- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Günaydın canım tebrik ederim güzel eksi ile gelmişssin haftaya daha güzel olur,
Listeye girmek istiyor musun canım
Evde olmayınca düzen bozuluyor canım oğlun iyi olsun gerisi önemli değilYa tartılmaya korkuyorum.. haftanın 2 günü hastanedeydik.. hastanede dopru dürüst bişi de yemedim ama eve bi geldim 1 kilo artı.. 2 gündür çorba yoğurt şeklinde besleniyorum bakalım şimdi tartılıcam..
Bugün baslangic olsun canım ocaga kadar birlikte 52 leri görelimEki Görüntüle 2550159
Korkunun ecele faydası yok artık tartıldım... veeee sonuç buvermem gereken tam 10 kilo bugün başlıyorum ocak sonuna kadar kendime süre veriyorum ocak sonunda hedef 52
![]()
Havalar serinledi dikkat et canım sıcak tut kendiniSağol canım benim dikkat edeceğim bundan sonra . Ayak isiticim var okulda, benim odam arka cephede kaldığı için güneş görmüyor ve soğuk oluyor. Hem kalorifer hem klima var ama ayak önemli benim için.
Sağlık herseyden önemli haftaya eskileri göreceksin canımTartıldım..
Geçen hafta 73.4
Güncel 73.7
Maalesef artı.. hastaneden çıkınca artı 1 dim.. uğraştım bu kdr gitti özür dilerimZipzip-
Tebrik ederim canım güzel eksiGecen hafta 70.0
Bu hafta 69.500
500 gr fark
Ne güzel eksi gelmiş bu hafta tebrik ederim canımGeçen cuma 64.3
Bugün 63.2
Fark 1.100 Gr
Oran %1.71
Tebrik ederim canım süpersin hedefine adım adım yaklastınKızlar bende bildirimimi yapayım1.5 saattir bekliyorum ama sonuç değişmedi.
Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma: 56.9 kg
Fark: 1.1 kg
%: 1.9
Hedefe son 1.9 kilo
Eki Görüntüle 2550184
Tebrik ederim canım eksi ile gelmen güzel
Tebrik ederim canım haftaya daha güzel eksi olur belki listeye girersinKizlar kilom
Gecen cuma 64.9
Bu cuma 64.6
Fark -300 gr
Yuzde 0.47
Gecen hafta guzel gidince bu kadar oldu ancak
Tesekkur ederim canımVayyyyy kaptan dediğin böyle olur işte. Kocaman alkış.