Umarım mutlu bir evliliğin, mutlu sağlıklı çocukların olur canım.Haklısın canım insallah nasip olur bir gün hem evlilik hem cocuk sahibi olabilirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım mutlu bir evliliğin, mutlu sağlıklı çocukların olur canım.Haklısın canım insallah nasip olur bir gün hem evlilik hem cocuk sahibi olabilirim![]()
Güzel dileklerin için Tesekkur ederim canımUmarım mutlu bir evliliğin, mutlu sağlıklı çocukların olur canım.
Bugün kü menüne baktım gayet iyiydi. Bence bir kaç bisküviden birşey olmaz
Bı davetlere katılmamak olmuyo öğretmen ben olduğum için.. yoksa İnan gitmezdim haSen yaz yinede menünü canım, davettede en uygun yiyeceklerden yemege calısırsın bundan sonra
Sporun güzel canım eksi görmeye devam edersin![]()
Neyse olan olmuş yapacak birşey yok o zaman canımMaalesef bir kaç bisküvi değildi cnm, resmen yavaş yavaş paketi bitirmişim![]()
Yine git canım ama kısır,salata tarzı seylerde yersin birde porsiyon olarak cok fazla almazsın diger seylerdenBı davetlere katılmamak olmuyo öğretmen ben olduğum için.. yoksa İnan gitmezdim ha
Canım yazdım bak sonra da beni asar mısın keser misin bilmemYine git canım ama kısır,salata tarzı seylerde yersin birde porsiyon olarak cok fazla almazsın diger seylerden
Tek öğün yemissin canım öğlen biraz az yiyebilirmissin 3 su böreği yerine tadımlık yiyebilirdinYazarken tırsıyorummmm
davetli olduğum için sabah kahvaltı yapmadım ..
Öğlen 13:00
3 küçücük dilim suböreği
Lahana sarması 7 tane küçük ama
Yarım küçük kete
Avuç içi kadar patates salatası
5 adet yaprak sarması
Bi dilim sütlü şerbetli tatlı
2 çay bardağı çay
Daha bişey yemedim azıcık lavaş attım ağzıma
1 litre su içmişimdir
1 saat 10 dk spor yaptım
Leslie 1 mile
Leslie 2 mile
Aerobi 10 dk
5 dk yoga![]()
Bende bekar olanları dedim dikkatini çekerimBurdakilerin yüzde 99 u evli canım![]()
Ahhhh can noktamdan vurdular beni en sevdiğim su böreği işte.. sarmayıda zorla yedirdiler hocam ye ye ye ye işte diye diye yedim oyleTek öğün yemissin canım öğlen biraz az yiyebilirmissin 3 su böreği yerine tadımlık yiyebilirdin
Lahana sarması varken yaprak sarması da yemissin
Hep pasta, börek mi yapıyorsunız sizler mi hazırlıyorsunuz Kahvaltıyı
Sporun cok güzel sporla bir kısmı erimiştir![]()
Benim pazar kahvaltısına dönmüş, biraz şundan biraz bundan derken totalde göze gelen bir menü olmuşTek öğün yemissin canım öğlen biraz az yiyebilirmissin 3 su böreği yerine tadımlık yiyebilirdin
Lahana sarması varken yaprak sarması da yemissin
Hep pasta, börek mi yapıyorsunız sizler mi hazırlıyorsunuz Kahvaltıyı
Sporun cok güzel sporla bir kısmı erimiştir![]()
Bende su böreğine bayılıyorum. Gece gece nasıl canım çektiAhhhh can noktamdan vurdular beni en sevdiğim su böreği işte.. sarmayıda zorla yedirdiler hocam ye ye ye ye işte diye diye yedim oyle
yarında aynı yapacağım insallah
Bende bende sırf ben cok sevdiğim için yapmışlar bideBende su böreğine bayılıyorum. Gece gece nasıl canım çekti![]()
Bende bekar olanları dedim dikkatini çekerim![]()
![]()
Hergun mu oluyor bu yemeklerAhhhh can noktamdan vurdular beni en sevdiğim su böreği işte.. sarmayıda zorla yedirdiler hocam ye ye ye ye işte diye diye yedim oyle![]()
yarında aynı yapacağım insallah
İnsallah canimBenim pazar kahvaltısına dönmüş, biraz şundan biraz bundan derken totalde göze gelen bir menü olmuşTartıya inşallah benim gibi +1 olarak etki etmez
![]()
Yok canım iki gün üst üste denk geldi sadece
Anladim canim azicik da saglikli yiyecekler yapsınlarYok canım iki gün üst üste denk geldi sadece
Doğulu çoğu bilmez bileAnladim canim azicik da saglikli yiyecekler yapsınlar![]()
O zaman az yiyerek dengelersin bundan sonraki davetlerde :))Doğulu çoğu bilmez bile![]()
Bende bendeHala kurtarılabilecek 2 bekar tanıyorum ben❤❤