- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Hasta olunca demiyorum canım ya normal hayatta dedimÖyle deme kız.. hasta olduğun zamanki iştahsızlığını bi düşün..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta olunca demiyorum canım ya normal hayatta dedimÖyle deme kız.. hasta olduğun zamanki iştahsızlığını bi düşün..
Toz tarçın olurmu çubuk yok bende bugünden yarına hazırlık yapsamBen yapmadım ama denemeyi düşünüyorum ilerleyen günlerde. İşe yaramış olmasına sevindim.
Bende öğlen yemeği yiyorum sen iycene yat eltim yarın tartı günüBen hala miskin miskin yatıyorum. Karnım da çok acıktı.

Bizde 1 kasa var 1 kap ver camdan verim canımEvde elma yok, gidip almaya da gücüm yok. Bı dahaki hafta için yaparım ama. Aromalı su içmiş gibi oluruz hiç bir işe yaramasa da.
Waayyy bu hafta da gozun birincilikte deseneGünaydınnnnn hayırlı sabahlarkahvaltımı bile yaptım nirdesinizzzz
![]()

Bakimli olmak zor abla yaBen kına yaptım bekliyorum. Yaa hiç kendime bakmıyorum nolcak benim bu halim. Salı günü 29 Ekim törenine gidiyoruz, bir baktım pala bıyık olmuşum. Benim gözüm de iyi görmüyo ya hiç farkında değilimcımbızla çok gözüme batanları alıp hayatıma devam ettim
![]()
Tünaydın canım ❤Tunaydin guzeller
O elma suyunu kim tavsiye etti cok mantikli geldi alinti yapmamisimama ekran fotosu cektim haftaya yapmayi dusunuyorum
Bende ihmal etmeye başladım iyice, bir yerden başlamak lazımAyy ben de dün öyle oldum çok yorgundum hatta koltukta uyumuşum. Sonra geceye kadar iş yaptım
Ben kına yaptım bekliyorum. Yaa hiç kendime bakmıyorum nolcak benim bu halim. Salı günü 29 Ekim törenine gidiyoruz, bir baktım pala bıyık olmuşum. Benim gözüm de iyi görmüyo ya hiç farkında değilimcımbızla çok gözüme batanları alıp hayatıma devam ettim
![]()
Benimde farkım yok kiHangimiz değiliz ki
Bu arada rakibiz ama sana sataşıcak halim vs yüzüm yok bu hafta![]()
Yaptım canım, akşam yemegimi de ocağa koydum. Okula da gitmedim uzanıyorum şimdi. Ama dediğin gibi akşam spor iyi olacak, yürüyüşe çıkarım büyük ihtimalle.hadi kalk güzel bir kahvaltı yap ilerleyen saatlerde spor![]()
![]()
Ben de senin gibi meyveyle acıkıyorum canım ama bunda sadece aroması olacak. Ayrıca tarifte açlık krizlerini de önlediği yazıyordu. Bı gün yapıp deneriz bakalım aciktiracak mi bizi. Pazartesi başlayıp 4 gün yapmayı düşünüyorum.benim endişem elma beni acıktırıyor acaba buda acıktırır mı![]()
Hadi gel artık o zaman aramıza canım. Burdan uzak kalinca kilo verilmiyor.oleyyy coks evındım ben ıstıyorum ama o kadar duzensız beslenıyorumkı saatım duzenım yok saglıklı bulursam yıyıorum yada herseyden az yıyıyorum hergun baska kafadayım :):9
Senle çok benziyoruzAyy ben de dün öyle oldum çok yorgundum hatta koltukta uyumuşum. Sonra geceye kadar iş yaptım
Ben kına yaptım bekliyorum. Yaa hiç kendime bakmıyorum nolcak benim bu halim. Salı günü 29 Ekim törenine gidiyoruz, bir baktım pala bıyık olmuşum. Benim gözüm de iyi görmüyo ya hiç farkında değilimcımbızla çok gözüme batanları alıp hayatıma devam ettim
![]()
Dukan birasindan kötü olamaz benceTadını sevmedim içmedim canım
Toz tarçın olmuyor canım. Bu arada kaynamaya başladıktan sonra 12 dk pisirecegizToz tarçın olurmu çubuk yok bende bugünden yarına hazırlık yapsam
Camdan cama diyosun yani hakan Peker gibi.Bizde 1 kasa var 1 kap ver camdan verim canım![]()
Bakimli olmak zor abla ya
Biyik alindi mi baska bakima ihtiyac yok guzeliz biz![]()
hahahjjCamdan cama diyosun yani hakan Peker gibi.
Bende onu okudum sonra dedim ne dertler varDün bdv birisi yılların acımasızlığına dair konu açmış. Benimde estetik yaptırasım varajda pekkan gibi gergin gergin gezeceğim ☺
Düşünsene cnm kalkık kaşlar, balon gibi dudaklar, pörtlek gözler... eşim bana bir kez daha aşık olur kesinhahahjjcocuklugumun en sevdigim sarkisidir
Bende onu okudum sonra dedim ne dertler var
Yani en fazla mimiklerin olmazgulemezsin
![]()
Kesin oyle olurDüşünsene cnm kalkık kaşlar, balon gibi dudaklar, pörtlek gözler... eşim bana bir kez daha aşık olur kesin![]()