- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
Teşekkür ettim canim benimOlmus olmus canım daha ne olacak ne güzel ilk 3 ü hazırlamıssın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ettim canim benimOlmus olmus canım daha ne olacak ne güzel ilk 3 ü hazırlamıssın
Ben öyle çok şey yaptım ki nasıl yazılır bilmiyorum3 mile yaptım geldim cnmsanada kolay gelsin ❤
Vayyy süper olmuş eline sağlık canım.6.TAKIM 644 ETAP YILDIZLARI
Evet kızlar bu hafta takımda ilk 3e giren arkadaşlarımizi coook tebrik ediyorum
1. @Ytmz %2.7 ile şampiyon oldu
2.Elhan %0.98 ile baya iyi bi yüzdeyle geldi
3.pastelfit %0.78 ile ilk uce girmeyi basardi
Bu haftalık takım yıldızları bu sekilde artik her hafta takim yildizi olmak icin cabaliyoruz![]()
Ben bu listeye girmek için kapışırımOlmus olmus canım daha ne olacak ne güzel ilk 3 ü hazırlamıssın
Ben bu listeyi ilk sayfaya eklesem daha güzel olurBen bu listeye girmek için kapışırım![]()

Eline sağlık canım.644.Etap Rakipleri
1.pastelfit
![]()
Elhan
2.birmuhendisanne
![]()
Yonahime
3.Gulumse24
![]()
Nego
4.Alvillaa
@Ytmz
5.retro_hippo
![]()
sonngulen
Herkese rakibeleriyle güzel bool eksili bir hafta gecirmesini dilerim
Bakalim haftaya kazanan kimler olacak
sagol canim yaptim bisilerVayyy süper olmuş eline sağlık canım.
Benimde canim cekti bak haftaya o listede adimi yazmak istiyorumBen bu listeye girmek için kapışırım![]()
Yaaa cok sevindim canimBen bu listeyi ilk sayfaya eklesem daha güzel olur
Hadi bakalım ilk 3 için yarıs baslasın![]()
Eline sağlık canım644.Etap Rakipleri
1.pastelfit
![]()
Elhan
2.birmuhendisanne
![]()
Yonahime
3.Gulumse24
![]()
Nego
4.Alvillaa
@Ytmz
5.retro_hippo
![]()
sonngulen
Herkese rakibeleriyle güzel bool eksili bir hafta gecirmesini dilerim
Bakalim haftaya kazanan kimler olacak
Teşekkürler canim benimEline sağlık canım.retro_hippo hayırlı olsun canım rakipligimiz
Ben dün yediklerimden dolayı 58.8 geldim canım ama haftaya daha güzel besleneceğiömsagol canim yaptim bisiler
Benimde canim cekti bak haftaya o listede adimi yazmak istiyorum
Yaaa cok sevindim canimtakim adina bisey yapmak cok guzel bi duyguymus
Belki haftaya ilk 3 te sende olursun
Bu arada seni rakip eslesmesine eklemedim kilonu yazmadin bugun diye ama haftaya benimsin ona gore![]()
Eve gidince deneyimKızlar köprü hareketi bu. Yapması da kolay geldi belki denemek isteyen olur.
Teşekkürler canimEline sağlık canım![]()
HuhuuuuiBen dün yediklerimden dolayı 58.8 geldim canım ama haftaya daha güzel besleneceğiöm
Tamam o zaman haftaya rakibim sensin![]()

Eline sağlık cnmTeşekkürler canim benim
Denk olanlari eslestirmeye çalıştım olmustur İnsallah
@birmuhendisanne bu arada rakibeyiz canim ikimizde dizden problemli olunca rakibe yaptim![]()
Hedefinin bayağı altına düşmüşsün canım tebrik ederim. Hangi detoksu yaptın 10 dakikada eritmis seni![]()