- 29 Mayıs 2010
- 31.326
- 84.704
- 1.123
tartı bizi çok motive ediyor tartıdan kaçtıkça kilo alıyorum benAynı ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartı bizi çok motive ediyor tartıdan kaçtıkça kilo alıyorum benAynı ben![]()
Yeşil çaya, nane, kekik,limon ve çubuk tarçın ekledim demledim.. kahvaltıda içiyorum bakalımHavalar herkesi mahvetti galiba. Kış çayı diye bişey var canım, evde var mı bilemem ama marketlerde satılıyor, çok iyi geliyor.
627 de mezun olmussun daha 8 hafta var canım o zamana kadar sen 57 düşerek listeye girersinhoşbulduk kaptanımmm
aaa ne güzel darısı bana inşallahhhhhhçok sevinirim kaptanım bi kontrol et ne zaman girebiliyorum
![]()
teşekkür ederim kaptanım627 de mezun olmussun daha 8 hafta var canım o zamana kadar sen 57 düşerek listeye girersin![]()

Kesinlikle öyle cuma 57.7 ile girdim listeye hedefide 52 olarak belirledimtartı bizi çok motive ediyor tartıdan kaçtıkça kilo alıyorum ben![]()
Hoşgeldin canım özledik seni. İşlerinin bitmesine çok sevindim. Artık tam gaz yolumuza devam.kaçak ada geldiiiii![]()
![]()
evimi temizledim halılarımı serdim bitti şükür bu cuma kilo bildirimi yapıp sizlerle başlıyorum çok kilo aldım ... sanki o diyeti ben yapmamışım gibi herşeyi yiyesim varrrr
sizleri özledimmmm
![]()
İzne ayrılanlar için 3 ay kuralı getirildi, mezunlar içinde olmalıydı ama sen süre dolmadan 57 yi görerek listeye girersinteşekkür ederim kaptanımooooo 8 hafta çokmuş yaaa bi şu kuralı değiştirmediler
![]()
![]()
inşallah 57 bi görsem
![]()
harikasın kaptanım bak bende gaza geldim benimde hedef 52 hadi bakalım inşallah hedefine bi an önce ulaşırsınKesinlikle öyle cuma 57.7 ile girdim listeye hedefide 52 olarak belirledim![]()
Bizim boylarda aynıydı 52 cok güzel olacak yenidenharikasın kaptanım bak bende gaza geldim benimde hedef 52 hadi bakalım inşallah hedefine bi an önce ulaşırsın![]()
![]()
ayyy 52 nasıl güzel söyleniyor.. kaç kilosun ? 52- 52-52![]()
hoşbuldum canımHoşgeldin canım özledik seni. İşlerinin bitmesine çok sevindim. Artık tam gaz yolumuza devam.
hımmm uzun süre takip etmeyince bunu kaçırmışım keşke mezunlarada bir el atsalarmışİzne ayrılanlar için 3 ay kuralı getirildi, mezunlar içinde olmalıydı ama sen süre dolmadan 57 yi görerek listeye girersin![]()
evet çıtı pıtı çok güzel olacağız köprücük kemiklerimiz çıkacak gerdanımız çok güzel olacakkk şık şık kolyeler takacağızBizim boylarda aynıydı 52 cok güzel olacak yeniden![]()
Günaydın canım ❤Günaydınnnn hayırlı sabahlarsınava girecekmiş gibi heyecanlıyım Diyeyisyen kontrolü için
![]()
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn![]()
Günaydın sebnemcim ❤Günaydın![]()
Çok şükür herkesi gönderdimBuraya bile gelemedim güya tatil.Sırf koşturmacayla geçti.
günaydınnn![]()
Gecmis olsun oğluna canım sende dikkat et insallah hasta olmadan atlatırsınCnm oğlan hastalandı benimde. Nasıl olduysa üşütmüşüz, burnu çeşme gibi... gecede çok ağladı. İşin kötüsü benimde boğazlarım ağrıyor, burnumda hafif hafif akıyorinşallah bende hasta olmam.
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnnn![]()
Hasta olucak gibiyim nane limon mu kaynatsam?
Yapmıssın bile afiyet olsun canımYeşil çaya, nane, kekik,limon ve çubuk tarçın ekledim demledim.. kahvaltıda içiyorum bakalım![]()
Sen eliptigi nasıl bu kadar yapabiliyorsun. Ben 20 dk zor dayaniyorumşuan yeşil çayımı içiyorummm![]()
sabah 45 dk eliptik yaptım sonra koştur koştur kuaföre gittim ... geldim kahvaltı yaptım güne erken başlıyorum ama yoğun geçiyor günlerim
Kaç kilo oldun şu an canım.ben artık sabah akşam gün içierisinde 10 kere tartılmam lazım ki motive olayım... daha öncede öyle yapıyordum tartı beni çok motive ediyordu ... wc gidip sonra kendimi tartıda buluyordum gün içerisinde![]()
![]()
Şifa olsun canım.Yeşil çaya, nane, kekik,limon ve çubuk tarçın ekledim demledim.. kahvaltıda içiyorum bakalım![]()
Hoş geldin canım akşam kulağını çekecektim seni göremedim diyetin ilk zamanlarında salarsan daha toparlayamazsın dikkat etaynen öyle oldu ablam geldi kuzenlerle dısarı cık derken kacırdım yinede AKŞAM yemedim ama cumu ya 2 gün kaldı tuttum ağzımı daha![]()