• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

annemle ablamla yapardik mesela onlar yine fena vermezdi de ben anca 1-2 kilo cektigim sziyete degmiyodu

Bi onu denemedim ya😂
Evet yarın hepimiz yapalım bakalım en çok kim kilo verecek bende belki 88 görürüm yaa
Hurmayı nerden alacam ki sabah evdede yok
Nasil olduguna baktim da kac gun suruyor peki
Tarifi vere bilirmisin benim evde hurmam var
Kızlar 5 ya da 7 hurma olacak, üç öğün. Tek sayı olacak hurma mutlaka, manevi olarak da arındıran bir diyet bu.
Hurmaları çizip bir kaç saat suda bekletmek daha iyi sonuç veriyor.
7 hurma bir kase yoğurt veya bir bardak süt. Ben hep yoğurtla yaptım, süt bana iyi gelmiyor çünkü.
1 ila 7 gün yapılıyor. Ben en fazla 4 gün yapmıştım.

Bizde de yok cikip alma gibi bi imkanimda yok 😂
Babamdan da isteyemem diyet icin oldugunu bilse kizar neren sisman der😂😂
Babam bugün tulumba tatlısı getirdi bende agzıma 1 tane attım akşam onlar yerken gaflete dalıp yemim geç saat diye herkese az önce çayla verdim dedim 1 tanede ben yedim babam diyo 1 taneden ne olacak kızım 3+4 tane ye bişey olmaz ondan diyo :KK70:

Babam bugün tulumba tatlısı getirdi bende agzıma 1 tane attım akşam onlar yerken gaflete dalıp yemim geç saat diye herkese az önce çayla verdim dedim 1 tanede ben yedim babam diyo 1 taneden ne olacak kızım 3+4 tane ye bişey olmaz ondan diyo :KK70:
Cevremizdekilere gore her sey zararsiz zaten😂ondan nolcak bundan nolcak
Sonra duba gibi oluyoruz😂

Kızlar 5 ya da 7 hurma olacak, üç öğün. Tek sayı olacak hurma mutlaka, manevi olarak da arındıran bir diyet bu.
Hurmaları çizip bir kaç saat suda bekletmek daha iyi sonuç veriyor.
7 hurma bir kase yoğurt veya bir bardak süt. Ben hep yoğurtla yaptım, süt bana iyi gelmiyor çünkü.
1 ila 7 gün yapılıyor. Ben en fazla 4 gün yapmıştım.
Ben yarın başlayıp cumaya kadar devam ederim çarşamba kontrolüm var inş 88.900 bile razıyım Zipzip- Zipzip- kaptanım ben yarın tartılmasam çarşamba sabah saat 9.30 da kontrolüm var diyetisyenin tartısıyla tartılayım yağdanmı kastanmı vermişim bide bu detoksa başlim az tartıdan uzak durayım

Ben yarın başlayıp cumaya kadar devam ederim çarşamba kontrolüm var inş 88.900 bile razıyım Zipzip- Zipzip- kaptanım ben yarın tartılmasam çarşamba sabah saat 9.30 da kontrolüm var diyetisyenin tartısıyla tartılayım yağdanmı kastanmı vermişim bide bu detoksa başlim az tartıdan uzak durayım
Tamam canım olur 😊

Back
X