Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm ama içimden bir ses kesin olmayacak diyorİyi gibi gözüküyor. İnşallah güzel şartları vardır, hayırlısıyla olur.
Ben onun yalancısıyım hakime hanımHadi ordan halt etmiş o diyetisyen![]()
asla kabul etmem bunu, evde ki hareket işe yaramıyorsa, ayağı kırılıp hareket etmeden bir ay oturanlar var, nasıl kilo alıyorlar. Tıp bunu da açıklasın hadi
![]()
Seni evde galasan bişey demiremEfem gencler birbirini gormus begenmis bize kertmek dü... bi dakka ya kertme olayi kimi istersem ona veriyorum![]()
kafama gore kertcem seni![]()
Son kozun bu muSeni evde galasan bişey demirem![]()
Canımmm eltim tebrik ederim646. Etap Parlayan Yıldızlar
Evet kızlar bu hafta takımın ilk 3ü şu şekilde
1.miz %2.08 ile kaptanZipzip-
2.miz %1.90 ilebirmuhendisanne
3.müz %1.71 ilepastelfit ve
sonngulen
oldu
Tebrikler kızlar
Bakalım haftaya parlayan yıldızlarda sen de olabilecek misin?![]()
seninle gurur duyuyorumHadi görelim bakalım kim ipi göğüsleyecek. Haftaya da bireysel rakibiz unutma.Kapisalim Walla kilomuz yakin cok merak ettim kim once gorecek 5li sayilari
Bu hafta degil onumuzdeki hafta rakibin benim kolla kendini![]()
bi nifak tohumu sokturmadiniz arabiza
Ablacim ben senden 4 kilo fazlayim yetisemem ki sana
Ama bence de haftaya muhakkak gorursun sen hele bi de guzel bi yuruyus eklenirse
Olsun kafa dagitmis olursun hem:)

Sen beni bıraksanda ben seni bırakmam canımmmmm![]()
eltin seni ezdi gectiCanımmm eltim tebrik ederim![]()
![]()
![]()
seninle gurur duyuyorum
Evet sonraki hafta sıkı bi rekabet bekliyor bizi yenilmeye hazırlan bebisimHadi görelim bakalım kim ipi göğüsleyecek. Haftaya da bireysel rakibiz unutma.
Allah'ım bu günleri görüp bu sözleri duymak nasip olacak mıydı bize de. Okulda iki arkadaş da bana söylemeye başladı yeter diye.Herkeze iyi akşamlar
Çok teşekkür ederim kizlarbugün bi arkadaşa oturmaya gittik bayadır görmüyodum beni görün ce inanamadı cok zayıflamışsın dedi daha verme yeter falan dedi ama Yook daha vercem dedim
![]()
Aa ustume iyilik saglik eltilerin arasina girilir mi ya

surekli bi erzurumlu elti arama pesinde gibi simdi dedikodu yapmak gibi olmasin ustune gul koklamasindan korkuyorum
Süper kas yaptırıyor ama, inşallah yine yapmaya başlayacağım ben de. 1.5 ay oldu yapmayali.Kız bi daha yapma o kadın insan değil ısınmadan falan hele zarar verirsin sakatlarsın kendini. Sakat zebra da ne bilim pek bişeye benzemez![]()
Hayırlısı canım belki diğer şartlar güzel olursa maaş konusunda da bir orta yol bulursunuz. Sizin piyasa ne kadar ortalama.İnşallah cnm ama içimden bir ses kesin olmayacak diyor ☺ Daha doğrusu maaşta anlaşamayacağız gibime geliyor...
Teşekkür ederim canım senin katkin çokCanımmm eltim tebrik ederim![]()
![]()
![]()
seninle gurur duyuyorum
Sen öyle san tatlım. Sana özel hazirlanacagim.eltin seni ezdi gectielti eltiye bunu yapar mi
Evet sonraki hafta sıkı bi rekabet bekliyor bizi yenilmeye hazırlan bebisim![]()