- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Bilemedimki şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedimki şimdi
Artıkın hepsine dikkat edicem bugün tavuk yapacaktım balığa döndüm yarın tavuk cuma köfte kendime liste yapıcam hergün taze pişiricem yiycem inş sporumada eliptik yada lesli 3 mil düşünüyorumCanım listene gerçekten uymaya başla öyleyse, sonuçta bizler çok bilmiyoruz kendimize göre bir şey yapıyoruz. Ben 7 ağustosta bir diyetisyenle tartılmıştım, bir de 25 ekimde spor salonunda tartıldım şu özel tartılarla. Geçen akşam oturup karşılaştırmıştım sonuçları, şimdi sen yazınca tekrar baktım sonuçlarıma. Verdiğim kilonun hepsi yağdan, kas kütlemi de artırmışım. Ben diyetisyen listesi kullanmadım ama et tükettim, zaten çok severim. Ayrıca öğle yemeklerini okulda yediğim için de nerdeyse her gün et tüketmiş oldum. Kas yoğunluğu yapacak sporlar yapıyordum ameliyat öncesine kadar. Hatta ağır çıkıyorum diye sürekli bırakma isteğim oluyordu. Şimdi tekrar onlara da başlıyorum.
Diyetisyeninin dediği gibi senin kilonda vücudun istediği bir takım şeyler var ve sen onları yerine koymazsan kastan yemeye başlarmış vücut. Şu an seninki öyle yapmaya başlamış demek ki. Çok geç olmadan farketmeden güzel olmuş eltim, hiç canını sıkma, evde spor videoları da kullanmaya başla bence yavaş yavaş.
Hamile değilim ama ben de edeyim, Allah'ım benim gönülden elti olarak kabul ettiğim Gülümseye hayırlı uğurlu bir evlat nasip et inşallah.Bacı benim içinde dua et olurmu hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla sihatle hayırlıysa banada nasip etsin bi tane![]()
Toplum arasında kıs fıs olmazÖzele gel![]()
Koruma kalkanım vardı, çarpıp sana sekti işte
Aminnnnn diyorum hayırlıysa nasip etsin inş Allah canım seninde gönlünden geçen ne muradın varsa en kısa zamanda nasip etsin inş Allah müminin Mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş Allah razı olsunHamile değilim ama ben de edeyim, Allah'ım benim gönülden elti olarak kabul ettiğim Gülümseye hayırlı uğurlu bir evlat nasip et inşallah.
Evet bir dağdakine diyeceğimHamileyim ben sakin ol aslanım deseydinİnşallah sorunsuz bir şekilde tamamlayacaksın canım hamileliğini.
Benim de vardı güvenlik duvarını aştıKoruma kalkanım vardı, çarpıp sana sekti işte![]()
Süpersin canım. Bugün ben de balık yapıyorum, yanına da roka falan yapalım ohhh miss.Artıkın hepsine dikkat edicem bugün tavuk yapacaktım balığa döndüm yarın tavuk cuma köfte kendime liste yapıcam hergün taze pişiricem yiycem inş sporumada eliptik yada lesli 3 mil düşünüyorum
Ama söylemiyor ne yapayımToplum arasında kıs fıs olmaz![]()
Emzirdigim için ilaç içemiyorum ben canim cok şükür geçti iyiyim bugünBende nane yagı var canım şakaklara birde burun deliklerinin oraya sürüyorum ama bana faydası pek olmuyo dolarex ve uyku benimki
Amin canım, Allah kabul etsin inşallah.Aminnnnn diyorum hayırlıysa nasip etsin inş Allah canım seninde gönlünden geçen ne muradın varsa en kısa zamanda nasip etsin inş Allah müminin Mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş Allah razı olsun![]()
Ben bu yaşımda fitim sen neden olmayasın ki demek istemişEvet bir dağdakine diyeceğimadam da yaşlı ama o kadar fit ve aktif ki
![]()
Gecmis olsun canım sen iyi olda diyet ve sporuda YaparsınSelam kizlar nasılsınız rakibem nerdesin nasilsin neler yaptin ben 3gundur nespor ne bi diyet yapamadim
Teşekürler canım ❤Gecmis olsun canım sen iyi olda diyet ve sporuda Yaparsın❤
Benim karışık salata olacak birde yağlı kâğıtta tavada yapıcam yagsız sanada afiyet olsun canım rakibemSüpersin canım. Bugün ben de balık yapıyorum, yanına da roka falan yapalım ohhh miss.
Evet bana sen 70. Yaşına gelmeyi düşünmüyorsun heralde dedi kendinin ilk hedefi 70 olduğu içinBen bu yaşımda fitim sen neden olmayasın ki demek istemiş![]()