• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy vallahi artık böyle gına geldi kg dan vereyim de kurtulayım artık kardeşim 110 kg idi 63 oldu suan sıra bende artık bende vermeliyim 🙄🙄

ama ben diyet yemekleri detox suları içemiyorum onu nasıl halledebilirim bilmiyorum
Kuzum kendini buna mecbur hissetme.. şimdi biz düzenli beslenicez.. mesela kuru fasülye gayet diyette yenir.. fırında karnıyarık.. menemen.. türlü.. fırında baharatlı tavuk.. köfte.. bunları yiyemez misin? Bunlar diyette yenmez mi? Diyet deyince aklına illa tatsız tuzsuz yemekler gelmesin 😊

menuler guzel canim
Kiz niye 3 gundur menu yazmiyodun:KK70:

Simit sutlac waffle canim bunlar sence diyette yenen seyler mi:)
Lutfen daha guzel menuler gelsin artik:)
tamm bi diyet menu harikasin canim
1 parca peyniri 1 pogaca diye okudum tam destan yzicaktim ki gercegi gordum:KK70:
Hadi o boregi de gormuyorum:))

Menu kotu ama o stresle yinede fena sayilmaz canim:) yarindan toparlarsin kendini:))
aynen öyle oldu ablam geldi kuzenlerle dısarı cık derken kacırdım yinede AKŞAM yemedim ama cumu ya 2 gün kaldı tuttum ağzımı daha :110:

menuler guzel canim
Kiz niye 3 gundur menu yazmiyodun:KK70:

Simit sutlac waffle canim bunlar sence diyette yenen seyler mi:)
Lutfen daha guzel menuler gelsin artik:)
tamm bi diyet menu harikasin canim
1 parca peyniri 1 pogaca diye okudum tam destan yzicaktim ki gercegi gordum:KK70:
Hadi o boregi de gormuyorum:))

Menu kotu ama o stresle yinede fena sayilmaz canim:) yarindan toparlarsin kendini:))
Uykusuz her gece :KK75:

Kuzum kendini buna mecbur hissetme.. şimdi biz düzenli beslenicez.. mesela kuru fasülye gayet diyette yenir.. fırında karnıyarık.. menemen.. türlü.. fırında baharatlı tavuk.. köfte.. bunları yiyemez misin? Bunlar diyette yenmez mi? Diyet deyince aklına illa tatsız tuzsuz yemekler gelmesin 😊
Kesinlikle doğru. Diyet yemeği deyip sürekli tatsız tuzsuz şeyler yediğimizde cok cabuk vazgeciyoruz. Artık sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğreniyoruz biz.

Çok geçmiş olsun kuzum. Nane iyi gelir bak...
Cnm oğlan hastalandı benimde. Nasıl olduysa üşütmüşüz, burnu çeşme gibi... gecede çok ağladı. İşin kötüsü benimde boğazlarım ağrıyor, burnumda hafif hafif akıyor 😔 inşallah bende hasta olmam.

Back
X