• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaçak ada geldiiiii :olamaz: :olamaz: :olamaz: evimi temizledim halılarımı serdim bitti şükür bu cuma kilo bildirimi yapıp sizlerle başlıyorum çok kilo aldım ... sanki o diyeti ben yapmamışım gibi herşeyi yiyesim varrrr :KK51::KK51::KK51: sizleri özledimmmm :KK54::KK68::KK68::KK68:
Hoşgeldin canım özledik seni. İşlerinin bitmesine çok sevindim. Artık tam gaz yolumuza devam.

Kesinlikle öyle cuma 57.7 ile girdim listeye hedefide 52 olarak belirledim 😊
harikasın kaptanım bak bende gaza geldim benimde hedef 52 hadi bakalım inşallah hedefine bi an önce ulaşırsın :KK6: :KK6: :KK68::KK68:
ayyy 52 nasıl güzel söyleniyor.. kaç kilosun ? 52- 52-52 :confused::confused::confused:

İzne ayrılanlar için 3 ay kuralı getirildi, mezunlar içinde olmalıydı ama sen süre dolmadan 57 yi görerek listeye girersin 😍
hımmm uzun süre takip etmeyince bunu kaçırmışım keşke mezunlarada bir el atsalarmış :KK70::KK70:sırf bu yüzden mezun olmaktan korkuyorum

Günaydınnnn hayırlı sabahlar :KK68::KK68::KK68:sınava girecekmiş gibi heyecanlıyım Diyeyisyen kontrolü için :KK53:
Günaydın canım ❤

Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤️
Günaydın canım ❤
Günaydın :KK37:
Çok şükür herkesi gönderdim:halay:Buraya bile gelemedim güya tatil.Sırf koşturmacayla geçti.
Günaydın sebnemcim ❤
Cnm oğlan hastalandı benimde. Nasıl olduysa üşütmüşüz, burnu çeşme gibi... gecede çok ağladı. İşin kötüsü benimde boğazlarım ağrıyor, burnumda hafif hafif akıyor 😔 inşallah bende hasta olmam.
Gecmis olsun oğluna canım sende dikkat et insallah hasta olmadan atlatırsın
Kızlar günaydınnnnn :KK36::KK36::KK36:
Günaydın canım ❤
Hasta olucak gibiyim nane limon mu kaynatsam?
Yeşil çaya, nane, kekik,limon ve çubuk tarçın ekledim demledim.. kahvaltıda içiyorum bakalım 😊
Yapmıssın bile afiyet olsun canım 😘

şuan yeşil çayımı içiyorummm :KK50: :KK50: sabah 45 dk eliptik yaptım sonra koştur koştur kuaföre gittim ... geldim kahvaltı yaptım güne erken başlıyorum ama yoğun geçiyor günlerim
Sen eliptigi nasıl bu kadar yapabiliyorsun. Ben 20 dk zor dayaniyorum

aynen öyle oldu ablam geldi kuzenlerle dısarı cık derken kacırdım yinede AKŞAM yemedim ama cumu ya 2 gün kaldı tuttum ağzımı daha :110:
Hoş geldin canım akşam kulağını çekecektim seni göremedim diyetin ilk zamanlarında salarsan daha toparlayamazsın dikkat et

Eve geldim kendimi kahvaltı masasına zor attım acıkmıştım aynı listeye devam 3 kilo vermişim 90.3 geçen cumayla sabitim 1.5 kilo kas yarım kilo yağ gerisi sudan gitmiş hiç mutlu olamadım eski düzene dönmem lazım listeye uysam 4 kilo verirmişim tabi ögün çok atladım birde yürüyüş şart dedi size kötü bir haberim var ev işi calori yakmıyormuş sadece ev süpürmek calori yakıyormuş oda 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyormuş tek sevindigim şey 10 cm belim incelmiş 103 den 93 olmuş nasıl başardın dedi yalnış ölçmüyorum demi dedi 2 kez ölçtü 93 çıktı başkada olumlu bişey yok 2 hafta sonra kontrol bundan sonra 15 de kontrole çağırıyor

Back
X