• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende adım saymak istiyorum ama telefonuma yuklediklerim calismiyor onceden vardi sonra ben hafıza dolunca baya birsey sildim şimdi calismiyor yanlış birsey sildim heralde
Canım onu tamamen kaldır telefonundan yenisini indir. Ben pedometre kullanıyorum memnunum. Store'dan indirdim.

Gece gece yine kelle mi ucuruyorsunuz. Sen geldin zıpzıp değişti önceden canın sağolsun bı daha yapma der geçerdi 😂😂
Bi ara yine cok ceza veriyorduk yine o günlere döndüm sanırım 😂😂
Kızlar günaydınnnn ❤ O kadar yorgunum ki... üstüne eşimle film gecesi yaptık 😭 oğlanın bebe bisküvilerine dadandım 2 gündür, bu sabah 57.5 kg gördüm tartıda. Resmen şoklardayım :skandal::KK14: sadece bisküvi ile 600 gr alınmaz di mi?
Yorgunluk ve uykusuzlugun etkisi olabilir canım
Çok büyük değildi kaptanım
Tamam canım 😊
Körle yatan şaşı kalkar :KK70: :KK70:
Ee cook normal o zaman 😂😂😂

Sabahtan beri telefon tuğçede ders yapıyor diye verdim kontrole geldim tiktok çekerken yakaladım şarj %10 daydı şatja taktım %20 den beri msj ları okuyorum hastaneye gidicem tuğçenin emarı var az şarjım dolsun akşama gelirim kızlar Zipzip- Zipzip- menü aklımda kuzum yazıcam fırsatım olmadı tel bende değildi

Sabahtan beri telefon tuğçede ders yapıyor diye verdim kontrole geldim tiktok çekerken yakaladım şarj %10 daydı şatja taktım %20 den beri msj ları okuyorum hastaneye gidicem tuğçenin emarı var az şarjım dolsun akşama gelirim kızlar Zipzip- Zipzip- menü aklımda kuzum yazıcam fırsatım olmadı tel bende değildi
Tamam canım gecmis olsun simdiden

Bi ara yine cok ceza veriyorduk yine o günlere döndüm sanırım 😂😂

Yorgunluk ve uykusuzlugun etkisi olabilir canım

Tamam canım 😊

Ee cook normal o zaman 😂😂😂
Yazık yaa en çok enerji_kusagi enerji_kusagi ceza alıyordu. Sürekli spor yaptiriyorduk sonra da biraz ye diye yalvarmaya başlamıştık, temelli yemeyi bırakmıştı 😂😂

Back
X