- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Artı mi geldin canım. Daha çok erken biraz bekleme şansın var mı.Ben bugün buhar ola bilirmiyim tartı çok kötü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artı mi geldin canım. Daha çok erken biraz bekleme şansın var mı.Ben bugün buhar ola bilirmiyim tartı çok kötü![]()
Yeşilçay sıvı olduğu için daha da artı gösterir. Ufak bir yürüyüş yapabilir misin. Eliptik nasıl etkiler bilmiyorum.Yeşil çay içip eliptik yapsam işe yararmı acaba
Hergün değişince yetmiyo maalesef. Kurutma makinası var yoksa naapardımİnşallah halletmişsindir cnm. Anneciğimde işten gelir gece yarıları önlükle, üniforma ile uğraşırdı... ütü ile kuruturdu birde... Allah kolaylık versin, çok sinir bozucu...
Okul forması canımBu neyin forması anlamadım
Biraz oyalan bi daha tartıl canım.Yeşil çay içip eliptik yapsam işe yararmı acaba
Benimkiler terlemiyor çok zayıflar, ama olmuyor yine de bütün gün üstlerindeÇocukların okul formaları sanırım. Her gün kirletip geliyorlar maşallah ya da terliyorlar. Keşke serbest kıyafet olsaydı diyorum bazen.
Çayı içtim spor öncesi metebolizmayı hızlandırıyor muş ama inan bacaklarım nasıl agrıyo dün baya yorulmuşum ve hamlamışım galiba kemiklerim agrıyo sankiYeşilçay sıvı olduğu için daha da artı gösterir. Ufak bir yürüyüş yapabilir misin. Eliptik nasıl etkiler bilmiyorum.
Kız yerlerdemi yatıyorlar sende hergün formamı yıkanır hep yıpranır ben sadece cumadan cumaya yıkıyorum ucuz bile degiller almış başını gitmiş forma fiyatları bu sene 200 liraydı yazık günahGünaydııın
Hergün değişince yetmiyo maalesef. Kurutma makinası var yoksa naapardım
Okul forması canım
Biraz oyalan bi daha tartıl canım.
Benimkiler terlemiyor çok zayıflar, ama olmuyor yine de bütün gün üstlerinde![]()
Benimki de zayıf ama bütün gün at gibi koşuyorlar okulda, 7.5 yaşında. Bı de bizim buralar 30 derecenin altına düşmedi daha gündüzleri. Bizim yedekler de haftayı çıkarmıyor malesef. Bı de okulda kıyafet bedeni kalmamış, yeni yedekler de alamiyorum. İyi kötü idare ediyoruz artık. Kurutma makinesi bayağı iş görüyor galiba.Günaydııın
Hergün değişince yetmiyo maalesef. Kurutma makinası var yoksa naapardım
Okul forması canım
Biraz oyalan bi daha tartıl canım.
Benimkiler terlemiyor çok zayıflar, ama olmuyor yine de bütün gün üstlerinde![]()
Tarla işi çok zor canım ya, ağır spor yerine geçmiş. Belki o yüzden kas şişkinliği bile yaşıyor olabilirsin.Çayı içtim spor öncesi metebolizmayı hızlandırıyor muş ama inan bacaklarım nasıl agrıyo dün baya yorulmuşum ve hamlamışım galiba kemiklerim agrıyo sanki
Ben bikac kere okula gittiğimde çimenlerde yuvarlanirken buldum arkadaslariyla birlikte. Öyle kibarcik bir şekilde değil bildiğin bogusuyorlarKız yerlerdemi yatıyorlar sende hergün formamı yıkanır hep yıpranır ben sadece cumadan cumaya yıkıyorum ucuz bile degiller almış başını gitmiş forma fiyatları bu sene 200 liraydı yazık günah
Zamanda sıkıntı.. bide yeni eve taşındık alışma süreci var.. genel bir yorgunluk halsizlik var..Tamam ablacim işlerinde kolayliklar diliyorum
Iyi geceler canım.
Zamanın mi yok spor icin
Sırtımdan doğru ayak bileklerime kadar agrıyo valla kımıldayacak halim yok akşam eşim halime acıdı daha tarlanın yanından geçmezsin diyo senin canın yokmu her yere sen koşturuyosun dedim yine götürsen yine gelirim dedim oda okulundan geri kaldı onada kıyamıyorum dün hem patates topladım hem 2defa çaylarını hazırladım sağa sola koşturdum hamladım galiba bu hafta hep artı geldim bacıTarla işi çok zor canım ya, ağır spor yerine geçmiş. Belki o yüzden kas şişkinliği bile yaşıyor olabilirsin.
Biz senle pek konuşamadık canım, benim pek gelemedigim günlerde gelmiştin sanırım sen. Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun. Güle güle oturun inşallah. Çalışıyor musun yoksa çoluk çocuktan mi vakit bulamıyorsun.Zamanda sıkıntı.. bide yeni eve taşındık alışma süreci var.. genel bir yorgunluk halsizlik var..
Sağa sola koşturmak da çok yoruyor zaten canım. Akşam da okudum gelince yemekti işti çocukların banyosuydu iyice yormuş seni.Sırtımdan doğru ayak bileklerime kadar agrıyo valla kımıldayacak halim yok akşam eşim halime acıdı daha tarlanın yanından geçmezsin diyo senin canın yokmu her yere sen koşturuyosun dedim yine götürsen yine gelirim dedim oda okulundan geri kaldı onada kıyamıyorum dün hem patates topladım hem 2defa çaylarını hazırladım sağa sola koşturdum hamladım galiba bu hafta hep artı geldim bacı
Hayırlı olsun yeni evZamanda sıkıntı.. bide yeni eve taşındık alışma süreci var.. genel bir yorgunluk halsizlik var..