şimdiden planlar yapiyorum bi gün şurayı yaparım bi gün burayı yaparım diye...
Bizim tatil kışın başlayacak bence

Bide kış temizliği başlayacak ayyy bitmiyor işler 😔😔 benim kafa kış temizliğinde 29 ekimde bitirmiş olurum halılarıda serer kışa merhaba derim... şimdiden planlar yapiyorum bi gün şurayı yaparım bi gün burayı yaparım diye...
Valla kış temizliği o benimde başımda nasıl basliycam hiç bilmiyorum 🤔

Rakibem dedi nasilllll agiriimaaa giiiittttiiiiiii:KK75::KK75:bii biiiilseeeennn
Oooo, olay var buradaa :)))))
Sen gönlümün rakibesi, ilk göz ağrım, Aslan Rakibemsin :))))
Ama, ama, amaa..... sen bana ex rakibem dedin :cry:
Gel biz yine rakip olalım olmuyor böyle.... Etiket sırası sendeydi hatırlarsan :D

Sen rahatça zayıflarsan bende rahat edeceğim :))))) Nasıl ilgilenmemmmm ❤ çünkü bende seni seviyorum ve en az senin kadar kafam takılıyor bu işe, ilginç bir durum
Şu an o kadar şişlik var ki karnimda patlatacak gibi. Bı bitki çayı falan içecegim. Şimdi menümü de yazacağım. Müsait olunca bakarsın canım.

Şu an o kadar şişlik var ki karnimda patlatacak gibi. Bı bitki çayı falan içecegim. Şimdi menümü de yazacağım. Müsait olunca bakarsın canım.
Afiyet olsun canım bakarım tabiki... Aklıma bir şey geldi, acaba sende gluten intoleransı olabilir mi? Yemeklerden sonra şişkinlik çok oluyor mu?

Futbolu yazdım sildim, erkek işi gibi gelmesin diye arkadaşlara :KK70:
Tamam kaptanım, yedeklerimiz de çok olur. Yönetimden teklif gelirse buraya sanal bir langırt masası koyarım :KK70:
Sadece erkekler değil ki kadınlar da oynuyor artık 😂
Yönetime girince yaparsın ama önceliğimiz okey ona göre 😂😂

2 eylül menüsü

Sporumu bebem uyuyunca yapacağım

Sabah
Haşlanmış yumurta 2 adet
1 domates
1 salatalık
Tulum peyniri
Biber

Ara
Az bi şey karisik kuruyemis

Öğle diyelim garip oldu yemeğim bozulmuş
Ayran
1 şeftali
1 hünnap

Akşam
Cordon blue (kasar sarılı tavuk)
Domates salatalık biber
2 eylül menüsü ( kızlar bu ilk menüm) vira bismillah
Saat 9 4 kayısı 3 dilim domates 1 parça karpuz 1 lokma peynir 1/5 gözleme
Öğlen 1 küçük kase yayla çorbası 1 bardak ayran
1 kase mercimek çorbası 1 porsiyon parça et çoban salata 1/5 dilim ekme
2 Eylül menüsü
12.00 kahvaltı
İki dilim ekşi mayalı ekmek, nerdeyse yağsız pişmiş biberli domates 2 kaşık, yarım dilim tulum, 1.5 sahanda yumurta, 1.5 ceviz ile 2 tatlı kaşığı kadar petekli bal (sıvısı çok degildi)

18.00 akşam
2 kaşık domtesli biberli makarna, 3 büyük parça haşlanmış brokoli (sarımsaklı yoğurt ve limonlu zeytinyağlı sos ile, yağlı sosu yok denecek kadar az kullandım kendi tabagimda), malesef bir dilim de ekmek yedim yemeği bitince😕

Su 2.5 lt
Spor 11.000 adım 165 puan.
Canim sende ekmeğe dikkat ekmek çok yemişsin
Afiyet olsun kizlar

Sadece erkekler değil ki kadınlar da oynuyor artık 😂
Yönetime girince yaparsın ama önceliğimiz okey ona göre 😂😂
Tamam kaptanım mesaj alındı, daha 40 olmadı yaa, az daha gayret edersek teklif gelecek :halay: Yoksa bu biriken vaatler başımıza iş açacak :D

Cnm kırmızı renkli noktacıklar mı?
Yok ama ondanda bir tane oluştu😅
Hiç duymadım canım alerji olabilir mi
Yok minik benler
Kızlar herkese günaydın ❤️ Doktora gittim geldim, öğleden sonra sonuçlarımı alıp göstereceğim. Yalnız sağ dizimi muayene edince ağrım başladı, hala da ağrım var😔 sanırım daha ağır ilaçlara geri dönmemiz gerekiyor...
Çok geçmiş olsun
canım , kızım 2013 nisan doğumlu evet 1. sınıfa başlıyor ondan çok ben heyecanlıyım :KK70:
Benimkide Ekim doğumlu bu yıl gondermiyorum.seninkinin zamaniymis .
Bankada gönder seneye büyük kalır diyorlar
Ama ben göndermek istemiyorum.
Onun için sormuştum.
Allah kolaylık versin ama seninki tam zamanı seni üzmez ..kolay geçer
çok güzel görünüyor afiyet olsun ...senin şuan güncel kilo kaç canım benim bugün 58.800 kilom cumaya kim daha fazla verecek bakalım ;)
Teşekkürler ,68.3 .valla evime yeni girdim buzdilabimda yoktu yeni geldi şuan temizlik vs pek umut yok ama yinede devam

hadi ben kaçar eşim gelecek birazdan çıkacağız akşama görüşürüz ;))
Batu85 Batu85 canım zaten dişlerim ağrıyor diye bişey yiyemiyorum ona göre hatırlatayım dedim :süslü: :süslü: :süslü:
Kız cicicbebeli süt iç ozaman😂😂
Batu85 Batu85 hu huuuuu nerdesin canım 🤗🤗
Geldim geldim valla dışarı işleri..kayıt işleri..
Spor okulları kayıt kostur..
Ev öyle beni bekliyor..
Bu haftada nakavt 😅😅

Ilk 2 menüde kahvaltılar cok zayif :(

Diğer menüde de 15.30 dan yatana kadar başka bir şey yok mu acaba

Ben bu menüyü çok beğendim

Çok dengeli çok güzel

Genel olarak grupta az yeme eğilimi var sanki ama
Uzmanlar da az yiyerek verilemeyeceginden vücudun kıtlık alarmı verdiignden mevcut kiloların yağa cevrileceğinden bahsederler hep
Canim benim fırsatım olmuyor bu sonradan aldigim kilolarda düzensiz yediğim için oldu

Back
X