Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaslandık bir yıl gecti bende o zaman 29 derdim 😂
Iyiki gelmissin canım iyiki tanımısım 😍
Takımı 2 kişilerden ne hale getirdik canım büyük basarı sagladık bence 😊
evet bakalim daha ne kadar yas alicaz birlikte😂😂😍
Kesinlikle canim bos konuşuyorduk yani sırf konusmak icin ama sonucu muhtesem oldu
Takim canlandi su an en iyi takimiz😊😍😍😍
Sağol canım ama asıl senin kilon iyi boyuna göre ben çok kiloluyum ablalarım var 53 kilo annem 75 kilo cok kızıyorlar bana 55 kilo olmak istiyorum çook yolum var
yok canim yasima gore cok fazla kilom var
Senin ailen ne guzel hep zayif onlar seni gaza getiriyodur zaten:))
Bencede harikasinız 👍👍👍👏👏👏
sagol canım 😍❤️
Amannn o ablalar hiç şişko olmuyorlar bir tane bende de var.. 2 çocuk annesi hep zayif hep zayıf 🤔🤔 annemde 74 kilo ...
yaa bende de var😂2 cocukli benden 6 yas buyuk ama 49 kilo😁Masallah diyeyim
Canim ablam diyetlerimde en buyuk motivasyonum odur hep😊

Ben meyveyı cok yıyorum ve hep meyve kılo aldırmaz dıye bır algım vardı ama sanırım gayet de kılo aldırıyomuş ne kadar yemek lazım bılgısı olan paylaşabılrmı
gunduz 1 pors.sadece yenir diyette fazlasi kilo yapar ayrica gece yense de seker olur vucutta sabah yemek onemli:)
Yaa evet Bide zayıf olmalarina rağmen dikkat ediyolar geç vakit yemiyolar ya uyuz oluyorum 🙁
Oyle yapmasalar kilo alirlar rakibem;)

Bence sabah aç karnına yapılan spor çok iyi yağ yakıyor tavsiye ederim 👍👍
Öyle yapacağım canım, kaptanın da dediği gibi yürüyüş yaptığım dönemde çok güzel kilo veriyordum, sabahları dışarda akşamları yürüme bandında yapacağım. Diğer sporları şimdilik bırakıyorum.

Kuzu Bi detoks yapıp bünyeyi sasirtsanmi acaba benim yaptığım 1gunluk detoks vardı bende günde 2kilo gibi bir etki yapıyordu istersen tarifini vere bilirim hemde aynı zamanda bagirsaklari temizlemek için bire bir Bi yöntem @Anka duymasin :KK16::KK70:
Çok sevinirim canım, anka görmesin öyleyse özelden yaz 😂😂😂

Ben yaşıda çok seviyorum ..ara öğünde 2 adet yenilebilir yanında 2 yk yoğurt yada ayran ile... çünkü incir çok şekerli şeker dengesiyle oynamasın diye yoğurtla yada ayranla yenilebilir harka wc çalıştırır...
Bizim bahçede var incir ağacı, nasıl da ballı. Çok seviyorum ama yemiyorum, insanın durası gelmiyor çünkü.

Zayiflamayla birlikte bu kadar spor yapmaya başladım canım. Önceden sadece yürüyüş vardı. Yemek konusunda da iki öğün yiyorum sadece ve öyle çok da yemiyorum. Sağlık sorunum yok, yakında zamanda doktora gittim, tüm değerlerim normal. Neden olmadığını anlayamıyorum.
Bunlara rağmen vermemeni hiç aklım almıyor bebeğim. Bence 2-3 gün aynı şekilde yemeye devam ederken sadece yediklerini tam ölçüsü ile not et. 2-3 gün sonra kalorilerini hesapla. Bu sürede kaloriye bakmadan ye dememin sebebi bilinçaltı kısıntıya gitmeden senin normalini anlamak için, yanıltma olmasın diye. Aklım almıyor çünkü vücuda giren ile çıkanın bir sistematiği var. Sende giren ile çıkan aynıysa sabit olması lazım, az yediğini düşünüp çok spor yaptığını bildiğimize göre nereye gidiyor bunlar? Bermuda şeytan üçgeni gibi giren çıkmıyor :KK64: Yoksa bazal metabolizma çok aktifte organların çok mu tasarruflu harcıyor enerjiyi acaba (aramızda doktor varsa aydınlatsın)? Bu genelde uykuda çalışan metabolizmadır. Organlar en az enerji yakarak kendini istirahate çeker. Tez için kobay yapacağım seni az kaldı :D Basen ve karnını cetvelle çizip dümdüz keseceğim, metabolizmana da chiptuning takacağım :P
(gerçi bu arabalara takılıyor performans artırmak için ama :işsiz:)

Bugun ki menüm
Sabah 9.30'da
1 dilim ekmek
2 çatal helva 🙄

Öğlen 13:00
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı lor peyniri

Ara öğün
1 bardak zencefil cayi

Akşam 16:00
Bir tabak yumurtalı ıspanak
Bir kase yoğurt

Su 2 lt (uyuyana kadar olur)

Spor♡1 saat yürüyüş sabah yaptim
(3 saat de ev temizliği)

Uyumadan önce zencefil cayi icerim iki bardak
07:40 1 sade nescafe
12:50 1 kase çorba, 1/3 dilim karpuz, 2 incir
13:00 şekersiz çay
16:30 1 tabak etli nohut yemeği, 2 yk yoğurt, turşu
17:00 Sade Türk Kahvesi

Su: Henüz 1 litreyi yeni geçti, birazdan bolca içmeye başlarım sporla birlikte
Sporu ve suyu ayrıca yazarım
08:30 Kahvaltı
1 dilim ekmek, 3 zeytin,1 dilim beyaz peynir, 3 ceviz,1 su bardağı kefir

13:00
2 taze incir , 1 çay bardağı kefir

15:30
2 köfte,salata , 2 dilim ekmek
1 litre su
Spor yapamadım 2 saat ev işi = 40 puan

Ilk 2 menüde kahvaltılar cok zayif :(

Diğer menüde de 15.30 dan yatana kadar başka bir şey yok mu acaba

Sabah kahvaltım saat 11.00
2kasik kayseri tulum peyniri
2dilim domates
1dilim tam tahıllı ekmek
1tane kepekli gliserin çubuk
2bardak şekersiz çay

Ara öğün saat 14.00
1avuc yaş siyah üzüm

Akşam yemeği saat 16.00
1kepce etli nohut
1tahta kaşık sebzeli bulgur pilavı
4 çatal kavun

2lt su
30dk tempolu yürüyüş =75 puan

Ben bu menüyü çok beğendim

Çok dengeli çok güzel

Genel olarak grupta az yeme eğilimi var sanki ama
Uzmanlar da az yiyerek verilemeyeceginden vücudun kıtlık alarmı verdiignden mevcut kiloların yağa cevrileceğinden bahsederler hep

Back
X