• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlısı olsun cnm, çok uzun saatler aralıksız çalışıyordun ❤❤❤ Çooook sevindim... bak olmaz olmaz dememek lazım, Allah nasılda kararlıyor ☺
Sağol canım benim 😍
Allah büyük gercekten olmaz dediğim sey oldu dua etmekten vazgecmemek lazım hersey zamanı gelince oluyor 😊

Yıllardır o kadar cok o sahneyi yaşadım ki canım artık umudum kalmamıstı
Bazen bitti dedigimiz yer aslinda baslangictir canim:)sabir ne kadar aci olsa da meyvesi cok tatlidir. Bunlari bilerek yasasak hayat bu kadar aci vermez bize
Rabb’im agir imtihan vermesin bize o kadar aciziz ki

Bazen bitti dedigimiz yer aslinda baslangictir canim:)sabir ne kadar aci olsa da meyvesi cok tatlidir. Bunlari bilerek yasasak hayat bu kadar aci vermez bize
Rabb’im agir imtihan vermesin bize o kadar aciziz ki
Amin canım yasadıklarım basit seyler Allahım daha agır seyler yasatmasın 🙏
Haklısın canım daha sabah olmaz diye konusmustum bir arkadasımla ki öğlen haber geldi bakalım bundan sonrası nasıl olacak neler yasacagım uzun süre evde kalmamıstım hiç 😂

Amin canım yasadıklarım basit seyler Allahım daha agır seyler yasatmasın 🙏
Haklısın canım daha sabah olmaz diye konusmustum bir arkadasımla ki öğlen haber geldi bakalım bundan sonrası nasıl olacak neler yasacagım uzun süre evde kalmamıstım hiç 😂
Dinlenirsin iste ne guzel:D
Kac zamandir eskisi kadar sık gelmiyosun bizde ozledik seni😁

Back
X