• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Ytmz canım bireyselde üçüncü olmussun tebrik ederim canım :KK73:
ayy teşekkür ederim
6.TAKIM 644 ETAP YILDIZLARI
Evet kızlar bu hafta takımda ilk 3e giren arkadaşlarımizi coook tebrik ediyorum
1. @Ytmz %2.7 ile şampiyon oldu:sampiyon:

2. Elhan Elhan %0.98 ile baya iyi bi yüzdeyle geldi:sampiyon:

3. @pastel34 %0.78 ile ilk uce girmeyi basardi:sampiyon:

Bu haftalık takım yıldızları bu sekilde artik her hafta takim yildizi olmak icin cabaliyoruz :sampiyon:
yaşasın 1. Olmuşum diğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum
644.Etap Rakipleri
1. @pastel34 :KK19: Elhan Elhan
2. birmuhendisanne birmuhendisanne :KK19: @Yonahime
3. Gulumse24 Gulumse24 :KK19: Nego Nego
4. Alvillaa Alvillaa :KK19: @Ytmz
5. @hippocan :KK19: @snglmlk

Herkese rakibeleriyle güzel bool eksili bir hafta gecirmesini dilerim😊
Bakalim haftaya kazanan kimler olacak
Bakalım 😄

Bana rakip vermediğin süper olmuş kaptanım sabah 60.60 gördüm sporsuz bu kadar vermemi elinde sopayla bekleyen takımıma borçluyum yuvadan uçmam yakın gibi görünüyor Elhan Elhan hocam yine seni yalnız bırakmadım bu sefer 60 larda beraberiz tartı bana yine oyun oymamıyorsa.
B Bir Garip Yolcuyumm hayatının en doğru kararını vermiş olduğunu göreceksin. Ben burayı çok seviyorum menü yazmak sana da çok iyi gelecek inan.....

Bana rakip vermediğin süper olmuş kaptanım sabah 60.60 gördüm sporsuz bu kadar vermemi elinde sopayla bekleyen takımıma borçluyum yuvadan uçmam yakın gibi görünüyor Elhan Elhan hocam yine seni yalnız bırakmadım bu sefer 60 larda beraberiz tartı bana yine oyun oymamıyorsa.
B Bir Garip Yolcuyumm hayatının en doğru kararını vermiş olduğunu göreceksin. Ben burayı çok seviyorum menü yazmak sana da çok iyi gelecek inan.....
Tebrik ederim canım güzel gidiyorsun hedefin 60 dı zaten cok az kalmıs o rakamı görmene 😊
tabi zayıfladın diye yuvayı terk etmezsin değil mi

Tekrar günaydın bugün kendime izin verdim sabah 6.30 da eşime kahvaltı hazırladım gönderdim 8de geri yattım alışmışım erken kalkmaya pek uyuyamadım ya kızlar Elhan Elhan abla nerelerde çok merak ettim kötü bişey yoktur inş :KK43:
Bugün gelmezse yarin arayim canim bana numarasını bırakmıştı

Back
X