• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menum kizlar
Sabah
2 kk peynir
1 kase salata

ara
2 kare bitter
1 fincan kahve

aksam 17
1 kase kısır
1 kucuk kase ev yapimi turşu
Su 2 lt

Cnm menün güzel ama biraz az olmuş sanki. Afiyet olsun.

Kahvaltı 09:20

2 rafadan yumurta 3 zeytin

1 kk peynir 1 domates

1 tepeleme tatlı kaşığı labneli biberli kahvaltılık kendim yaptım

1 incir 2ceviz

Öğle 12:15

Bir tabak tarhana çorbası

İki kaşık yulaf ezmesi

Akşam 17:15

1 kase tarhana çorbası

İzmir köfte- 6 küçük köfte iki dilim patates

1 kase ev yoğurdu

Cnm menü oldukça güzel ve dengeli olmuş. Afiyet olsun.

Sabah saat 7
2 tane gün kurusu

Sabah kahvaltım saat 10.30
1 tane haşlanmış yumurta
5tane siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
2 dilim tam buğday ekmegi
5 bardak şekersiz çay

Öglen yemeği saat evde degildim 15.00
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir

Ara ögün saat 16.30
1 tane elma

Akşam yemeği saat 20.00
2 kepçe çorba

2 litre su
Spor yok ama akşama kadar oturmadım
@Negohatun

Cnm afiyet olsun, menün gayet güzel.

Bugünkü menüm
kahvaltı yapmadım

Öğle yemeği 13:30 da
3 kaşık bezelye yemeği
5 kaşık karnıbahar yemeği
1 bardak ayran
Salata

Ara öğün 16:30
Çay, 4 tane kabak tatlısı

Tatlı yediğim için akşam yemeği yemedim
Sadece 1 avuç çekirdek

Spor
5 mil lesli
200 ip atlama
3000 adım
20 köprü hareketi

1.5 litre su

Canım sporun çok güzel ama kahvaltı ve akşam yemeği yemediğin için vücut kendini korumaya alabilir.

21 Ekim menüm
(Kahvaltı işlerim vardı bugün o yüzden geçe kaldı)
12.30 1 yumurtadan peynirli omlet 5 zeytin az cecil peyniri domates salatalik 1dilim ekmek

15.00 sade türk kahvesi maden suyu

18.30 1 kepçe şehriye çorbası 3 köfte 1 tabak bulgur pilavı 1 bardak ayran salata

19.00 sade türk kahvesi
20.00 1 fincan yeşil çay

Su 1.5lt spor 40 dk tabata @Ytmz

Menüde sporda çok güzel cnm, afiyet olsun.

21 Ekim menüsü
09.00 kahvaltı
Yarım küçük lavaş, yarım dilim tulum peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 4 yeşil zeytin, maydonoz, bitki çayı.

12.00 ara
3 kuru kayısı, 2 tam ceviz.

13.45 öğle (dışarda kahvaltı yaptık)
1 dilim beyaz peynir, birkaç parça civil peyniri, 1 sahanda yumurta, 1 kaşık menemen, 2 kaşık köz patlıcan, 7 adet yeşil zeytin, 1 kaşık kuru domates, 1 tatlı kaşığı bal, 1 küçük boy balon pide.

Oglenki yediklerim çok tok tuttu akşam yemedim.

Su 2.1 litre
Spor
7000 adım 105 puan
30 sn plank
25 adet köprü
40 sn sit walk (duvara sırtını yaslayıp sanki altında tabure varmış gibi oturur pozisyonda duruyorsun.)
30 dakika cardio ( Zipzip- Zipzip- senin paylaştığın video canim) 180 puan

Cnm spora tam gaz başlamışsın, maşallah 🧿 Allah nazarlardan korusun 🙏 menüde sporda harika. Afiyet olsun ❤

Kızlar şarj kablom bozuldu, idareten A101 den aldığım kabloda düzgün çalışmıyor. Bu nedenle çok aktif olamadım. Yarın sabah çok erken kalkıp hastaneye geçeceğim. Fırsat buldukça foruma girer, yazarım ama tüm gün hastanede olma durumum var. Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin ❤️❤️❤️

Haydin ben yatar sabah 7kalkış herkesi gönderip sil süpür yapıcam annemler öğlen gelir yemek hazırlıycam herkese hayırlı geceler canlar Allaha emanet olun hoşçakalın :KK68::KK68:
Iyi geceler canım💗
Kızlar şarj kablom bozuldu, idareten A101 den aldığım kabloda düzgün çalışmıyor. Bu nedenle çok aktif olamadım. Yarın sabah çok erken kalkıp hastaneye geçeceğim. Fırsat buldukça foruma girer, yazarım ama tüm gün hastanede olma durumum var. Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin ❤️❤️❤️
Iyi geceler canım gecmis olsun kontrol içindi sanirim insallah güZel haberlerle gelirsin💗

Rakibem harika menü sporunda güzel tabata nedir
Canım tabata kardiyo araya dinlenmeler koyarak hoplamalı zıplamalı hareketler yaptiriyo vücut normal bi egzersize göre daha çok yağ yakiyo kışa süreli oluyo genelde yarım saatlik instegram ve youtubede pilates annesi var onunla yapiyorum tavsiye ederim

Cnm menün güzel ama biraz az olmuş sanki. Afiyet olsun.

Cnm menü oldukça güzel ve dengeli olmuş. Afiyet olsun.

Cnm afiyet olsun, menün gayet güzel.

Canım sporun çok güzel ama kahvaltı ve akşam yemeği yemediğin için vücut kendini korumaya alabilir.

Menüde sporda çok güzel cnm, afiyet olsun.

Cnm spora tam gaz başlamışsın, maşallah 🧿 Allah nazarlardan korusun 🙏 menüde sporda harika. Afiyet olsun ❤
Çok teşekkür ederim canım 😘 sonunda baslayabildim. Oğlun nasıldı özlemiş mi seni ya da kızmış mi sana.

Çok teşekkür ederim canım 😘 sonunda baslayabildim. Oğlun nasıldı özlemiş mi seni ya da kızmış mi sana.

Cnm anneannesi ile olduğu için halinden gayet memnundu. Beni görünce çok sallamadı diyebilirim. 😂 bireysel bir çocuk gibi, yanında illa anne baba istemiyor şimdilik.

Kızlar şarj kablom bozuldu, idareten A101 den aldığım kabloda düzgün çalışmıyor. Bu nedenle çok aktif olamadım. Yarın sabah çok erken kalkıp hastaneye geçeceğim. Fırsat buldukça foruma girer, yazarım ama tüm gün hastanede olma durumum var. Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin ❤❤❤
Günaydın canım, umarım sonuçların çok güzel gelir.

Cnm anneannesi ile olduğu için halinden gayet memnundu. Beni görünce çok sallamadı diyebilirim. 😂 bireysel bir çocuk gibi, yanında illa anne baba istemiyor şimdilik.
Bu çok güzel bence özellikle ilerleyen yaşları için. Sorunsuz atlatmaniza çok sevindim ilk ayrılığı.

Back
X