• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abartısından bende nefret ediyorum cnm ama yüz dolgusu vs düşünebilirim ileride ya da kök hücre tedavisi çıkmış, daha sağlıklı ve genç görünüm sağlıyormuş.
Bilmiyorum bana cok yapma geliyor
Yani yas ilerledikce yuz kirisir vs e bunlar guzel seyler bence yasanmisligin izleri neden onlri kapatmaya ihtiyac duyalim ki

Bilmiyorum bana cok yapma geliyor
Yani yas ilerledikce yuz kirisir vs e bunlar guzel seyler bence yasanmisligin izleri neden onlri kapatmaya ihtiyac duyalim ki
Şimdi şöyle söyleyeyim kuzucum 23 yaşında olduğun için sana abes geliyor muhtemelen. 30 ların ortasına geldiğinde hafif hafif başlayan kırışıklıklar, yüzdeki yorgun ifade insanı mutsuz etmeye başlıyor. Yaş alırken güzel yaşlanmak istiyor insan. Kimimiz genetik olarak çok şanslıyken bazılarımız erken çöküyor. Benim annem şanslı olanlardan ama ben sanırım baba tarafına çektim.

Kendimi tanitayim tanimayanlara.

Oncelikle herkese selamlar🤗
27 yasinda 2 cocuk annesiyim. Calismiyorum. Buranin eskilerindenim. Bazi sorunlardan sonra yarismayi birakmak zorunda kaldim. Simdi geri dondum. Insallah bu sefer zayiflayip mezun olduktan sonra giderim😑

Evet oyle olmus dun listeye baktim. Yeni arkadaslar gelmis 😊 😂😂😂
Zipzipinda dedigi gibi kimler geldi kimler gecti😂
Bi ben kazik caktim buraya hala mezun olamadim😂
Şimdi şöyle söyleyeyim kuzucum 23 yaşında olduğun için sana abes geliyor muhtemelen. 30 ların ortasına geldiğinde hafif hafif başlayan kırışıklıklar, yüzdeki yorgun ifade insanı mutsuz etmeye başlıyor. Yaş alırken güzel yaşlanmak istiyor insan. Kimimiz genetik olarak çok şanslıyken bazılarımız erken çöküyor. Benim annem şanslı olanlardan ama ben sanırım baba tarafına çektim.
Evet dogru diyosun canim
Bi cok kiside boyle dusunuyor hatta yasitlarim bile ilerde yaptiririz kafasinda ama ben gercekten itici buluyorum mesela burun estetigi de oyle haa findik burunlu muyum degil ama simdi herkesin burnu ayni kaslar ayni dudaklar ayni
Yani oyle olacagina dogal ama varsin guzel olmasinlar daha samimi gelir:))

Back
X