Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun ablacım öncelikle hem güzel görünmesi hem agırlıktan kurtulman harika olmus2015' te canım. Hem tedavi hem estetik bir arada oldu. Antalya Araştırma Hastanesinde yaptirmistim. Her iki memede de kistler vardı bir yıl boyunca takip edildiler büyüme olduğu için de temizlendiler. Doktorum plastik cerrah olduğu için harika yaptı. Sutyensiz bile çok güzel duruyor. Hayatımda verdiğim en güzel karar benim için. 95 bedenden 80 beden ölçüsüne düştü. Kilo aldığımda hafif büyüyor verdiğimde sönmüş balon gibi durmuyor nasıl yaptıysa doktor. Boşuna onca yıl yük tasimisim. Omuzlarimda çukurlar oluşmuştu resmen. Boynum ağrıyordu sık sık tutuluyordu. Bütün şikayetler hop bitti. Dini açıdan da hiç rahatsızlık hissetmedim çünkü sagligim bozulmak üzereydi sadece olmuşken estetik olsun istedim bu da bir bayan olarak en tabii hakkım. Eksilerinden bahsedeyim. Emziren annelerde süt kanalları deforme olabilirmiş bu da doktorun becerisiyle ilgili. Cinsel açıdan duyu kaybı yaşanıyor dedi doktor .Birkaç yıl sonra duzeliyormus.
İzlere gelince ilk başta çok beligindi dört yıl içinde gölge haline dönüştü. Zaten bikini giymiyorum çok da sorun etmedim. Reelde olsaydık açar gosterirdim. Utanma yaşım geçti@snglmlk için ayrıntılı anlattım.
Benim bunyem de senin gibi canım. Yeni yöntemler değişik pomad kremler çıkmış çabuk iyileşiyor. İnşallah karşına çok iyi konusunda uzman bir cerrah çıkar.Öncelikle çok geçmiş olsun cnm, doktor çok önemli cidden. Bazı doktorların dikişleri çok az iz bırakıyor ama benim bünyem yaraya inanılmaz müsait, sezeryan dikişi bile hala kırmızı bendesonucundan memnun olmanada ayrıca sevindim. Darısı başımıza inşallah
![]()
Sağ ol canım benim.Gecmis olsun ablacım öncelikle hem güzel görünmesi hem agırlıktan kurtulman harika olmus![]()
Supangle zipzipinAbla senin tatlın hangisiydiZipzip- seninde
İnanmıyorum ikisinide doğru tahmin etmişim zıpzıp çikolata görmek istemiyorum demişti elhan ablada sunumdaki radyodan acaba ola bilirmi dedim 6. Hissime keşke güvenseydimSupangle zipzipin
Kemalpasa elhan ablanin
Abla senin tatlın hangisiydiZipzip- seninde
Kemalim paşaliktan tövbe etmiş durumdaSupangle zipzipin
Kemalpasa elhan ablanin

Ben çok seviyorum aslında içimden geçmişti keşke sana oy verseydim ama sütlaçla muhallebili kadayıfa dayanamam ikisine oy verdimKemalim paşaliktan tövbe etmiş durumda![]()
Gönlün sağ olsun kuzum.Ben çok seviyorum aslında içimden geçmişti keşke sana oy verseydim ama sütlaçla muhallebili kadayıfa dayanamam ikisine oy verdim
Bilmiyorum canım ameliyat olduğum taraf ağrıyor, şu an daha iyiyim. Üşüttüğümü düşünüyorumCnm geçmiş olsun, böbrek ağrısı neden başladı ki![]()
Avatar resmine bakayım derken albüm olduğunu gördüm ablacımGönlün sağ olsun kuzum.verdiğin oylar da bizim kızlar için sonuçta.
Az önce albümümü keşfettiğini gördüm nasıl sevindim bir de begenmişsinmühendis annem de ziyaret etmiş.
![]()
Ahhh ahhh Senin o yaşlarında biz genç kizdik. Tam da birilerine hayran olma zamanıbayaa bi gec oldu ama napalim artik
cocukken azcik bi hayraniydim sanirimbaya kucuktum 5-6 yaslarinda falan
![]()
Geçmiş olsun eltim dikkat et kendine sen bana lazımsınBilmiyorum canım ameliyat olduğum taraf ağrıyor, şu an daha iyiyim. Üşüttüğümü düşünüyorum
Benim de öyle canım, içleri boşalmış durumda. Öyle olunca da daha sarkık duruyor. Göbek ve basen yaglarimi alıp oraya doldursalar keşkeSporla birlikte zayıflayınca sarkma daha az olur diye düşünüyorum. Benim sorunum sarkma dışında içlerinin boşalmış olmasıona ameliyatsız çözüm bulunamaz sanırım.
Sen misin. Anlatasana nasıl bir süreç.Çok yakininizda biri var![]()
Bizde de öyle olur normalde, ben hasta olacak gibiysem o benden önce olur. Hatta bazen soylenirim, bana bakmamak için hasta oluyorsun sen diyeBizde tam tersi oluyor genelde, o bana fırsat vermiyor
Geçmiş olsun canım
Spordan sonra hala toparlanmazsa ben onu da sormayı düşünüyorum doktora. Şöyle bir torna tesviye yapsınlar elleri degmiskenBende alt karnımı yaptırmak istiyorum yaa...
Benide marangoza götürün kalıba soksun fazlalıkları törpülesinSpordan sonra hala toparlanmazsa ben onu da sormayı düşünüyorum doktora. Şöyle bir torna tesviye yapsınlar elleri degmisken![]()