• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aramıza fitne fesat sokma eltimle.
ben oyle bi insan miyim :KK53: 😂
Yonahime Yonahime cnm ödemler gitti mi? Ben sabah tartıda güzel bir rakam gördüm 😊
sukur canim odemler gitti sabit ciktim bu sabah:)
Bu hafta sen beni geciceksin gibi 😭😬
kaçak ada geldiiiii :olamaz: :olamaz: :olamaz: evimi temizledim halılarımı serdim bitti şükür bu cuma kilo bildirimi yapıp sizlerle başlıyorum çok kilo aldım ... sanki o diyeti ben yapmamışım gibi herşeyi yiyesim varrrr :KK51::KK51::KK51: sizleri özledimmmm :KK54::KK68::KK68::KK68:
soyle bakalim kac kilo oldun:)
Bi daha kacak olmayi yasakliyoruz sana😁😊
İzne ayrılanlar için 3 ay kuralı getirildi, mezunlar içinde olmalıydı ama sen süre dolmadan 57 yi görerek listeye girersin 😍
3 ay kurali nedir canim

Eve geldim kendimi kahvaltı masasına zor attım acıkmıştım aynı listeye devam 3 kilo vermişim 90.3 geçen cumayla sabitim 1.5 kilo kas yarım kilo yağ gerisi sudan gitmiş hiç mutlu olamadım eski düzene dönmem lazım listeye uysam 4 kilo verirmişim tabi ögün çok atladım birde yürüyüş şart dedi size kötü bir haberim var ev işi calori yakmıyormuş sadece ev süpürmek calori yakıyormuş oda 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyormuş tek sevindigim şey 10 cm belim incelmiş 103 den 93 olmuş nasıl başardın dedi yalnış ölçmüyorum demi dedi 2 kez ölçtü 93 çıktı başkada olumlu bişey yok 2 hafta sonra kontrol bundan sonra 15 de kontrole çağırıyor
Bak canim duzensiz beslendigin icin giden kilonun yarisi ksdan gitmis
Yazik o kaslara bi gram kas icin saatler e spor yapiyoruz oysaki
Neyse bu haftadan eski duzenine donersen bu ay harika gecer senin icin:))

Bak canim duzensiz beslendigin icin giden kilonun yarisi ksdan gitmis
Yazik o kaslara bi gram kas icin saatler e spor yapiyoruz oysaki
Neyse bu haftadan eski duzenine donersen bu ay harika gecer senin icin:))
İnş canım neyse kendime gelmiş oldum buda bişey hedef koyduk haftada 1 kilo gittiğimde 2 kilo vermiş olmam lazım artık yürğyüşe çıkıcam

Tunaydin canlar:))
Tünaydın canım ❤
Eve geldim kendimi kahvaltı masasına zor attım acıkmıştım aynı listeye devam 3 kilo vermişim 90.3 geçen cumayla sabitim 1.5 kilo kas yarım kilo yağ gerisi sudan gitmiş hiç mutlu olamadım eski düzene dönmem lazım listeye uysam 4 kilo verirmişim tabi ögün çok atladım birde yürüyüş şart dedi size kötü bir haberim var ev işi calori yakmıyormuş sadece ev süpürmek calori yakıyormuş oda 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyormuş tek sevindigim şey 10 cm belim incelmiş 103 den 93 olmuş nasıl başardın dedi yalnış ölçmüyorum demi dedi 2 kez ölçtü 93 çıktı başkada olumlu bişey yok 2 hafta sonra kontrol bundan sonra 15 de kontrole çağırıyor
Spora ve menülere dikkat etmeye devam canım bir sonraki diyetisyen görüşmene daha güzel sonuclar alacaksın ❤
ay kurali nedir canim
Simdi izne ayrıldın ve 3 ay sonunda kilondan yüzde 5 fazla isen listeye girebiliyorsun

Tünaydın canım ❤

Spora ve menülere dikkat etmeye devam canım bir sonraki diyetisyen görüşmene daha güzel sonuclar alacaksın ❤

Simdi izne ayrıldın ve 3 ay sonunda kilondan yüzde 5 fazla isen listeye girebiliyorsun
İnş canım ben hedef belirlemek istedim sordum bu listeye uysan ayda 4 verirsin dedi ben ilk ay 6 kilo verdiğim için 3 vermiş ola bilirmişim öyle dedi 2 haftaya hedef 2 dedik kafama Dank etti artık daha dikkatli olucam hem size hem diyetisyene mahcup olmamak için 300 gr kıyafetlere çıktık 90 diyoruz dedi bende bi 89 göremedim dedim zamanla 79 da görürsün iyi gidiyo dedi zamanla düzenin iyce oturur ilk zamanlar normalmiş bunlar

