- 8 Mart 2019
- 7.760
- 38.869
- 548
- 40
Günaydınnnnnnnn NegocumGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnnnnn NegocumGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
ayy teşekkür ederim@Ytmz canım bireyselde üçüncü olmussun tebrik ederim canım![]()
yaşasın 1. Olmuşum diğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum6.TAKIM 644 ETAP YILDIZLARI
Evet kızlar bu hafta takımda ilk 3e giren arkadaşlarımizi coook tebrik ediyorum
1. @Ytmz %2.7 ile şampiyon oldu
2.Elhan %0.98 ile baya iyi bi yüzdeyle geldi
3. @pastel34 %0.78 ile ilk uce girmeyi basardi
Bu haftalık takım yıldızları bu sekilde artik her hafta takim yildizi olmak icin cabaliyoruz![]()
Bakalım
Tebrik ederim canım güzel gidiyorsun hedefin 60 dı zaten cok az kalmıs o rakamı görmeneBana rakip vermediğin süper olmuş kaptanım sabah 60.60 gördüm sporsuz bu kadar vermemi elinde sopayla bekleyen takımıma borçluyum yuvadan uçmam yakın gibi görünüyorElhan hocam yine seni yalnız bırakmadım bu sefer 60 larda beraberiz tartı bana yine oyun oymamıyorsa.
B Bir Garip Yolcuyumm hayatının en doğru kararını vermiş olduğunu göreceksin. Ben burayı çok seviyorum menü yazmak sana da çok iyi gelecek inan.....
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Günaydın canım ❤Günaydınnnnn hayırlı sabahlar rrrrrr![]()
Günaydın canım ❤Günaydın güzel takımım![]()
Günaydın canım ❤Günaydın cnm![]()
Bugün gelmezse yarin arayim canim bana numarasını bırakmıştıTekrar günaydın bugün kendime izin verdim sabah 6.30 da eşime kahvaltı hazırladım gönderdim 8de geri yattım alışmışım erken kalkmaya pek uyuyamadım ya kızlarElhan abla nerelerde çok merak ettim kötü bişey yoktur inş
![]()
İnsan “yuvasını” terk eder mi hiç?Tebrik ederim canım güzel gidiyorsun hedefin 60 dı zaten cok az kalmıs o rakamı görmene
tabi zayıfladın diye yuvayı terk etmezsin değil mi
Etmez tabikiİnsan “yuvasının
İnsan “yuvasını” terk eder mi hiç?
Vayyyyyy ayakta alkışlıyorum seniİnsan “yuvasının
İnsan “yuvasını” terk eder mi hiç?
Bu güZel bir haber canim
Hoş geldin canım inşallah hep beraber güzel kilolar vericezİnşallah doğru yapmışımdır![]()