- 8 Mart 2019
- 7.755
- 38.784
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne hastalığı vardı canım hocam? Kaç yaşındaydı? Başka kardeşiniz var mı? Duruma koyduğun ablan mı? Bizde üç kız kardeşiz çok korkarım ben de ablalarımı kaybetmekten bir gün ufak bir şeyden darılmaktan...İnşallah öyledir canım. Affetmese de mekanı cennet olsun Allah merhamet etsin benim için en önemlisi bu artık. Duaların için çok teşekkür ederim. Hastaydı ablam bağışıklık düşük olduğu bir zamanda sıradan bir soğuk algınlığı zatürreeye dönüşmüş. İhmale gelmiyor sağlık. Allah sağlıkla yaşamamızı nasip etsin.
birmuhendisanne sen de uyuyamamışsın benim gibi. Ben hastalıktan uyuyamadım gribim. Sen ne karar verdin canım iş durumunu?
Evet ben senin iş görüşmelerini takip ediyordum ondan sordum canım o 2. İşe yakın bir yere taşınma ihtimalin olur mu? Evi değiltiticez diyordun. Özel sektörde de az saatli iş zor bulunur gibime geliyorCnm çok geçmiş olsun. Ben bdvye bakıyordum, sinir olduğum bir konuya yorum yazdım. Pazartesi gittiğim işi istemiyordum cnm yurtdışı seyahatleri ve 2 haftada 1 cumartesileri 14:30 a kadar çalışma olduğundan. Dün başka bir görüşmeye gittim olumluydu, kabul edersem 4 kasımda başlayabilirim. Tek sıkıntı evime oldukça uzak ve 8 den önce yine evde olamayacağım. Pazartesi kararımı bildirmem gerekiyor, yarın eve geçince eşimle konuşacağız ama sanki evime daha yakın ve çalışma saatleri daha az olan bir iş ilerisi için çok daha mantıklı gibi.
Cnm şu an oturduğumuz semt toplu konut ve sitelerin olduğu nispeten nezih bir yer ve eşime işi dolayısıyla çok uygun. Bu nedenle aynı siteden yada bize yakın olanlardan daha büyük bir ev almak istiyoruz.Evet ben senin iş görüşmelerini takip ediyordum ondan sordum canım o 2. İşe yakın bir yere taşınma ihtimalin olur mu? Evi değiltiticez diyordun. Özel sektörde de az saatli iş zor bulunur gibime geliyor
Tabii 17.30 olabilir haklısın bunların çıkış saati 19.00 herhalde. Çocuk küçük idare edersiniz tabii canım zaten işe başlaman da hem bakıcı parası gibi maddi hem çocuktan ayrı kalmak gibi manevi bir dizi sorunları da beraberinde getirecek. Hassas bir denge kurmak lazım....Cnm şu an oturduğumuz semt toplu konut ve sitelerin olduğu nispeten nezih bir yer ve eşime işi dolayısıyla çok uygun. Bu nedenle aynı siteden yada bize yakın olanlardan daha büyük bir ev almak istiyoruz.
Görüştüğüm iş yeri Beyoğlunda, o taraftaki evlerin ucuz olduğunu sanmıyorum hemde trafikten dolayı eşime uymaz cnm. Gireceğim işte uzun yıllar çalışmayı düşündüğüm için evime yakın ya da en azından 17:30 da çıkabileceğim bir iş olsa daha mı iyi olur diye sorguluyorum. Sonuç olarak 2 yıldır ben çalışmadan idare ettik birkaç ay daha iş aramaya devam etsem çok değişen bir durum olmayacak.
İyi geceler cnmBen de uyumaya çalışayım tekrardan iyi geceler![]()
herkese inşallah uyurum ben de....
Gecmis olsun canım iyi geceler ❤Ben de uyumaya çalışayım tekrardan iyi geceler![]()
herkese inşallah uyurum ben de....
Yenı oldugun ıcın oyle hıssedıyorsun canım ben de oyleydım ama zamanla alıstım burdaki arkadasların cogu ıle 2-3 aydır tanısıyoruz ama hepsi bir birinden guzel ınsanlarMaşallah size yaa, grupta konuşmalarınızı görünce diyorum kaç yıldır arkadaş gibilerben biraz yabancı kalıyorum, ama bakalım alışırım inşallah
Iyi geceler canım❤Neyse kizlar
Bende kacayim yavastan
Biraz dizilerimden izleyip uyurum
Öpuldunuz![]()
Iyı geceler canım ❤Herkese iyi geceler kızlar öpüyorum hepnizi![]()
Ben olmadım amaEltispor sevdim bunu ben bu haftada birinci oldum az ara verim nazara gelirim![]()
Ablam canım. 10 aylık gelinken yanındaki eşini trafik kazasında kaybetti. 30 günlük bebeği vardı. Allah ikisine de rahmet eylesin.Ablacım avatardaki resim senmisin ?
Ayy inanmıyorum, tüylerim diken diken olduAblam canım. 10 aylık gelinken yanındaki eşini trafik kazasında kaybetti. 30 günlük bebeği vardı. Allah ikisine de rahmet eylesin.
59 yaşındaydı ablam. Kalbinde ritm bozukluğu vardı. İltihaplı romatizmasi, yüksek tansiyon vardı. En son cigerlerinde enfeksiyon oluştu. Oksijen yetersizliğinden kalbi durdu. İki abim var. Avatardaki ablam Gülümsecime de yazdım yanındaki trafik kazasında kaybettiği eşi. En büyüğümüz ablamdi çok severdi beni ama hiç anlaşamazdık. Durduk yere çok küserdi. Ben yine karışmazdım evlilik işinde ama yeğenim teyze nolur gel diye çok ısrar etti kıyamadım ablam kız istemeye gitmedi onun yerine ben gittim.Sonra destan gibi mesajlar yazdı bana sen hainsin falan gibi çok kırıldım bayramlarda aramadım yanına gitmedim. Düğünde çok mutluydu ben yabancı gibi gittim takı taktım yanıma gelmedi hoş geldin demedi.... geliniyle arası düzelmişti en son. Torununu gördü...Çocukları bana çok düşkün ben de onlara. Elimden geldiğince yanlarında olacağım.Ne hastalığı vardı canım hocam? Kaç yaşındaydı? Başka kardeşiniz var mı? Duruma koyduğun ablan mı? Bizde üç kız kardeşiz çok korkarım ben de ablalarımı kaybetmekten bir gün ufak bir şeyden darılmaktan...
Ama biz seni tanıyoruz gençlerin yanında olmak istemişsin ki doğrusu da bu. Sen doğrusunu yapmışsın. Bence ebeveynler fikrini söyler tabii ama evlilik kişisel bir karar.... sana da çok soru sordum ama 2 ablam olunca kişiselleştirdim herhalde. Sen kötü birşey yapmadın mekanı cennet olsun canım hocam. Kendini toparlayınca sahilde yürüyüş yap. Kendini iyi hissettirecektir.