İnş canım neyse kendime gelmiş oldum buda bişey hedef koyduk haftada 1 kilo gittiğimde 2 kilo vermiş olmam lazım artık yürğyüşe çıkıcam
hadi bakalim😊
E peki mesela benim izin hakkim bitti ya bu 3 ay kurali ben bi daha izne ayrilirsam gecerli midir

Canım ben idare ediyorum dün doktor 3 t ti yasakladı ( tuzlu tatlı tahıl ) 🤪🤪 akşam stresten tansiyonum fırladı adam şişkoyum diye beni dönmediği kaldı resmen
Gecmis olsun canım
hadi bakalim😊

E peki mesela benim izin hakkim bitti ya bu 3 ay kurali ben bi daha izne ayrilirsam gecerli midir
Zaten 2020 de izin hakların yenilendiği için gecerli olur canım

Zaten 2020 de izin hakların yenilendiği için gecerli olur canım
aa dogru canim:)
Ya iste tekrar listeye girsem bis orun olurda cikmam gerekirse naparim falan diye cok dusunuyodum bu kac gundur
Ogrenmis oldum sagol canim:))

Canım eltim çok güzel bir incelme yaşamışsın gerçekten, tebrik ediyorum bunun için. Anladığım kadarıyla 1.5 kilo kas kaybın var, çok anlamam ama bu iyi bir şey değil. Mutlaka kas oranını arttıracak sporlar yapmalısın. Sanırım yürüyüş de tek başına bunu sağlamaz. Bazı videolar kullanarak evde spora başla canım. Bu iki hafta boyunca da listene harfiyyen uymaya çalış bakalım. Diyetisyen kas kaybı konusunda ne dedi peki.

ben oyle bi insan miyim :KK53: 😂
sukur canim odemler gitti sabit ciktim bu sabah:)
Bu hafta sen beni geciceksin gibi 😭😬
soyle bakalim kac kilo oldun:)
Bi daha kacak olmayi yasakliyoruz sana😁😊

3 ay kurali nedir canim
Yok kaynana geldi seni unuttu, yok elti gemisi yürümez. Sen ne bilirsin daha bunları şuncacık yaşında :KK70:

İnş canım ben hedef belirlemek istedim sordum bu listeye uysan ayda 4 verirsin dedi ben ilk ay 6 kilo verdiğim için 3 vermiş ola bilirmişim öyle dedi 2 haftaya hedef 2 dedik kafama Dank etti artık daha dikkatli olucam hem size hem diyetisyene mahcup olmamak için 300 gr kıyafetlere çıktık 90 diyoruz dedi bende bi 89 göremedim dedim zamanla 79 da görürsün iyi gidiyo dedi zamanla düzenin iyce oturur ilk zamanlar normalmiş bunlar
Hiç sıkma o güzel canını, vücudunu tanıyorsun daha, yakında herşey rayına oturur.

Insallah bir sorun olmaz bu sefer hedefine ulasırsın canım ❤
Insallah canim
Sorunsuz bi sekilde devam etmek istiyorum bu sefer:) listeden de burdan da kopmama gerek kalmadan mezun olmak istiyorum:)
Yok kaynana geldi seni unuttu, yok elti gemisi yürümez. Sen ne bilirsin daha bunları şuncacık yaşında :KK70:
Hani bi soz var ya ‘Cahil cesurdur’
Bu elti gorumce kaynana mevzuu da benim cahilligim:D o yuzden boyle atip tutuyorum:D

Canım ben idare ediyorum dün doktor 3 t ti yasakladı ( tuzlu tatlı tahıl ) 🤪🤪 akşam stresten tansiyonum fırladı adam şişkoyum diye beni dönmediği kaldı resmen
Neden yasakladı canım, değerlerin mi yükseldi. Ben hamileyken de riski gebelik uzmanına yönlendirilmiştim o da öyleydi, bana demediği kalmamıştı. 75 bile değildim oysa ki :)

Çoğumuz diyet yemekleri yemiyoruz canım, evde ne pisiyorsa uygun miktarlarda yiyoruz. Tabiki bazı şeyleri bu süreçte hiç tuketmemeye ya da uygun şekillerde ve saatlerde haftada 1 falan yemeye çalışıyoruz.
Bende size uyacağım ve yapacağım bu işi Allah’ın izni ve sizin destekleriniz ile 😊😊 bende bide ödem cok onun için ne yapabilirim

Back
X