- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Eşim hurma mı unutmayıp getirirse ben yarın sabah başlıyorum canım, unutursa da sabah kendim alırım artıkBeraber yapalımmı bacı sabah başlayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim hurma mı unutmayıp getirirse ben yarın sabah başlıyorum canım, unutursa da sabah kendim alırım artıkBeraber yapalımmı bacı sabah başlayalım
annemle ablamla yapardik mesela onlar yine fena vermezdi de ben anca 1-2 kilo cektigim sziyete degmiyoduHer diyet herkese iyi gelmiyor canım
Bi onu denemedim yaDenedin mi hiç? Bana bile verdiriyorsa![]()
Evet yarın hepimiz yapalım bakalım en çok kim kilo verecek bende belki 88 görürüm yaaDenesek mi bizde![]()
Hurmayı nerden alacam ki sabah evdede yokEvet yarın hepimiz yapalım bakalım en çok kim kilo verecek bende belki 88 görürüm yaa
Nasil olduguna baktim da kac gun suruyor pekiCanım hurma hiç birine benzemiyor, bir araştır sen bunu
Tarifi vere bilirmisin benim evde hurmam varEşim hurma mı unutmayıp getirirse ben yarın sabah başlıyorum canım, unutursa da sabah kendim alırım artık![]()
Bizde de yok cikip alma gibi bi imkanimda yokHurmayı nerden alacam ki sabah evdede yok
Aktar yokmu ordan ala bilirsin sanki ben a 101 de gördümHurmayı nerden alacam ki sabah evdede yok
annemle ablamla yapardik mesela onlar yine fena vermezdi de ben anca 1-2 kilo cektigim sziyete degmiyodu
Bi onu denemedim ya![]()
Evet yarın hepimiz yapalım bakalım en çok kim kilo verecek bende belki 88 görürüm yaa
Hurmayı nerden alacam ki sabah evdede yok
Nasil olduguna baktim da kac gun suruyor peki
Kızlar 5 ya da 7 hurma olacak, üç öğün. Tek sayı olacak hurma mutlaka, manevi olarak da arındıran bir diyet bu.Tarifi vere bilirmisin benim evde hurmam var
Babam bugün tulumba tatlısı getirdi bende agzıma 1 tane attım akşam onlar yerken gaflete dalıp yemim geç saat diye herkese az önce çayla verdim dedim 1 tanede ben yedim babam diyo 1 taneden ne olacak kızım 3+4 tane ye bişey olmaz ondan diyoBizde de yok cikip alma gibi bi imkanimda yok
Babamdan da isteyemem diyet icin oldugunu bilse kizar neren sisman der![]()
Cevremizdekilere gore her sey zararsiz zatenBabam bugün tulumba tatlısı getirdi bende agzıma 1 tane attım akşam onlar yerken gaflete dalıp yemim geç saat diye herkese az önce çayla verdim dedim 1 tanede ben yedim babam diyo 1 taneden ne olacak kızım 3+4 tane ye bişey olmaz ondan diyo![]()
Ben yarın başlayıp cumaya kadar devam ederim çarşamba kontrolüm var inş 88.900 bile razıyımKızlar 5 ya da 7 hurma olacak, üç öğün. Tek sayı olacak hurma mutlaka, manevi olarak da arındıran bir diyet bu.
Hurmaları çizip bir kaç saat suda bekletmek daha iyi sonuç veriyor.
7 hurma bir kase yoğurt veya bir bardak süt. Ben hep yoğurtla yaptım, süt bana iyi gelmiyor çünkü.
1 ila 7 gün yapılıyor. Ben en fazla 4 gün yapmıştım.
Yakında yok canım, bim ve sokda varsa alabilriimde yoksa yarın sabah alamamAktar yokmu ordan ala bilirsin sanki ben a 101 de gördüm
Tamam canım olurBen yarın başlayıp cumaya kadar devam ederim çarşamba kontrolüm var inş 88.900 bile razıyımZipzip- kaptanım ben yarın tartılmasam çarşamba sabah saat 9.30 da kontrolüm var diyetisyenin tartısıyla tartılayım yağdanmı kastanmı vermişim bide bu detoksa başlim az tartıdan uzak durayım
Tşk ederimTamam canım olur![]()
Cnm 5 gün sadece hurma ve yoğurtla çok zorlanmaz mısınız?Nego sabah başlayalım canım ben varım cumaya kadar devam
Hurma beni tok tutuyor yoğurt acıktırıyor denemeye değer kuzum ya 90 lardan çok sıkıldım moralim bozuluyorCnm 5 gün sadece hurma ve yoğurtla çok zorlanmaz mısınız?
Tamam canım, güçsüz düşmezsin merak etmeNego sabah başlayalım canım ben varım cumaya kadar devam