• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilmiyorum ki canım benim telefonun kendisinde var
Bende de var s health midir nedir az önce gene uğraştım şunu yükle bunu güncelle dedi ve netim bitti 1 gb kaldı ay sonuna kadar 😕 Zipzip- Zipzip- bu ay çok gelemeyebilirim ay sonunda görüşürüz :cry:

Bende de var s health midir nedir az önce gene uğraştım şunu yükle bunu güncelle dedi ve netim bitti 1 gb kaldı ay sonuna kadar 😕 Zipzip- Zipzip- bu ay çok gelemeyebilirim ay sonunda görüşürüz :cry:
Artık internetin güncellenince yaparsın canım

Cnm bence menü ve spor oldukça güzel ama sutu keşke daha çok içseymişsin. Hem böbreklerin hemde kilo vermen için önemli. Gerçi normalde bol su tüketiyorsun, fırsatın olmadı sanırım. Afiyet olsun cnm ❤
2.5 altına düşmüyorum genelde canım ama niyeyse unuttum dün. Kosturmacam çok olunca su az oluyor. Bugün daha dikkatliydim.

Canım dün akşama yemekli misafirim vardı hazırlıklarla uğraştım gelemedim çok yoğun hareketli bir gün geçirdim bugün şöyle bşr evi topşayıp ütü yapıp kızımın ödevlerini yapacağız gelirim gün içerisinde ... madem rakibimiz öyleyse ben kazanmalıyım 😂😂😂
Benim de bugünüm hareketli sayılırdı. Menüm de çok güzel şimdilik, akşam spor da yaptım mı ohhh mis, böylece kazanan da ben olurum 😂😘

Back
X