• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi canım oturuyorum eşim oğlanlarla gezmeye gitti bende kızımla ablama geldim sen ne yapiyosun
Yemek hazırlıyorum halamlar boya yapıyolar yemeğe davet ettim arada yanlarına gidiyorum asansör yok anam aglıyo dedim yemeğe bize gelin ben merdivenleri dilim dışarda çıkıyorum buraya getirmim siz gelin

Teşekkür ederim bal ablaaam😍😍😍 sen pozitifsin o yüzden güzel enerjinle pozitifliği çekiyosun , girer girmez gözüm seni arıyor etiket bişey olmasada profiline girip seni bi kolaçan ediyorum :KK70: iyi ki varsın cankuşum 😘💕

Merhaba canım, 25 Erzurum mu yaş mı ya da anlamsız bi rakam mı ? :KK45: hayır Erzurumsa ben de Erzurumdayım da o bakımdan şeetmiştim :KK66:
Aaa sendemi dadaşsın evet erzurum neresindesin merak ettim şimdi kendime arkidiş buldum yaşşasınnnn:KK71::KK71:

Nego Nego sonbahar depresyonu da olabilir ben toplantıyagidip dönerken duraklar vs 48 dakika yürümüşüm..... güneşi görmek çok iyi geliyor tavsiye ederim. Durakta bekliyorum eşim gelip alacak yemek yicem sonunda
Canım çocuklar hasta ya eve tıkılıp kaldım, cuma çıktım bir ara pişman oldum, küçük eve gelince öksürük krizine girdi.
Yarın okula gönderirim artık, üç gün göndermedim, iki günde hafta sonu, kimseye bulaşmaz artık diye düşünüyorum
Onlar okula gidince yürüyüş yapsam iyi olacak ya da leslie yaparım film izlerken bakalım.
Hastalıklar yordu sanırım
Hafta sonunuz nasıl geçiyor şekerler ❤
Temizlikle 🙄

Zipzip- Zipzip- özel mesajda ki sorunu kazene ya da curly e iletebilirsin canım
Tamam canım bugün yazayım
Geçmiş olsun kuzum :KK60:
Sağol canım ❤
Cnm çok geçmiş olsun 😊
Sagol canim ❤
Hafta sonunuz nasıl geçiyor şekerler ❤
Yine calısıyorum :(
Yok ben dadaş değilim eşim dadaş :KK70: dadaşkentteyim canım sen nerdesin, merkez mi ilçe mi?
Hosgeldin canım nasılsın ❤

Cnm burçağın artısı derken kiloya etkisini mi sordun? 5 tanesi 250 kalori civarı. Ben regl olmak üzereyim, 59.1 geldim bu sabah. 58.3 idim cuma günü 😊
Yani kalorili mi demek istedim canım şekerli bişeler istediğinde çayla beraber 1 2 tane yiyebilirim o zaman yulaflı nasıl

Yani kalorili mi demek istedim canım şekerli bişeler istediğinde çayla beraber 1 2 tane yiyebilirim o zaman yulaflı nasıl
Cnm yulaflı diye aldanma derim, tadı çok güzel ama 1 paket 500 kalori. Onun yerine müsli veya meyva falan yemek daha mantıklı bana göre. Ben nefsime engel olamadım o zaman. Normalde yemiyorum 😊

Özel sektör...beyaz yaka ameleliği yani senin anlayacağın......

küçük bir patron şirketinde beyaz yakalıyım. Maaşı gecikmeden alıyorum diye şükredenlerdenim. Böyle küçük şirketlerde fazla mesai olmaz... biri izne çıkınca idare edilir resmî tatillerde ve Cumartesi ek Ücretsiz çalışılır. Ailecek böyle şirketlerde çalışıyoruz. Yine de işsiz değilim çok şükür küçük oğlumun çok masrafı var malum.. bi yandan diyet bi yandan Nego Nego un temizlik topipindeyim ev alıp başını gitmesin diye. Eşim akademik kariyer yapıyor mecburen idare ediyoruz bu süreçte. Eve “ekmek” götürmek ( ben ekmek yemesem de) mutlu ediyor beni. ...
Allah kolaylık versin canım, ne acı maaşım gecikmeden alıyorum diye şükretmek, diğer haklarını alamamak, çekip gidememek. Öğrenciyken çok çalıştım öyle işlerde, mezun olunca çok şükür eğitim aldığım alanda akademisyen oldum. Emeği boşa cikmayanlardanim ama nice arkadaşım var bulduğu ekmeğe şükreden. Sanırım eşin şu an çalışmıyor okul dolayısıyla. Küçük oğlun otizmliydi değil mi ondan çok masrafı var dedin.

Pazar pazar temizlik yapıyorum çocuklar hasta diye evde kaldım, gerçi daha iyiler ama riske atmak istemedim.
Diyet psikojisinden uzaklaşıyorum ben. Biliyordum böyle patlak vereceğimi. Çok acil motive olmam lazım, belirlediğim sürede istediğim hedefe de varamadım hala :KK43:
Hepimizin bir motivasyon bulması lazım canım. Kendi adıma ben de çok koptum, özellikle de spor yapmadığım için. Diyetisyen desteği alıyor musun şu an.

Yok cnm çok şükür. Oğlum gece ağlayarak uyanıyor, haliyle kaç kere kalkıyorum, 6-7 gibide ayaktayız. Ondan önceki gecede film gecesi yaptık, geç yatmıştım 😂 sızdım sonunda.
Oğlun hala emmeye devam ediyor mu canim. Ben o dönemlerde çok zorlanmaya başlamıştım. Ya da ağlamasının bildiğiniz bir sebebi var mı.

Back
X