• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar 2 gündür çok yoruldum ve kendimi diyet moduna sokamadım bir türlü. Bugün hastanede açlıktan resmen midem kazındı, işim biter bitmez 2 taneye yakın poğaça yedim. İnşallah yarından itibaren toparlarım artık. Son 3 kilo gitmeyecek yoksa...

Kızlar 2 gündür çok yoruldum ve kendimi diyet moduna sokamadım bir türlü. Bugün hastanede açlıktan resmen midem kazındı, işim biter bitmez 2 taneye yakın poğaça yedim. İnşallah yarından itibaren toparlarım artık. Son 3 kilo gitmeyecek yoksa...
Moralini bozma canım sürekli hareket halindesin erimiştir onlar yarın daha dikkatli beslenirsin 😊

Evet 2 ye gidiyor Özel okul canım. Sabah 9 akşam 5. Kahvaltı saati öğle yemeği falan derken çok yoğun geçmiyor, arada da çok eğlenceli dersleri oluyor, yüzme ata binme gibi. Bizim mesai saatlerine uygun oluyor böylece, diğer türlü ona bakacak kimsemiz yok.

Şu an canavarlar universitesini izliyoruz. Bunun ilk filmi sevimli canavarlar. 2 ayrı film yani. Animasyon önerilerine açığım, biz de sık sık yapıyoruz oğlumla.
Anladim canim dogru erken saatte ciksa zor olurdu sizin icin e egleniyorsa zaten sıkınti olmaz😊

her turlu animasyon izlemisligim var benim ne zaman istersen tavsiye veririm
Şaşkın imparator 1-2bizimkilerin en sevdigidir:)))
Çılgın hırsız 1-2-3
Kung fu panda 1-2-3
Madagaskar serisi
Zotropolis(biraz korkutucu olabilir)
Batman Lego Filmi (bu kesinlikle favorimiz cok komik )
Kırmizi Baslikli Kız 1
İnanilmaz aile
Su an aklima gelenler sadece bunlar canim:))

Afiyet olsun canım menün güzel de bu ara hep sişkinlik yapan yiyecekler yiyorsun sanki persembe gününe dikkat et :)
yaa evde dunden kısir var
Bide komsu mercimek kofte borek pogacadan olusan bi tabak gonderdi evde yalnizdim yememek icin tabagi mutfaga birakip kactim😂😂😂
Yarin oburgun daha dikkat edicem canim:)
Babam diyoki kızım sen mutfaktan çıkmıyosunki oturalim dedim akşam yemeginide yiyelim çıkıcam öğlen geldiler kahvaltı hazırladım sabah namazından sonra uyumamışlar ayakta uyuyolar sonrada markete gittim ama ben 45 dk yürüyüş yaptım bugün yazmayı unuttuk marketten geldim yemek hazırladım tepsi kadayıp yaptım saat 7 de oturma odasına geçtim şükür şimdi çay faslı var eşim okuldan geliyo
ne guzel ailenle vakit gecirmissin canim:)
Ailen erzincandaydi dimi
E bak farkedilmis zayifladigin daha nolsun😁👍🏻
kendini ac birakma ama rakibem cantana elma kuruyemis vs koy
2 pogaca olur mu hic yarindan daha dikkat edersin cumaya son 2 gun:))

Eee haklı baban sürekli yemek yapmıssın hazırlamıssın canım eline sağlık yorulmussundur ama onların olması büyük mutluluk senin için 😊
Aynen öyle canım çok mutlu oldum geldikleri için birde ben babama çok düşkünüm oda bana öyle ablamlar bile der öz kızına gitti diye:-) iyiki varlar Allah başımdan eksik etmesin

yaa evde dunden kısir var
Bide komsu mercimek kofte borek pogacadan olusan bi tabak gonderdi evde yalnizdim yememek icin tabagi mutfaga birakip kactim😂😂😂
Yarin oburgun daha dikkat edicem canim:)
ne guzel ailenle vakit gecirmissin canim:)
Ailen erzincandaydi dimi
E bak farkedilmis zayifladigin daha nolsun😁👍🏻
kendini ac birakma ama rakibem cantana elma kuruyemis vs koy
2 pogaca olur mu hic yarindan daha dikkat edersin cumaya son 2 gun:))
Evet canım erzincandan geldiler

Zipzip- Zipzip- kaptanım cuma günü %2 le gelsem cuma tartı sonrası kaçamak yapa bilirmiyim annem çok güzel el böreği getirmiş çok canım çekti burnumda tütüyor resmen :KK42: tadımlık değilde doyumluk yemek istiyorum valla çok özlemiştim
Ben kendi adima doyumluk yesem o verdigim %2 yi aynen geri hatta fazlasiyla alirim heralde:D:D

Gel benide ye :KK48: o cüsseye nasıl yiyorsun öyle demek yine meto iyi çalışıyor
Bi garibim sanirim misal bugun diyeti bozdum dediysem oyle bi yerim ki kimse inanamaz o kadar yedigime:KK70::KK70:
Hatta bi ara sure tutlarak bu cok yeme yarislari falan oluyodu ya onlara katilsam kazanirim bence deyince ailemde evet kazanabilirsin cidden dediler:D

Back
X