• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaaaayyydiiiinnnnnn
Kogguuuss kallk :halay:
Haydin kalkin kizlar oglen olduuu:KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes:
Uyuyakalmisim ben bu sabah. Çocuğu okula gondermeme kararı alınca alarm kurmadım. Sabah bı uyandım 10.15 ve en kötüsü benim 10.30 da dersim var. Hepimiz apar topar giyinip okula gittik. Öğrenciler de kendine tatil vermiş 😂😂 pazar alışverişi yapıp eve döndüm.

Etli hic yapmamıştım da canım sizlerin de önerisiyle yapacam artık, inşallah güzel olur.
Kız etli sarma yenmezmi yaprak olsun lahana olsun benim eşim zeytin yaglıya yalancı sarma diyo yemiyo illa kıymalı olacak ama ben hepsini çok seviyorum tadını bi Alsan kıymalıdan vaz geçmezsin biz bulgur kıyma yada pirinç kıyma ikisi karışıkta yaparız ama ince bulgur koymayız

Uyuyakalmisim ben bu sabah. Çocuğu okula gondermeme kararı alınca alarm kurmadım. Sabah bı uyandım 10.15 ve en kötüsü benim 10.30 da dersim var. Hepimiz apar topar giyinip okula gittik. Öğrenciler de kendine tatil vermiş 😂😂 pazar alışverişi yapıp eve döndüm.
Hocanın da canına minnet :KK70:bizim çocuklarda gitmedi öğlene kadar diye onlarda kendilerine tatil verdi

Bugün yürüyüşe çıkıcam 2 saati gözden çıkardım belki fazlası bile ola bilir çarşamba 89 görmem lazımm yoksa ben benlikten çıkacam 90 görünce kendimi bogasım geliyor 2 ay geçti bıraksın artık yakamı :KK12:
Bende 58.0 de takıldım kaldım. Artık 55 e yaklaşayım yahu...😔

06.43 öğlen oldu kız rüyanda bizimi gördün :KK70:
Cıkss 7.43 tu😂😂😂
O saatte uyanik olup yazmamak olmazdi😂😂
Günaydın hayırlı sabahlar +400 geldim sanırım lahana bana tuzak kurdu :KK42:
bi pahana magduru daha
Bende dun tursu yaparken gidip gelip yedim ve artidayim
Günaydın canım ❤
Erkencisin bu sabah 😂
oyleydim😂😂😄
oh ne guzel olmus😂😂tembel insanimiz ya
Kilo bildirimini yapayım unutmadan
Cuma 57.7
Bugün 57.3
Supersin canim😍

Zipzip- Zipzip- canım bu cuma listeye tekrar dönmek istiyorum. Saçma salak geçiyor günlerim. Bir gayem olsun en azından oyalıyor burası beni. Ne yapmam gerekiyor? Bugünkü tartimla kaldığım yere donebildim . 60.7 bildirimim. Hala regl olmadım sürpriz yapmaz inşallah. Cumaya kadar. Çok üzülürüm yoksa.
2 hafta dönemiyorsun ki ablacım :(
En az 2 hafta liste dısı devam edeceksin ama kilo vermeye devam edersen listeye güzel Yüzde ile girebilirsin 😍

Kız etli sarma yenmezmi yaprak olsun lahana olsun benim eşim zeytin yaglıya yalancı sarma diyo yemiyo illa kıymalı olacak ama ben hepsini çok seviyorum tadını bi Alsan kıymalıdan vaz geçmezsin biz bulgur kıyma yada pirinç kıyma ikisi karışıkta yaparız ama ince bulgur koymayız
Kayınvalidem kıymalı yapıyordu ama ben sevmiyordum. Ama onun harcı güzel değil bence çünkü o kadar az malzeme kullanıyor ki, ben şimdi kendi usulümce yapacağım. Ben Mersin'de doğup büyüdüm oralarda hep etsiz yapılırdı canım, eşim de etliye alışıktı ama şimdi benim yaptığıma bayılıyor. Ayıptır söylemesi çok güzel yemek yaparım.

Back
X