OOOOOOOOOOOOOooooo bizde nerdeeeeeeeeeeeeeeeee canım ama platesi çok isterdim....(a.s.
bende kardeşim sayesinde gidiyorum. o yazıldı platese sonra tek gitmek istemedi paranın bir kısmını ben bir kısmınıda o ödüyor. :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OOOOOOOOOOOOOooooo bizde nerdeeeeeeeeeeeeeeeee canım ama platesi çok isterdim....(a.s.
olates süper refimm bütün kaslarının çalıştığını hisedebiliyorsun. ilk 2 gün yerinden kalkamıyorsum ama sonu güzel olacak inşallah.
UNUTURMUYUM KII?ALTTA GÖRMEMİŞİMDİR,BİDE GÜNAYDIN YAZANLARA YAZDIM..ÖZÜRRRRkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1closedeyesınarrrrrr ımmmm beni unuttun aşk olsun ama sanada günaydın:1closedeyes:senağlamasenağlamamirmirmirmir
ÇOK ÇABUK İYİLEŞİR İNŞALLAH ALEYKÜM SELAM...kaydirigubbakcemile5:1hug:hastanedeymiş aeben tahlil yaptırmış,
slmı var...
YAAA UĞRAMAZSAN UNUTURSAN BİZLERİ BİHABER OLURSUN İŞTE...:dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5aebenime çooooook gecmişler olsun doraya söyledim aeben nerelerde diye o da kızı hastaydı falan dedi kızına da çok gecmiş olsunnnnn
dora nerelerde arkadaşlar maytabımıda göremiyorum oooooo ben girmeyeli ne cok şey değişmişşşşşş
nan küto günaydında anam,
sen yemekten sona yürürsen o yürümenin ne anlamı olcek nan...
OHHH OHkaydirigubbakcemile3ben burdayım barnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak pinarim...
SANADA OHHHH...kaydirigubbakcemile3Bende burdayım pınarım.
HADİ HA GAYRET EBRUM SORMASIAYIP KAÇ OLDUN KIII?kaydirigubbakcemile3y ben bir burdayım bir başka yerde gezinip duuryrum
evet ya ama topladım kendimi pınarım bak görcen nasıl azimli yeni ebru :))))
o dillerini severim sneinnnnn
burdayımmmmmm
hayalim bakalım şkerim kısmet o iş
EFERİN VALLAkaydirigubbakcemile3trunaydın kızlar yeni uyandım kafam dişlerim igrenc gene offf dadım yok
AMAN GÜZEL HABER VERİN BEEEEkaydirigubbakcemile3
elvanım hastamı olmuş(
NEYAZIKKİfisfisfis
ben yemegimi yiyip hemen yurumeye cıkacam şimdi bu arada dayanamadım tartıldım kilo almamısım iilginç ama almamısım
YAT YA İSTERSEN HEÇÇÇ KALKMA DELÜÜÜÜlaelaelaelaelaehayalll yeyip yatayım ben o zaman en güzeli sırnaşık şey
küto sen yürü kuşum yürü tamam ben vazcaydım bişi dimedim,
nan çatlak gülüm yemektens onra yürüyecen yediğini yakcan ancak be yemekten 2 saat sonra çık yapdan yak bebişim...