- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
HosbuldumKangurucum hoş geldin. Yeni arkadaşlardan biriyim ben de.Artık beraber miyiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosbuldumKangurucum hoş geldin. Yeni arkadaşlardan biriyim ben de.Artık beraber miyiz?
Canım dört yıl oldu. Planlanmış bir operasyon değildi. Ben çok düşünen araştıran biri değilim bir anda oldu. Ameliyat hemşiresi bir komşum vardı sikintilarimi anlatınca hemen iyi bir doktor ayarladı bana. Bir ay içinde kendimi hortumlarla gezer halde buldum. Ahtapot gibiydim . 900 gr alındı toplamda. Minnak memeli bir şey oldum çıktım. Şu anki durumumdan çok memnunum. Seni etiketleyip bir mesaj daha yazmıştım sitede çok yavaş bulup alintilayamadim.Sen misin. Anlatasana nasıl bir süreç.
Baldan daha tatlı bacım benim....Avatar resmine bakayım derken albüm olduğunu gördüm ablacımsen begenilmeyecek ablamısın yaaaa
![]()
Canım çok teşekkür ederim anlattigin için, ben sana daha coookk soru sorarım bu gidişle. Reelde olsak utanmaz bakardım ben de2015' te canım. Hem tedavi hem estetik bir arada oldu. Antalya Araştırma Hastanesinde yaptirmistim. Her iki memede de kistler vardı bir yıl boyunca takip edildiler büyüme olduğu için de temizlendiler. Doktorum plastik cerrah olduğu için harika yaptı. Sutyensiz bile çok güzel duruyor. Hayatımda verdiğim en güzel karar benim için. 95 bedenden 80 beden ölçüsüne düştü. Kilo aldığımda hafif büyüyor verdiğimde sönmüş balon gibi durmuyor nasıl yaptıysa doktor. Boşuna onca yıl yük tasimisim. Omuzlarimda çukurlar oluşmuştu resmen. Boynum ağrıyordu sık sık tutuluyordu. Bütün şikayetler hop bitti. Dini açıdan da hiç rahatsızlık hissetmedim çünkü sagligim bozulmak üzereydi sadece olmuşken estetik olsun istedim bu da bir bayan olarak en tabii hakkım. Eksilerinden bahsedeyim. Emziren annelerde süt kanalları deforme olabilirmiş bu da doktorun becerisiyle ilgili. Cinsel açıdan duyu kaybı yaşanıyor dedi doktor .Birkaç yıl sonra duzeliyormus.
İzlere gelince ilk başta çok beligindi dört yıl içinde gölge haline dönüştü. Zaten bikini giymiyorum çok da sorun etmedim. Reelde olsaydık açar gosterirdim. Utanma yaşım geçti@snglmlk için ayrıntılı anlattım.
Bende de kistler var ama müdahale etmeyi gerektirecek durumda değillerdi en son. Yakın zamanda bir ön görüşme yapayım ben. Direk estetik cerraha mi gittin yoksa genel cerrahiye miKistler yüzünden bedava oldu diyebilirim. Heyet raporu çıkardım. Kısa sürede iyileştim. Altı ay içinde denize bile gidebilirsin demişti.
Merak edip bende baktimda ben sizi forumdan taniyorum. Siz baska takimdaydiniz oncedem degil mi ? Kisa bi muhabbetimiz olmustuBaldan daha tatlı bacım benim....ablan olmak çok keyifli
![]()
@Canım çok teşekkür ederim anlattigin için, ben sana daha coookk soru sorarım bu gidişle. Reelde olsak utanmaz bakardım ben deizler tüm memeyi kapsıyor mu yoksa alt taraflarda mı kalıyor, ben bikini giyerim giymesine de o kadar açık giymem. Ayrıca bikini giyecek kadar zayıf olup bı de düzgün göğüslerim olursa izi de çok umursamam. Büyük konuşmak olmasın ama çocuk düşünmüyorum, Allah verirse de anne sütü almadan büyüyen nice bebek var. Görsel sikintisindan çok ben de fiziki olarak rahatsızlıklar yaşıyorum. Boyun, sırt ve omuz ağrım oluyor. Göğüs altı bölgesi tahriş oluyor. Yük gibi geliyor bana da. Tabiki görselin de düzgün olmasını istiyorum ama artık daha rahat da etmek istiyorum. Tekrar teşekkür ederim anlattigin için. Bakalım doktor benimkini direk estetik olarak mı kabul edecek yoksa sağlık sorunu kapsamında değerlendirecek mi.
