• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınnnnn hayırlı sabahlar:KK68::KK68::KK68::KK68: kahvaltımı bile yaptım nirdesinizzzz:kahve:
Waayyy bu hafta da gozun birincilikte desene :dondurma:
Ben kına yaptım bekliyorum. Yaa hiç kendime bakmıyorum nolcak benim bu halim. Salı günü 29 Ekim törenine gidiyoruz, bir baktım pala bıyık olmuşum. Benim gözüm de iyi görmüyo ya hiç farkında değilim🤣cımbızla çok gözüme batanları alıp hayatıma devam ettim😄
Bakimli olmak zor abla ya:D:D
Biyik alindi mi baska bakima ihtiyac yok guzeliz biz:D

Ayy ben de dün öyle oldum çok yorgundum hatta koltukta uyumuşum. Sonra geceye kadar iş yaptım😂

Ben kına yaptım bekliyorum. Yaa hiç kendime bakmıyorum nolcak benim bu halim. Salı günü 29 Ekim törenine gidiyoruz, bir baktım pala bıyık olmuşum. Benim gözüm de iyi görmüyo ya hiç farkında değilim🤣cımbızla çok gözüme batanları alıp hayatıma devam ettim😄
Bende ihmal etmeye başladım iyice, bir yerden başlamak lazım 😍
Hangimiz değiliz ki 😂

Bu arada rakibiz ama sana sataşıcak halim vs yüzüm yok bu hafta 😞
Benimde farkım yok ki

benim endişem elma beni acıktırıyor acaba buda acıktırır mı :KK51::KK51::KK51:
Ben de senin gibi meyveyle acıkıyorum canım ama bunda sadece aroması olacak. Ayrıca tarifte açlık krizlerini de önlediği yazıyordu. Bı gün yapıp deneriz bakalım aciktiracak mi bizi. Pazartesi başlayıp 4 gün yapmayı düşünüyorum.

Ayy ben de dün öyle oldum çok yorgundum hatta koltukta uyumuşum. Sonra geceye kadar iş yaptım😂

Senle çok benziyoruz 😂😂

Back
X