- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Adasım, Zipzip arkadasım, eski kaptanım hosgeldinnnnselam kizlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adasım, Zipzip arkadasım, eski kaptanım hosgeldinnnnselam kizlar![]()
Bi kafasini gosterip gitti mi yineAdasım, Zipzip arkadasım, eski kaptanım hosgeldinnnn![]()
Hosbuldum canimAdasım, Zipzip arkadasım, eski kaptanım hosgeldinnnn![]()
Abartısından bende nefret ediyorum cnm ama yüz dolgusu vs düşünebilirim ileride ya da kök hücre tedavisi çıkmış, daha sağlıklı ve genç görünüm sağlıyormuş.Kesin oyle olur
Bilmiyorum da nefret ediyorum estetigin her turlusunden![]()
Yok, yok gelecek artık dün gece konustukBi kafasini gosterip gitti mi yine![]()
Oooo kim gelmis![]()
![]()
Uzun zamandır yoksun canım, cocuklar nasıl iyiler mi, kac kilo aldın bakayımHosbuldum canim
Kurkcu dukkanina geri dondum![]()
Martta güncelleme geldi biz alıstıkyok kiz gitmedim. Site bayaga degismis ona bakiyorum
![]()
burdan giderken 88 falandim heralde. Dun 94 gordum tartida. Okdr uzun zamandir tartilmiyorum ki sok oldum.Uzun zamandır yoksun canım, cocuklar nasıl iyiler mi, kac kilo aldın bakayım
bende alisirim zamanlaMartta güncelleme geldi biz alıstık![]()
Cook asırı kilo almamısısn canım yinede birlikte vereceğiz kilolarınıburdan giderken 88 falandim heralde. Dun 94 gordum tartida. Okdr uzun zamandir tartilmiyorum ki sok oldum.![]()
Alısırsın bir iki günebende alisirim zamanla![]()
Bilmiyorum bana cok yapma geliyorAbartısından bende nefret ediyorum cnm ama yüz dolgusu vs düşünebilirim ileride ya da kök hücre tedavisi çıkmış, daha sağlıklı ve genç görünüm sağlıyormuş.
hadi bakalim ozledik seni gerci zipzip ve ben disinda takim tamamen degistiHosbuldum canim
Kurkcu dukkanina geri dondum![]()
cok sevindim canimYok, yok gelecek artık dün gece konustuk![]()
Sen gelemeyeli cok degisti herseyyok kiz gitmedim. Site bayaga degismis ona bakiyorum
![]()
Insallah canimCook asırı kilo almamısısn canım yinede birlikte vereceğiz kilolarını
Alısırsın bir iki güne![]()
Evet oyle olmus dun listeye baktim. Yeni arkadaslar gelmishadi bakalim ozledik seni gerci zipzip ve ben disinda takim tamamen degisti
cok sevindim canim
Sen gelemeyeli cok degisti hersey
Eskiden buralar hep tarlaydi![]()
Şimdi şöyle söyleyeyim kuzucum 23 yaşında olduğun için sana abes geliyor muhtemelen. 30 ların ortasına geldiğinde hafif hafif başlayan kırışıklıklar, yüzdeki yorgun ifade insanı mutsuz etmeye başlıyor. Yaş alırken güzel yaşlanmak istiyor insan. Kimimiz genetik olarak çok şanslıyken bazılarımız erken çöküyor. Benim annem şanslı olanlardan ama ben sanırım baba tarafına çektim.Bilmiyorum bana cok yapma geliyor
Yani yas ilerledikce yuz kirisir vs e bunlar guzel seyler bence yasanmisligin izleri neden onlri kapatmaya ihtiyac duyalim ki
Olsun canım yeniden vereceksinInsallah canimkilo vererek gelmis olmayo cok isterdim ama olmado
![]()
Kimler geldi kimler gecti bu sürecte canım eskilerden cok kimse kalmadı ama takım olarak kalabalıgız artık :))Evet oyle olmus dun listeye baktim. Yeni arkadaslar gelmis![]()
![]()
Insallah canimOlsun canım yeniden vereceksin
Kimler geldi kimler gecti bu sürecte canım eskilerden cok kimse kalmadı ama takım olarak kalabalıgız artık :))
Zipzipinda dedigi gibi kimler geldi kimler gectiEvet oyle olmus dun listeye baktim. Yeni arkadaslar gelmis![]()
![]()
Evet dogru diyosun canimŞimdi şöyle söyleyeyim kuzucum 23 yaşında olduğun için sana abes geliyor muhtemelen. 30 ların ortasına geldiğinde hafif hafif başlayan kırışıklıklar, yüzdeki yorgun ifade insanı mutsuz etmeye başlıyor. Yaş alırken güzel yaşlanmak istiyor insan. Kimimiz genetik olarak çok şanslıyken bazılarımız erken çöküyor. Benim annem şanslı olanlardan ama ben sanırım baba tarafına çektim.