Sağol canım benim. Çarşamba hem odamda hem dersimin olduğu sınıfta çok üşümüştüm özellikle ayaklarım. Ondan ağrıdı galiba. Hemen toparlanirim merak etme canım eltim.Geçmiş olsun eltim dikkat et kendine sen bana lazımsın![]()
Estetik cerraha gittim. Kontroller için bir sürü işlemden geçiriyor zaten. Ameliyat sonrasında genel cerrahiye yönlendiriyor alınan parçalar tetkik ediliyor raporu değerlendiriyorlar.Bende de kistler var ama müdahale etmeyi gerektirecek durumda değillerdi en son. Yakın zamanda bir ön görüşme yapayım ben. Direk estetik cerraha mi gittin yoksa genel cerrahiye mi
Herkese hayırlı geceler ben kaçar en güzele emanet olun hoşçakalınnnn![]()
![]()
![]()
![]()
şimdiden hayırlı cumalar
![]()
İyi geceler canım eltim, yarın sonuçları heyecanla bekliyorum bakalım kim yenecek.Benide marangoza götürün kalıba soksun fazlalıkları törpülesin![]()
Okudum ben de sonradan, çok teşekkür ederim en kısa zamanda bir doktora gidip görüşeceğim.Canım dört yıl oldu. Planlanmış bir operasyon değildi. Ben çok düşünen araştıran biri değilim bir anda oldu. Ameliyat hemşiresi bir komşum vardı sikintilarimi anlatınca hemen iyi bir doktor ayarladı bana. Bir ay içinde kendimi hortumlarla gezer halde buldum. Ahtapot gibiydim . 900 gr alındı toplamda. Minnak memeli bir şey oldum çıktım. Şu anki durumumdan çok memnunum. Seni etiketleyip bir mesaj daha yazmıştım sitede çok yavaş bulup alintilayamadim.
Evet canım. Zipzipten dolayı sizin takımı ziyarete gelirdim bazen. 8. Takimdaydim geçen yıl. İnan ki sen d bana çok tanıdık geldin.Merak edip bende baktimda ben sizi forumdan taniyorum. Siz baska takimdaydiniz oncedem degil mi ? Kisa bi muhabbetimiz olmustu
Cnm bi arkadaşım doğumdan sonra baya karın kası yaptı.. ona rağmen sarkık deri gitmedi.. en son 2.yi doğurdu gerdirdiSpordan sonra hala toparlanmazsa ben onu da sormayı düşünüyorum doktora. Şöyle bir torna tesviye yapsınlar elleri degmisken![]()
Bende burdaydim. Demekki yine 6.tk konusmusuz :) ozamanda albume bakmistim simdide bakinca hatirladimEvet canım. Zipzipten dolayı sizin takımı ziyarete gelirdim bazen. 8. Takimdaydim geçen yıl. İnan ki sen d bana çok tanıdık geldin.son zamanlarda nick değişikliği de yaptım. meryemozcan 'dim.
Ya o insandan insana degisiyo sanki. Benim arkadasimda 95 kiloyla doguma girdi sezeryan. Dogumdan snra bi diyet yapti 60 kilo ve dikisleri olmasa dogum yapti dememCnm bi arkadaşım doğumdan sonra baya karın kası yaptı.. ona rağmen sarkık deri gitmedi.. en son 2.yi doğurdu gerdirdi![]()
İyi geceler canım eltim, yarın sonuçları heyecanla bekliyorum bakalım kim yenecek.
Şöyle fazlaliklari bıçakla hamur keser gibi kesseler ne güzel olur dimi.
benim canim bayaa cekmisti amaKemalim paşaliktan tövbe etmiş durumda![]()
Ahhh ahhh Senin o yaşlarında biz genç kizdik. Tam da birilerine hayran olma zamanı![]()
Geçmiş olsun tekrardan canımCnm günaydınnn ❤ Oğlum üşütmüş biraz, bendede boğaz ağrısı ve kırgınlık var ama şükür çok kötü değiliz ikimizde.